אין, אין עלי

VCube

New member
../images/Emo48.gif אין, אין עלי

חזרתי מבליסת פואה גרא בפרובנס ומה רואות עיני? אני רואה שבעקבות כתבה שלא הסכמתי להתראיין עבורה (אבל צוטטתי בה בהרחבה בעקבות הסירוב המנומק למשעי שלי), הגיעה לכאן עדת זבי חוטם, נאמני האביגדור מלכישראל הבא, ועשו בכם שפטים. הם שלא יודעים דרך ארץ* מהי, גרמו לי לטרוח ולקרוא את כל הדיאלוגים הנפוחים וללקט מרצפת הפורום המתרסק את שארית כבודם של ותיקי העיר. נו טוב, היה כדאי לנסוע למדינה שכל כך הרבה ישראלים טפשים חושבים ששונאים אותנו שם במיוחד. ובכן יקיריי, לא כך הוא: הצרפתים פשוט לא שמים עלינו זין וממש לא אכפת להם מאיזה צד של מערכת העיכול אנחנו אוכלים או מקיאים. מצידם שכל המזרח התיכון, הקרוב והרחוק יעלו בלהבות, רק שלא תופרע מנוחת הצהריים שלהם. הם בשלהם, חיים כדי להתענג, וסתם מתענגים להם בוקר צהריים וערב כדי לחיות, מעין פרפטואום מובילה מעורר קנאה ומיצי קיבה. ולידיעתך מותקפת, לכמהין (הטרוף בשפת הגאלים) אין רק ריח של זרע**, יש לזה גם טעם מופלא שכזה.. ואת זה אני אומר סתם מתוך טוב לב ורצון להתניע תגובות לא עניניות :) ואגב קפת, מה זה שלפתע את נהיית החלטית כמו בתולה בת 14, התאהבת סופסוף? - או לא. * אצלם זה רק תורה עם דרך ארץ....וזה ששבת עכשיו מסביר למה הם לא כאן. ** שפיך כמובן, זה כדי לשמור על טהרת השפה המשונה שהנחלת כאן בהעדרי.

קפת

New member
כמה שאלות, והבהרה

ובאופן מפתיע נתחיל בשאלות: 1. האם נכון הוא, שנטלת עמך את שוקי, שנעלם בעקבותיך, כדי שישמש לך חזיר הרחה לציד הטרוף? 2. מאין לך טעמו של שפיך מהו? ובקשר לחבורת הזבל, זו לא הגיע בעקבות התעניינות התקשורת. מי שהביאה אותם היא הברונטית הלא דיסקרטית שאספה אותם משועממים וטרוטי עיניים מפורום 704. כנראה שסקס וסטוצים זה לא כזה נושא מלהיב, והיו צריכים איזה תחליף מעורר לשיחות התקעתי-מצצתי שלהם.

VCube

New member
מהיר ואדיב

1. לא. לקחתי ארנק. 2. ידעתי שמישהו יעלה על ה"עניין" הזה, רק לא ציפיתי שזו תהא את :) כבר בסיפור המקורי "התרעתי" בפני המוקש הצפוי באמירה שלי, ואת יא קפתמותק, לא מתאים לך ככה...:) ולעניין עצמו - כן, טעמתי, פעם, כזה אני. אני לא נותן לילדות לשתות משהו שאני לא מכיר את טעמו. עכשיו במחשבה נוספת אני תוהה האם יש הבדלי טעם התלויים נגיד בגודל, בצבע העור, במזג האוויר או בסוג הרכב שבו נמצא המושב האחורי. בטח יש כאן איזו מומחית שתאיר את עינינו בסוגיית הטעם. ובמחשבה שלישית - הטרוף יותר טוב, במיוחד כשהוא מגיע ביחד עם בשר ארנבת שעובד ידנית לטרין נימוח כשהוא שוחה בציר של יין שטונף דה פאפ 2001. מדהים, מדהים מה שצלחת אחת מוצלחת יכולה לעשות לאדם נורמטיבי. אגב, על אקרני בתי הקולנוע בצרפת החל לשחק הסרט "הבושם" ומי שעוד לא קרא, שירוץ לקנות, לקרוא ולהודות לי (בסדר הזה). ו.. שלא נדע מחסור :)

מהיר ואדיב

אחרי שקראתי את התפריט שלך והתהפכו לי המעיים לפחות כמו ששקע מתהפך כשתקע מגיע הביתה, הגעתי למסקנה שאני מקווה שמדי פעם אתה אוכל אננס (דרך הפתח העילי, אגב) וזאת לטובת "הילדות" שאתה נוהג להשקות. דומני שגם תות שדה באלדי יפה לגרון שוקק ועמוק. שכה אחיה, קרו פה הרבה דברים בזמן שהייתי שקועה במנוחת צהריים נצחית למחצה. הפסדתי הרבה?

