היום שלי
התחלתי ב8 וסיימתי ב3. היה יום מדהים לפחות לטעמי.
שיעור ראשון-שני: כימיה. שעה אחת סיימנו ללמוד את החומר למבחן שיתקיים בעוד שבועיים ובאמת שראינו שהחומר ממש קל, עד ששתי בנות מהכיתה עיצבנו את המורה והיא הוסיפה יונים למבחן. זה היה מעצבן. בשעה השנייה של כימיה עשינו מעבדה, את הניסוי של הביצה עם בקבוק הקוני. התחלקנו ל4 קבוצות ונתבקשנו לבצע ניסויים בביצה ללא הוראות. הקבוצה שלי הצליחה לבצע את כל המטלות כמעט תמיד ראשונה
שיעור שלישי: אנגלית. קיבלנו את העבודות שהגשנו לפני שבוע...קיבלתי 85 שזה...בסדר. אני ממש לא מרוצה מהציונים שלי השנה באנגלית אחרי ששנה שעברה סיימתי עם 95+.
שיעור רביעי-חמישי: ביולוגיה. הדבר הכי טוב שקרה בבית ספר עד עכשיו. בשיעור האחרון המורה ביקשה שנביא לכיתה מתכון להכנת סופגניות+הסבר ביולוגי לתופעת הסופגניות. היום בשיעור המורה בדקה והסבירה איך מתרחשת התפיחה של הסופגניות (שמרים נושמים) והצלחתי לענות על רוב השאלות שהיא שאלה
. אחר כך התחלנו להכין את הבצק+שמרים לסופגניות. אחרי שסיימנו עשינו עוד ניסוי שקשור לנשימה בבני אדם ולשם כך הייתי צריך לעשות סיבוב ריצה בבית ספר!
אחרי זה הוצאנו את הסופגניות שתפחו מהאינקובטור, טיגנו, שמנו סוכר וריבה, ויצא ממש טעים
. אחר כך המורה החזירה את המבחנים וקיבלתי 81
שיעור שישי-שביעי: הסטוריה. סיימנו ללמוד על התנועה הציונית בראשית דרכה (הרצל, היישוב בתקופת העליות הראשונות, תנועה ציונית וכו') וביום שלישי יש מבחן ולכן - חרישה
.
שיעור שמיני: פיסיקה. בשיעור הקודם המורה ביקש שנשרטט גרף שקשור לניסוי מסוים על נייר מילימטרי אז הוא בדק את הגרפים ששירטטנו ובשלי לא היו כמעט שום בעיות חוץ מזה שהגרף היה די קטן בהשוואה לגודל הדף. זהו
היה יום מגניב