king crimson

danielevy

New member
מר מנהל

אתה לא אמור להיות סמכותי וכאלה ולמחוק הודעות שמדברות על רוחניות (למרות שלדעתי יש המון רוחניות ביומהגומה למשל) ובמקום אתה נסחף לדיון שהאמת מאד קל להיסחף אליו

דיון חברתי

שים לב שהיו דיונים שלא השתתפתי בהם ועסקו בנושאים אחרים, ולא מחקתי כלום. אני מאמין שזה די רע לחנוק התפתחות חברתית בכל רמה שהיא. אם מתפתח דיון בצורה אסוציאטיבית - לגיטימי שהוא יגיע למחוזות אחרים. מה שכן, עצים חדשים שיעסקו בנושא שאינו קשור מראש - יטופלו ביתר חומרה ואף ימחקו. אני מאמין שבעניין הסמכות אין שום טעם למהר ולמחוק, כי מה שיש פה זה רחוק מאנארכיה. בינתיים זה בסדר גמור, ואם זה ייצא משליטה יהיה אפשרי והגיוני להפעיל סמכות.

danielevy

New member
אין סיכוי להתפוררות העם

אמנם רבים מאיתנו (משו כמו 20 אחוז מהאוכלוסיה) לא מאמינים באלוהים, אבל לעם היהודי יש פולקלור משותף : שפה, היסטוריה, מסורת (אמנם קשורה לדת אבל מאחדת אותנו-גם אלו שלא מאמינים בבחורצ´יק שברא הכל ביומיים וחצי חוגגים את החגים השונים.. בכל מקרה למה הפסיקו לדבר פה על פרוג? מה קרה?

דומיו?

אתה יכול לאמר שהיה איזשהו אלבום של קרימזון שדמה באיזשהו אופן לליזארד?

אתה צודק, בגלל זה אני קונה../images/Emo13.gif

ותודה לכולם על ההמלצות, אני באמת אקנה את in the court ו red שהוזכרו בהודעה האחרונה (של ram liran), לא היה לי מושג שהם כל כך זולים!!
מבטיחה לחזור עם הערות :) תודה!!

אתה צודק, בגלל זה אני קונה../images/Emo13.gif

ותודה לכולם על ההמלצות, אני באמת אקנה את in the court ו red שהוזכרו בהודעה האחרונה (של ram liran), לא היה לי מושג שהם כל כך זולים!!
מבטיחה לחזור עם הערות :) תודה!!

the band member

New member
תנסי את IN THE WAKE OF POSEIDON

אני רואה שכבר המליצו לך על IN THE COURT, אלבום יפהפה ולפי דעתי החשוב ביותר בתולדות הרוק המתקדם! IN THE WAKE OF POSEIDON אמנם לא חזק כמו קודמו, אך הוא יפהפה. את יכולה לנסות! מקווה שתהני

ram liran

New member
אחחח... קרימזון קרימזון... ../images/Emo13.gif

הלהקה האהובה עלי
בכל מקרה, אני מציע להתחיל איתם כך: לכי לחנות הדיסקים הקרובה לביתך, ובקשי את in the court of the crimson king (הזה עם הפרצוף) ואת red. שניהם עולים 45 ש"ח כל אחד (המחיר עלה :-S). תני לכל אחד מהם לפחות 5 השמעות, ותחזרי אלינו עם רשמים. אנחנו כבר נכוון אותך לאלבום הבא
. אני בטוח שתהני מכל רגע Ram-bo

TheHead

New member
קטע של נוכלות

הייתי היום בחנות דיסקים. אני לא יודע למה, אבל על המדפים, הדיסקים באמת נמכרים ב-45 שקל (האמת היא שזה בכל זאת מחיר יפה...). אבל: במדפים של המוזלים (Cherry Price) מוכרים את הדיסקים ב-39! למרות זאת, אני חושב שעל המדפים הרגילים יש כמה דיסקים מוזלים (ב-45) שאין במדפים של ה-Cherry Price. תבדקי בחנות שלך פעמיים, פה ושם, לפני שאת קונה. --ראש.

תודה

אני באמת אעשה את זה, בדיסק סנטר גם יותר סביר למצוא את זה ב39... חצי מהדיסקים שם עולים 39... ועוד משהו, היום הייתי באזכרה של הבנדוד המת שלי ופילחתי ממדף הדיסקים והקלטות שלו את in the court אבל בקלטת, (גנבת? אני? גם ככה אף אחד לא שומע את זה שם... אולי רק הרוח שלו
) בכל מקרה נתתי לזה שמיעה אחת והתרשמתי. כמובן ששמיעה אחת לעולם לא מספיקה אבל יש לי הרגשה שזאת תחילתה של ידידות מופלאה...
בכל זאת אני הולכת לקנות את הדיסק אולי מחר או מחרתיים.. תלוי בכמות הפיגועים..

AoK JT

New member
yeah wierd...

By the way, crimson ownz, and you should hear them day and night but between (noon and afternoon :) ) try listening to Jethro Tull. They own too and they´re very semiliar to crimson...

TheHead

New member
לפי דבריו של בודהא עצמו

אין נשמה ואין גלגול נשמות, אבל יש קרמה שעוברת הלאה. כלומר: המחשבות שאת חושבת והמעשים שאת עושה באים לידי ביטוי באנשים אחרים, שפועלים לפיהם, וגם מגלגלים אותך הלאה, וכך, כביכול, את מנציחה את עצמך ו"חיה לנצח" (למרבה הזעזוע זה כמו הרעיון של "המפלגה הנצחית" ב-1984). מזל טוב, הרגע החיית את הבן-דוד המת שלך. ודרך אגב, ג´טרו טאל לא ממש דומים לקרימזון (כמו שכותב כאן מישהו...) אבל הם באמת שולטים וכדאי להאזין להם!!! --תחגגי, --ראש.

למעלה