מישהו פה נבחן ביולי? אוקטובר?

רוצים לעשות שרשור היכרות קטן? ספרו על עצמכם ואיך אתם לומדים ועוד...

chim chim

New member
אני אתחיל

נבחן ביולי בבר אילן(בעז"ה) פעם שנייה שלי (פעם ראשונה דרך קידום מהבית ספר) לומד עם הספרים של קידום(למזלי לא כתבתי בהם הרבה) אוהב בעיות יחס הספק ואחוזים שונא תנועה וגאומטריה. אוה השלמת מילים.פטל שונא קצת אנלוגיות ובעיות היגיון(גנבי זמן יקר)

ofcourse

New member
אני אצטרף

נבחן בב"ש (אם תרצה השם), זו פעם ראשונה שלי, לומד לבד מהספרים של High-Q וקידום. חשבתי שילך יותר קשה המילולי, אבל מסתבר שהכמותי הוא בעייתי יותר (וטוב שכך). שונא הגיון - וחיי בשלום עם כל השאר. מקווה שזו הפעם הראשונה והאחרונה שלי |-b בהצלחה לכולם

Mister Matrix

New member
איך היה דרך קידום בבי"ס?

למה אתה עושה את זה פעם שנייה...כדי לשפר? אני מתחיל באוגוסט קורס של "קידום" מטעם בי"ס גם...

chim chim

New member
אז ככה..

גם אלינו הגיעו לביה"ס בכיתה י"א ועשו עלינו את אותו התרגיל . אצלנו זה הלך ככה. הגיעו אלינו לביה"ס נציגים מקידום ריכזו את כל השכבה באודיטוריום והמופע התחיל:הנציג שלהם הביא שאלה פסיכומטרית ונתן לנו זמן לפתור אותה פתרנו ואחרי זה הוא הראה לנו איך עושים את זה עם טריק די פשוט .כמובן שהוא לא שכח לציין שבקורס ילמדו אותנו עוד טריקים רבים. אחרי זה הוא עבר להסביר לנו למה כדי לנו לעשות את זה עכשיו ולא אחרי הצבא(נראה לי שהוא טען שאלה שעושים את זה אצלם בקורס המיועד לתיכונים מקבלים ציון הרבה יותר גבוה מהשאר .בסביבות 600 או 630 )אחרי זה הוא עבר לקטע של המחיר הוא הסביר שקורס רגיל עולה בסביובות 5000 ואנחנו נשלם 1500שקל (צריך לציין שהם יודעים לשכנע טוב מאוד לא סתם שולחים אותם לפתות תלמידים שבקושי היה להם קודם מושג מה זה פסיכומטרי) אחרי כל ההקדמה אני אסביר למה אני חושב שלא כדי שתעשה את זה: א.הקורס נערך בחופש הגדול(אולי האחרון לפני הגיוס) וזה לא בילוי נחמד לבלות 3 ימים בשבוע(כמובן שלא כל היום) בלימודים לפסיכומטרי .אצלי אישית זה חסם לי הרבה בילוים ושאר דברים שהחופש הוא הזמן המתאים להם. ב.מן הסתם יהיו שם לא מעט ילדים שבאו להריץ צחוקים ולא מתכונים ללמוד ברצינות ויפריען למהלך השיעורים. ג.הקורס גולש גם לתחילת כיתה יב מה שאומר שתצטרך להחליט או להשקיע בבגרויות או ללמוד פסיכומטרי.בכל מקרה לא יהיה לך מספיק זמן להשקיע לפסיכומטרי. ציונים.לא 600 לא 630 ולא נעליים אני אישית קיבלתי 528 (בדיעבד זה לא היה בשבילי)כעת אני לומד למבחן ביולי לבד עם הספרים שקיבלתי בקורס יש לי שני חברים אחד קיבל מתחת ל500(הוא עשה עוד פעם באפריל) ואחד 580 ושניהם תלמידים טובים עם ציונים גבוהים.גם השאר לא קיבלו ציונים ברמה. אקיצר.אם יש לך משמעת עצמית ואתה יכול ללמוד לבד תחכה שחברים שלך יעשו את הקורס תקח מהם את הספרים והחומר שמקבלים בקורס ותלמד לבד בראש שקט בתאריך שהכי נוח לך שתרגיש שאתה ממש מוכן בנוסף תוכל לבקש מהם שיעזרו לך (זה כבר תלוי איזה חברים הם) בהצלחה

Mnementh

New member
החוויה שלי

אני נבחנתי בקידום בין יא ליב באותה צורה. אני מאוד שמחתי והסכמתי עם כל העניין של זה טוב להיפטר מזה, ולא הפריע לי הלימודים בחופש הגדול לצורך העניין... לא יודע, אז הייתי בראש של לימודים יותר אני מניח. בכל מקרה קיבלתי 680 והיו אצלנו די הרבה שקיבלו מעל 700 ואפילו איזה 800 (לא צוחק). הבעייה היא חשבתי שהכל סבבה באמת עד שהחלטתי ללמוד משהו שלא אהבתי, והיום אני חושב של רפואה, וה-680 הנחמד שלי כ'כ כביכול לא מספיק כנראה בכלל. ....

Mister Matrix

New member
היי אני חדש פה! ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אני רז ,מסיים י"א ,חיפאי (יש פה אולי עוד חיפאים?!) מתחיל קורס של "קידום" בבי"ס (מכירים את הדברים האלו,בטח) ואגש לבחינת הפסיכומטרי שבתחילת אוקטובר אז זהו לבינתיים, עוד תראו אותי פה הרבה בזמן הקרוב
--->

גם אני גם אני

אני דימה מאשדוד גם לנו עשו את הטריק מקידום אבל אנחנו כיתת מסמ"ד אז צחקנו עליהם אמרנו להם שהם יקרנים גנבי כספים למרות זאת נרשמנו, לא בגלל השיכנוע אלא תיחננו להרשם גם ככה כי זה באמת מעלה את הציון אני יעשה את הקורס באוגוסט ואת האמת אין לי מושג מתי הפסיכומטרי (קרוב לוודאי באוקטובר) אני מתכוון לקבל מעל 700 אם לא, אני עושה עוד פעם (אני חייב את הציון כי בגרויות לא משהוא) תגידו אם אני עושה באוקטובר מתי צריך להרשם ואיפה ?

2שבלולה

New member
שלום..

אני הילה, מסיימת יא'.. מתחילה קורס של אנקורי באוגוסט ועושה את הבחינה באוקטובר... עוד נשמע אחד מהשני..

גברת ע

New member
שמי בארץ (וגם בעולם)

עינב אי עושה את הבחינה של יולי הקרוב ברמת גן בבנין אקסודוס (נראה לי) באולם 105 (לא שזה אומר לי משהו
) הלכתי לקורס בלחמן דרך הצבא, מה שיצא לי יחסית לא יקר סה"כ כולל טפסי הרשמה ותשלום לבחינה 1500 ש"ח, הצלחתי להיות בין האחרונים שקיבלו את ההנחה/מלגה דרך הצבא קצת בעייתי לעשות דרך הצבא כי לא ממש מתחשבים בך אבל איכשהו בסתדרתי תאמת למרות שעברתי שלושה חודשים של לימוידם והשקעתי והכל אני עדין לא ממש מרגישה מוכנה עכשיו נכנסים למרתון של שבועיים של מבחנים וסימולציות נראה נקווה שיהיה טוב בהצלחה לכוללללםםם!

למעלה