Lets Party

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif Lets Party ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

החלטתי לפתוח שירשור נושא שמתייחס גם לבעיה אישית שלי וגם של חברותי (all you wanted, too good 2 b true) . אנחנו בכיתה ח´ והחלטנו שבחנוכה אנחנו רוצות לצאת למועדון. הבעיה היא שאנחנו לא יודעות איך לשאול את ההורים
. אנחנו גם לא רוצות לחזור מוקדם מידי .. אז עצות יתקבלו בברכה
תודה מראש, שיר (וגם השניות ..
)

*neta*

New member
אין לי הרבה לומר חוץ מ...

לנו כן מרשים
סתם סתם, הכי חשוב להורים, שלא תלכו לבד, שיהיה מקום מאובטח, שתלכו עם ה-ר-ב-ה חברות שלכם שהם מכירים וסומכים עליהן.

shabluly

New member
אמממ....

אני יודעת שאני פשוט אמרתי שאני רוצה ללכת למסיבה ורק שתבינו זה היה בכיתה ו´(!!!) אבל זה היה מסיבה לגילאים האלה ועכשיו אני כבר לא הולכת למקומות האלה כי זה ליותר קטנים וכאלה שאני מכירה סתם מגעילים... בעיקרון תגידי שזה מאובטח, שאת הולכת עם מליין חברים ושזה רק(המילה רק מאוד חשובה) לגילאים מסוימים- לפחות אם זה באמת ככה...

all you wanted

New member
היא לא מרשה!!!!

אוקיי באתי ושאלתי את אמא שלי והיא לא הרשתה לי, אמרתי לה שאני נוסעת עם כמה חברות יש אבטחה יש פרטים וזה בגילאים שלי והיא כלום מה זה בכלל מעניין אותה היא הוציאה לי כזה "יש שם סמים ואין מישהו שישגיח ואני יודעת שאת לא תיקחי אבל לא יודעת מה קורה עם הילדים האלה ואני לא יודעת מה הולך שם, וזה לא מתאים לי"
לא מתאים לה אתם מבינים כאילו לא מתאים לה אולי לא לה אבל לי כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה ללכת והיא לא מרשה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש לא פייר!!!!
מה אני עושה אני חייבת עצות!!!!!!

תי לה להירגע ...

תני לה להרגע קצת כמה ימים ... חכי שאני וטל ורותם נשאל , ואם ירשו לנו אז תגידי שלנו מרשים ואז רוב הסיכויים שהיא תרשה לך..!! אני מקווה שירשו לי!!!!

all you wanted

New member
לtoo good 2 b true

עדיה מי זאת טל??? מי באה איתנו???? מה???? ואני יתן לה ברור!!!!!!!

Heavy Thought

New member
המממ...

אם ההורים לא מוכנים לקבל ת´רעיון שהבנות שלהן מתבגרות ומתחילות לצאת אז שיקפצו לכן, תצאו בכל זאת (זה מה שאני עשיתי פעם, ת´אמת שזה דווקא הסתדר לי לטובה בסופו של דבר, אבל אל תסמכו על זה
) קיצקץ, תסבירו להם שיש אבטחה, ואין להם מה לדאוג, ושתהיו איתם בקשר טלפוני וכל השטויות האלה.

מרב881

New member
פאק...

זאת גם הבעיה שלי. לחברה שלי יש אח גדול שהולך קבוע לפורום (המועדון, כמובן) מכיתה ז´, אז אם היא תשאל אני בספק אם תהיה לה בעיה. אני, לעומת זאת הכי גדולה במשפחה, ז"א שאני צריכה לסבול את כל הבולשיט של "את לא קטנה מדי... פשוט הילדים שם גדולים מדי..." "את לא בגיל ללכת לפורום" (מה???) או (וזה הכי פופולארי אצלם), "זה לא שאנחנו לא סומכים עליך, אנחנו לא סומכים על האנשים שמסתובבים ברחובות בשעות האלו". יש גם את "מה את מחפשת שם בשעות כאלה???" או, אם תצאו מוקדם יותר (נניח משהו בסביבות שש...) לא תצתרכו לחזור ב12". להורים שלי יש הרבה פנינים כאלו, וזה פאקינג מעצבן.

למעלה