יום הורים!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif יום הורים!

שקשקנו מפחד, לא ישנו בלילות... והנה זה הגיע! יום הורים! (לפחות אצלנו..) בשרשור הזה ספרו איך היה

eva133

New member
היה לי אתמול

והיה דיי נחמד למרות שבלשון ומתמטיקה היה צפוי הציון שלי קצת התאכזבתי מהציונים למרות שהמורה אמרה שזה שוק ראשוני של כיתה י' אבל עכשיו אני חייבת לשפר את כולם! אף פעם לא היה מצב שהייתי מקבלת ציון מתחת ל-80 פתאום השנה הציונים של ירדו לגמרי, מקווה שאני אשפר עם הזמן

dragonit12

New member
היה לי שבוע שעבר..

הגעתי לשם ספוגת מים מהגשםם חיחי.. ואמא שלי אירחה ב10 דקות חחח.. בקיצור נכנסנו למורה והכל ואחרי 3 דקות יצאתי.. היה דווקא בסדר=] ממוצע 86
הציונים שהביאו לי דווקא היו בסדר=] ציונים טובים=]=]

Angel On Earth

New member
האמת שהיה נחמד...

זה היה בערך 10 דקות.. דיברנו בכללי וקצת על זה שיש לי חוסר ריכוז בשיעורים וזה...
זהו..היה בסדר דווקא..

B a m b o o k

New member
אממ הוא יהיה שבוע הבא...

אבל בעיקרון אין לי ממה לפחד... במתמטיקה המורה לא תגיד עלי שום דבר רע כי אמא צעקה עליה. באנגלית אני פסדר... וכל השאר אני לומדת כמו ילדה טובה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיש לי ב6 בדצמבר.

וכאשר אמא שלי תראה אךת הציון במטמטיקה היא...אמממ...תתעלף?

מחר יש לי. P: ../images/Emo163.gif

אני מתכננת להראות להורים את התיק עבודות בציור... יש לי שם כמה דברים נחמדים.. ולא צפוי שום דבר רע, במקצוע הכי נורא אצלי קיבלתי הערכת ביניים מצויינת (מת'-92 סופי
), אז אני מקווה לטוב.

noname202

New member
יום רביעי הבא

בעע לחשוב ששנה שעברה נהניתי מימי הורים ותעודות ]: מתמ' ואנגלית זה איכ

mikmikonet

New member
עוד לא היה לנו השנה ../images/Emo12.gif

והאמת שאני לא כל-כך מפחדת... ציונים די נורמליים

לנו עדיין לא היה...../images/Emo3.gif

אבל אני מפחדת שיהיה!!! אני יודעת שהכל יהיה גרועע
אבל בטח ההורים שלי כבר יודעים כי הם ראו כמה השקעתי חעחע

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif שלי.

היה אתמול. האמת? פחדתי. שנים שעברות הציונים היו ממש ממש טובים, המורה אהבה אותי והפעם לא ידעתי למה לצפות. זא הייתה תמונת מצב. נתנו לי גיליון ציונים עם כל הבחנים מסודרים, ודווקא בין כל השמיניות היו מאיות בבחנים וכו', דברים ששימחו אותי. המחנכת אמרה לי שאני יותר מדי בסטרס , שאני צריכה להשתחרר וכו'.. לה אעריפו. (תלמידת ערבית
) היה נחמד בסה"כ, היא ממש החמיאה, אמרה שאני מתבלטת גם כשאני שותקת, שמתרשמים ממני..

linkintrance

New member
יש לי ב-29.11

ויש לי הרגשה שאני הולכת למות...וזה לא שאני לא משקיעה אני תלמידה טובה..אבל יש לי בעיה על לשבת ולחזור על החומר..כמו קוצים ב*** XD

למעלה