PEACE SATURDAY

MARMELAD

New member
../images/Emo47.gif PEACE SATURDAY ../images/Emo47.gif

(לא ידעתי איך אומרים באנגלית........שבת שלום !!!!!!) עוד שבוע חלף לו.. הנה אנחנו כאן לסיכום עוד שבוע. אז השבוע הייתה מלחמה... טפו טפו טפו אצלנו עוד ככה בסדר.. התחיל לרדת גשם בת"א. מרמלד נסע לאילת. יניב נסע לפלורידה. דנה אינטרנשיונל נסעה לירושלים. התחלנו "להפגיז" בשירים. סחת´ן. עוד מאמרים חדשים... ומרמלד עוד מחכה לימי הולדת של מי שלא דיווח..! מה יהיה אתכם, בנים, אני אתחיל בעונשים ! כרגיל הייתה לנו גם השבוע הודעה נבחרת בתפוז ואפילו הגענו לשער תפוז עם המאמר שיזם יונתן על הגלולה... גבר השבוע...נבחר ברוב סוחף של יונתן ! והרי הוא מרטין שין על חזרתו לטלויזיה בסדרה הבית הלבן. והאמת שבכל האתרים שקראתי אומרים שהוא נשיא מעולה. אני האמת עוד לא ראיתי אבל אני מבטיח.. ולא, ערפאת לא יהיה גבר השבוע. סליחה לכל המאוכזבים. ברוכים הבאים, כל המשתתפים החדשים.. ובהצלחה בפורום! ולכל מי שנעלב ונפגע השבוע.. סליחה. הכל מאהבה. שבת שלום!! גיא

טאצי

New member
היי גיא

גמני מעדיף את מרטין שין על ידידנו יאסר. אני רק לא מאמין איך שכחת לציין בין האירועים החשובים השבוע את ההופעה שלי בפורום...

MARMELAD

New member
כתבתי ברוכים הבאים.....

והתכוונתי גם אליך... אני כבר לא מצליח לזכור את כל השמות.. יש הרבה חבר´ה שנכנסים, כותבים שתיים שלוש הודעות ונעלמים. בשבת שלום הבאה, אני מבטיח, תקבל ממני התייחסות הולמת !
וטוב שבאת. דרך אגב, מאיפה השם הזה...?

טאצי

New member
מאיפה השם הזה?

יש לי כמה ניקים במקומות אחרים אבל לא רציתי להשתמש בהם מחשש שיזהו אותי (מפחד מהצל של עצמי. כבר אמרתי)... כשמתחילים לכתוב משהו, בחלון ניק (למשל), נפתח איזשהו חלון עם כל מיני דברים שכתבת בעבר ככותרות וכו´... ישבתי על המחשב של הבוס שלי, הדקתי מה יש שם וגיליתי את טאצ´י. ניסיתי להכניס את זה כניק אבל אי אפשר להשתמש בתו ´. מה שנשאר לי לעשות זה להוריד אותו ולהשאר עם הטאצי.... בקיצור, אם חשבת שזה משהו מתוחכם ושנון - לא. סתם מקריות. ובנוגע למה שכתבתי, הייתי ציני. אם כי אתה חייב להודות שהעובדה שאני כאן מרגשת אותך.
נ.ב. יש לי כמה הערות על מאמרים שכתבת. חכה חכה...

טאצי

New member
לך תדע...

אבל אולי לבוס שלי יש מגע ייחודי... את זה צריך לבדוק.

טאצי

New member
שאלות:

1) את וודאי גם גולשים בצ´אט כלשהו. מותר לשאול איפה? 2) הייתה לי עוד שאלה ושכחתי אותה.

אופק L

New member
בצ´אט של הפורום (כשיש משהו מעניין)

חוץ משיחות בין יואבון, מרמלייד ויניב.
יש כאלה שמוצאים עניין בערוץ GAY.IL ב-IRC (הייתי שם פעם אחת, יצאתי). בנוגע לשאלה השניה שלך, שכחתי את התשובה.

טאצי

New member
אממ...

נכנסתי עכשיו דרך הלינק שיש כאן למעלה והגעתי לחדר בשם: ????? ??? (זה השם. סימני השאלה הם לא טעות). לא היה שם אף אחד... חיפשתי ברשימת החדרים של תפוז והגעתי לחדר גאים/ות. שם היו כמה ניקים שהבולט בהם היה "ערבי מחפש מוצץ". יש צ´אטים נורמלים יותר?

MARMELAD

New member
הצ´ט של החדר

משמש בעיקר לשיחות בין חברי הפורום.. והם נכנסים אליו אחרי שהם קובעים.. אני מניח שהיום אחרי "הכי גאים שיש" תוכל למצוא שם את החבר´ה. בינתיים תנסה את IOL. ד"ש לבבילון.

טאצי

New member
כנראה שלא אמסור...

כי לא מצאתי אותו בין החדרים. אם אתם נכנסים לצ´אט כלשהו בבקשה תכתבו כאן איפה אתם.

אופק L

New member
הצ´אט של הפורום, כניסה על ידי

הקישור בשורת הקישורים האפורה מעל שם הפורום

MARMELAD

New member
יש קישורים לכל מיני צ´טים מומלצים

בקישורי הפורום... תסתכל למעלה.. עוד קצת... כן. שם. אני באופן אישי נפגש מדי פעם עם החבר´ה כאן בצ´ט של תפוז, אתה לוחץ על הקישור לצ´ט בנים בלבד ונכנס ישירות לצ´ט של החדר. מכוכבי הצ´ט - מומין, יונתן, יואבון, SE7EN פעם הייתי גולש ביואל ז"ל שהיום הוא סתם IOL WALLA אבל מאז הפורום אני לא ממש מוצא זמן לזה..

marsala

New member
thanks guy

for visiting my forum and contributing to it !! see you in ישראלם בחול ובוא שוב לבקר בפורום השתוי מתי שבא לך יאללה שבת שלוםםםם מוש

למעלה