The amazing SuperNatural Weekend

my amazing SuperNatural Weekendו

דבר טוב- סיימתי כיתה י' בממוצע של 92 :) ועוד 29 יום אני טסה דבר רע- בשבוע כזה? לא אין רע שיר שעה את השבוע: אממ הרבה... וידאו: אין ספר-קניתי 2 ספרים שאני הולכת לקרוא D: סרט- הידיעה שיצא לילה במוזיאון 2 סדרה- על טבעי סיימתי אותה
תמונה- אין

עיר הכוכבים ועיר הפרחים זה המשל של סטרוגנזה

אני מאד אהבת את הספר הראשון (זה טרילוגיה ) והתחלתי את השני ערי הכוכבים וזה גם ממש יפה

השבוע שלי..../images/Emo13.gif

דבר טוב \ רע שקרה השבוע:
התחלתי לצאת עם מישהו..(מהעבודה) פעם ראשונה. שיר שעשה לכם ת'שבוע: Blame it on the weatherman וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: וואי אין לי משהו מיוחד.. ספר \ סרט \סדרת השבוע: עדיין קוראת את הרביעי של דמדומים..BREAKING DOWN..משום מה כבר ממש בא לי לסיים אותו. (מה שלא קרה לי בספרים הקודמים)..יש לי הרבה ספרים שמחכים לי..בכל זאת אני עובדת בצומת ספרים
צריך לנצל.. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: חיפשתי במיוחד חדשה..
התחדשות השבוע: שהתחלתי לצאת עם מישהו
רוצים\ות להוסיף משהו? ג'נסן איז סוווווווו הוט!

WatchMeWatchYou

New member
איפה מצאת את Breaking Dawn?

אני מחפשת בנרות!! קראתי את השלושה הראשונים באוסטרליה, ואין לי מושג איפה למצוא את הרביעי עכשיו

האמת..

חברה שלי קנתה את כל הספרים והביאה לי לקרוא..אבל יש בצומת ספרים, אם תספיקי לבוא עד סוף החודש את יכולה לקנות את זה באיזה 25-30 שקל! יש על זה 25% הנחה! שווה ביותר.. דיי איזה פרסומת סמויה אני..
אצלנו בחנות ברננים יש 3 עותקים..מקווה שגם בחנויות האחרות שאולי יותר קרובות אלייך יש..מקסימום אני אברר לך..

WatchMeWatchYou

New member
*חייבת למצוא צומת ספרים*

חח.. זה הכל? כבר חשבתי שבארץ זה יהיה יקר.. ו... זה לא ממש פרסומת סמוייה - אפשר לחשוב שאת מקבלת עמלות על פרסום
חחח... סתם..

to the end1

New member
וואו איזה חתיך הוא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ותתחדשי על החבר

WatchMeWatchYou

New member
השבוע שלי../images/Emo9.gif

דבר טוב \ רע שקרה השבוע: טוב - קיבלתי טלפון מפתיע מאוסטרליה
רע - כואבת לי הברך... שיר שעשה לכם ת'שבוע: Badly Drawn Boy - The Time of Times וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=2JRy-Iywu4g (ועכשיו תקוע לי "I like all the girls and all the girls like me" בראש...
) ספר \ סרט \סדרת השבוע: She Went all the Way - Meg Cabot \ ראיתי בפעם ה1000 בערך את Keeping the Fait \ איך פגשתי את אמא. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע: אין
רוצים\ות להוסיף משהו? דווקא נחמד בטוויטר..

למעלה