אני אוהבת את ריח הטרטופו

וטעם זה ריח מר אדון VCube חוץ ממלוח חמוץ ומתוק, כל היתר הם ריחות. מאז שעזבתי את מולדביה לא טעמתי כמהין, במקום זה אני יושבת בשכונה מתחת לפריחת החרוב הזכר, וחושבת על הבית, ועל סשה, ועל וולדימיר, ואיך הם היו גומרים לי על הפ....על הפיסטוקים, פיסטוקים. בטח פיסטוקים.

קפת

New member
סווטמותק, שוב אני נאלצת

לתקנותך: יש עוד שני טעמים (ובסך הכל חמישה): המר, וטעם חדש שהתגלה על ידי חוקרים יפנים בשנת 1996 ושמו אומאמי Umami. הטעם ה"בשרי".

אומאמי, טעמה של ניצת האבטיח

נכון, יש טעם מר, טעם הפרידה מוולדימיר ומסשה, טעמה של הוודקה בגרון. אני בוכיה כעת מרוב געגועים. אמאמה, אומאמי זה כבר יותר מידי בשבילי, נכנסים מזה להריון? רקפת בוקובזה סאן. מה? את יפנית? איזה פורום יש לך כאן, רק עכשיו אני רואה שזה לא פורום רוסים/אשדוד, נכנסתי בטעות...יש מצב להשאר בכל זאת? יש כאן כל מיני דפוקים מצחיקים

אפרופו אומאמי

מתי אונאמי, מאמי? ואל תגידי לי "הלכתי עם חברה (!), היא שילמה" אלא "בוא בוא לקפת הו מותקפטרמותק, אונאמי עלי (זותומרת עליך" ככה תגידי לי. ביץ'.

קפת

New member
חשבתי שאתה שונא אאוטינג

מילא שאתה עושה לי, אבל לעצמך? עכשיו כולם יודעים שאתה אוהב לבלוס, בתנאי שיש מי שמשלמת. ברגעים אלה ממש חזרתי מהאסיאתית החדשה באבן גבירול (אותה חברה, הפעם אני שילמתי. ככה זה, היא משלמת ביקרות, אני לא.) מינה טומיי. שווה, טעימה וזולה להפליא. בואו בהמוניכם. ביץ' אחותך. כלב מרושש.

VCube

New member
מתי?*

הדיבורים האלה על מסעדות גורמים לכם להרגיש "סטייליש"? אני למשל מדבר רק על משקאות איזוטוניים רוויי אנרגיה (לאור ההמלצה של בוגו, הוספת טעמים בקרוב), מה שלא דורש כאמור ללכת אפילו למסעדה. איפה באבנגבירול האסיאתית החדשה? יש אגב גם בולגרית חדשה ברחוב הארבעה ("סופיה") עברה מיפו לאחרונה, מכיוון שיש לי בה אחוזים, היא כמובן מאוד מומלצת...:) * אם תזמיני אותי למסעדה יקרה - אני אשלם.

הנה חזר משולש הקוביות, כבר דאגתי

שמא הצרפתים החרמנים או הבלגים הפדופילים גנבו את הילד הבלונדי לאיזו דירה ומצלמים איתו סרט סקס. עד צרפת נדדת לבלוס פואהגרא? גם עד צרפת תנדוד כדי שינקו לך את העורקים והוורידים מלאי הכולסטרול? הכי חשוב שאתה מרוצה מעצמך*. * שותה וטועם את הזרע של עצמך. פיכס.

אני סתם תוהה לעצמי,

מה ממוצע הגילאים כאן בפורום? [ולא ליידות בי אבנים בבקשה, פשוט מדי פעם נראה כאילו הרמה האינטלקטואלית של חלק מהמשתתפים בפורום נושקת לשטיח.]

למעלה