"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo47.gif "Songs In Time" ../images/Emo47.gif

והפעם... Kings And Queens - Classics Live פרטים:
נכתב ע"י טום המילטון, בראד וויפורד, סטיבן טיילר, ג'ואי קריימר, ג'ק דאגלס.
גרסת הלייב הזאת של השיר שוחררה באלבום הלייב Classics Live ב-1986. שאלות:
מה דעתכם על גרסת הלייב היום כיום?
מה חשבתם עליה בתחילת הדרך והאם משהו מזה השתנה?
האם לדעתכם גרסת הלייב של השיר מתעלה או שווה לגרסת הסטודיו, או שאין סיכוי שגרסת לייב כלשהיא תגיע לשלמות של גרסת הסטודיו של השיר?
איזה ציון אתם מביאים לגרסה הזו של השיר מ-1 עד 10 ולמה?
Songs In Time - Kings And Queens - Classics Live

AeroTom

New member
למה אף אחד לא עונה?

מה דעתכם על גרסת הלייב היום כיום? אני מחבב אותה בהחלט, אבל לא השאירה בי רושם מאוד ענק. אך זה ביצוע לייב טוב מאוד לשיר הזה וגם היחיד הרשמי (זו אותה גרסה שיצאה גם ב-Pandora כזכור לי).
מה חשבתם עליה בתחילת הדרך והאם משהו מזה השתנה? נראה לי זה נשאר בערך אותו הדבר. אהבתי את הגרסה בהתחלה וגם אותו דבר כיום. אבל פעם לא דירגתי אותה מאוד גבוה.
האם לדעתכם גרסת הלייב של השיר מתעלה או שווה לגרסת הסטודיו, או שאין סיכוי שגרסת לייב כלשהיא תגיע לשלמות של גרסת הסטודיו של השיר? אני חושב שיהיה ממש קשה להגיע לגרסת לייב של השיר הזה שתתעלה על גרסת הסטודיו. בדיוק כמו השירים מ-Nine Lives למשל. גרסת הסטודיו של השיר באמת מושלמת וזה די קשה לעשות זאת בלייב. אבל אפשרי להרים גרסת לייב שתביא Fight לסטודיו...מקווה שזה עוד יקרה.
איזה ציון אתם מביאים לגרסה הזו של השיר מ-1 עד 10 ולמה? אני מביא 7 לגרסת הלייב הזו. גרסה טובה, אבל לא השאירה עלי רושם מאוד גדול אף פעם. אך טוב לשמוע אותה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SaintJohn

New member
בפנדורה זו לא אותה גרסה

הרצועה בפנדורה היא באורך כ-40 שניות יותר מזו שבקלאסיקס לייב, ולא נראה לי שלסטיבן לוקח שם 40 שניות להגיד Good Evening Boston...

AeroTom

New member
ב-CL חתכו כזכור לי חלק מזה...

לעוד הוכחה שהזיכרון שלי צודק, יש את דף ה-Lyrics של גרסת הלייב הזו ב-RockThisWay: http://www.rockthisway.de/lyrics/cl_kingsandqueens.htm אין בעיות לערוך את זה לאלבום ובפנדורה זו רק גרסה יותר מלאה. נראה לי היה עוד מקום שבו קראתי על זה בזמנו, שזו אותה גרסת הלייב, אבל לא זכור לי איפה. בכל מקרה אני כמעט ב-100% בטוח שזה ככה, והרישום של זה גם בדף Lyrics לגרסה הזאת באתר אומר כך גם.

