x 6

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך
חבל לי לצער אותכם...

אבל הסדרה ירדה מלוח השידורים לזמן הקרוב. אחרי רייטינג עוד יותר נמוך ביום שבת, הרשת המשדרת (NBC) הוציאה את KINGS ממשבצת לוח השידורים שלה. היא תחזור ליום שבת ב- 13 ביוני ותשאר שם עד יולי 25 (כאשר כל הפרקים שנשארו ישודרו).

tsou

New member
אכן מצער, מה עוד שפרק 6 היה מעולה

אצטרך להתנחם במארז מאמזון :(

The Human

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifפרק מדהים..

כמה חבל שמורידים את הסדרה הזאת שהתחילה כ"כ טוב ועם סגל השחקנים המאוד מבטיח שבה. מאוד קשה לי להבין את מקבלי ההחלטות ב-NBC... מי יודע.. אולי רשת אחרת תחליט לקחת אותה ולהמשיך אותה מאיפה שתפסיק. אולי ABC או FOX..

tsou

New member
הלוואי! אבל איירה נשמע משוכנע שזה לא יקרה ../images/Emo10.gif

זה לא נראה ריאלי...

שרשת אחרת תיקח אותה. הסדרה כשלה ברייטינג אפילו ביום שבת ומבחינה פיננסית אין טעם ל- ABC או פוקס (או כל רשת אחרת לצורך העניין) לרכוש את הסדרה לא משנה כמה טובה היא. מבחינת ההחלטה של NBC, היא מאוד קלה להבנה. הרייטינג היה חלש וזה כל הסיפור.

tsou

New member
אחח... הארוחה שהם זוללים בכלא, מדהימה ../images/Emo13.gif

tsou

New member
על פרק 6 עונה 1 בסדרה "מלכים" הנהדרת

שתוארה בצדק כ"בס"ג מינוס הסיילונים" , או, בקיצור,

אוקיי, לא נשמע לי דומה בכלל

בכל מקרה לא משך אותי, זה בכלל לא בדיוני, או שאני מפספס משהו?

כן אני יודע, בגלל זה ראיתי בבילון 5

אבל מצד שני אם אני אראה סדרה שהכל בה כמו בבילון 5 אבל אין שום רמז למד"ב אני פשוט לא אראה אותה, כי אני לא חובב גדול של דרמות, אלא אם כן יש תיבול מד"בי, כן אני יודע שאני צבוע, אבל אני חובב מד"ב ולא חובב אופרות סבון

אגב ראיתי סדרות וסרטי מד"ב

שפשוט סגרתי את הטיוי אחרי כמה דקות ולא חזרתי אליהם...

duron

New member
ישנן סדרות

שרוכבות על הז'אנר בשביל הרייטינג. זה א תמיד עובד להן. למד"ב יש חירויות שלדרמות רגילות אין. אפשר לדון בסוגיות רגישות על ערך המשל ועדיין להשאר בגבולות הטעם הטוב / פוליטיקלי קורקט / צנזורה . עוד דבר - מד"ב טוב מספק אסקפיזם שהוא לחם חוקו של כל חננה באשר הוא ..
טלנובלות בתחפושת זה לא מד"ב וגם - מה שהיה חסר ל-
זה לא סיילונים אלא בני אדם ....

tsou

New member
deep alert!

אבל טוב נו רק לצורך סיפוק הקונטרה הנחוץ אומר את הברור מאליו והוא שיש גם טלנובלות בתחפושת... ואסקפיזם הוא לא נחלת המד"ב הבלעדית...
ובמה שקשור במלכים- דוקא יש שם כמה בני אדם שפיספסת לגמרי והם מדליקים : לפי סדר העדיפות הפרטי שלי : שני שומרי הראש הנהדרים, מיכל , הרופא שלה, דויד, האמא והאח שלו.. כל השאר מצוייםבדרגות שונות בגיהינום הלגמרי ריאליסטי של היצורים השרדנים, המניפולטיביים, הפגומים של היקום התנכ'י/עתידני/מלוכני/דאלאסי

למעלה