SaintJohn

New member
בדקתי את העניין כמה פעמים לעומק

וזה נראה שזאת באמת אותה גרסה, למרות שזה לא נשמע ככה בכלל! הסאונד ממש שונה בשתי הגרסאות, אבל עדיין מדובר באותו ביצוע. בגלל ההבדל הזה בסאונד, ובגלל שאף פעם לא ממש התעמקתי ככה בשתי הגרסאות, אז הייתי בטוח שמדובר בשני ביצועים שונים. בפנדורה הצליל חלש יותר, אבל הרבה יותר חד, ושומעים יותר בבירור את התופים, בין היתר. בקלאסיקס הסאונד חזק וגס יותר, שומעים את הגיטרות הרבה יותר חזק וגם את הקהל, וזה בעצם מה שעושה את הסאונד לגס יותר. אני מניח שבגלל שבפנדורה הצליל חד יותר, אז בגלל זה אני מעדיף אותה על קלאסיקס. אני חושב שההבדלים האלה בסאונד הם משמעותיים למרות שמדובר באותו ביצוע, כי הם גורמים לחוויית האזנה שונה בשתי הגרסאות.

AeroTom

New member
ידעתי שזכרתי שזו אותה אחת...

באמת יש הבדל באיכות וב-CL זה יותר גס בסאונד וכו'. בפנדורה זה נשמע כאילו זה עבר Remastered שכזה והחליקו ושיפרו את הסאונד שם. ככה שמי שלא יודע, יהיה לו קשה באמת לזהות שזו אותה הגרסה.

SaintJohn

New member
אז ככה

מה דעתכם על גרסת הלייב היום כיום? היום אני מאוד אוהב את הגרסה הזו, וגם כיום אני מאוד אוהב אותה
אין הרבה הבדל בין הביצוע הזה לבין הביצוע בפנדורה, אבל אני מעדיף את זו של פנדורה מעט יותר. מה חשבתם עליה בתחילת הדרך והאם משהו מזה השתנה? נראה לי שמה שחשבתי על הביצוע בהתחלה אני פחות או יותר חושב גם היום, וזה בעיקר דברים טובים. האם לדעתכם גרסת הלייב של השיר מתעלה או שווה לגרסת הסטודיו, או שאין סיכוי שגרסת לייב כלשהיא תגיע לשלמות של גרסת הסטודיו של השיר? לגרסת הסטודיו ולביצוע הזה יש איכויות שונות, אני חושב שבגדול ביצוע הלייב מתעלה על גרסת הסטודיו, כי כבר יש בו את כל הדברים הטובים שיש בסטודיו. המצב היחיד בו גרסת הסטודיו מתעלה על לייב כלשהו היא כשלמשל, הגיטרה של בראד במקרה לא מכוונת בצורה איומה ונוראה, ואולי יש כאלה שיגידו שזה בעצם יתרון
איזה ציון אתם מביאים לגרסה הזו של השיר מ-1 עד 10 ולמה? אני נותן 8. זה שיר שתמיד טוב לשמוע בלייב, הגיטרות נשמעות טוב, יש סולו טוב. הקול של סטיבן יכול להיות יותר טוב ובגלל זה הציון לא גבוה יותר. אבל בגדול זה פשוט אחלה של ביצוע.

AeroFan

New member
עונה

מה דעתכם על גרסת הלייב היום כיום? גרסה טובה, אבל לא מושלמת. מה חשבתם עליה בתחילת הדרך והאם משהו מזה השתנה? תמיד חשבתי עליה אותו דבר, למרות שהאיכות סאונד לא ברמה גבוהה פה הביצוע טוב, אבל עדיין לא מתעלה על גרסת הסטודיו. האם לדעתכם גרסת הלייב של השיר מתעלה או שווה לגרסת הסטודיו, או שאין סיכוי שגרסת לייב כלשהיא תגיע לשלמות של גרסת הסטודיו של השיר? לדעתי אין סיכוי שגרסת הלייב תתעלה על הסטודיו, גם אם זה יהיה הביצוע הכי טוב בעולם... והיה אחד כזה אם אני לא טועה באחת מההופעות בארה"ב לפני שנתיים בערך בסיבוב של ה-Joint... הביצוע היה מושלם אבל עדיין לא יותר טוב מהסטודיו. איזה ציון אתם מביאים לגרסה הזו של השיר מ-1 עד 10 ולמה? 7.5, ביצוע טוב ליצירת מופת, אבל הסטודיו לוקח פה.

למעלה