היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif אני.

כל היום היה נראה כמו סיוט מתמשך משום מה. בעע, איזה מעצבן זה היה.
בלשון קיבלתי 91 (טוב נו.) בתנ"ך המחנכת אמרה ש80 ומשהו. ונאמר גרר. טוב נו.

Snow fairy

New member
על הפניםםםםםם

65 במתמטיקה|: אוף, זה הופך להיות ממש מדאיג כל עניין הציונים בגלל UWC...

yaelhr

New member
[מאיה] אני לא:[

יש לנו שיפור ציון רק במקצועות בגרותיים.

Double U

New member
היום שלי

התחלתי ב8 וסיימתי ב3. היה יום מדהים לפחות לטעמי. שיעור ראשון-שני: כימיה. שעה אחת סיימנו ללמוד את החומר למבחן שיתקיים בעוד שבועיים ובאמת שראינו שהחומר ממש קל, עד ששתי בנות מהכיתה עיצבנו את המורה והיא הוסיפה יונים למבחן. זה היה מעצבן. בשעה השנייה של כימיה עשינו מעבדה, את הניסוי של הביצה עם בקבוק הקוני. התחלקנו ל4 קבוצות ונתבקשנו לבצע ניסויים בביצה ללא הוראות. הקבוצה שלי הצליחה לבצע את כל המטלות כמעט תמיד ראשונה
שיעור שלישי: אנגלית. קיבלנו את העבודות שהגשנו לפני שבוע...קיבלתי 85 שזה...בסדר. אני ממש לא מרוצה מהציונים שלי השנה באנגלית אחרי ששנה שעברה סיימתי עם 95+. שיעור רביעי-חמישי: ביולוגיה. הדבר הכי טוב שקרה בבית ספר עד עכשיו. בשיעור האחרון המורה ביקשה שנביא לכיתה מתכון להכנת סופגניות+הסבר ביולוגי לתופעת הסופגניות. היום בשיעור המורה בדקה והסבירה איך מתרחשת התפיחה של הסופגניות (שמרים נושמים) והצלחתי לענות על רוב השאלות שהיא שאלה
. אחר כך התחלנו להכין את הבצק+שמרים לסופגניות. אחרי שסיימנו עשינו עוד ניסוי שקשור לנשימה בבני אדם ולשם כך הייתי צריך לעשות סיבוב ריצה בבית ספר!
אחרי זה הוצאנו את הסופגניות שתפחו מהאינקובטור, טיגנו, שמנו סוכר וריבה, ויצא ממש טעים
. אחר כך המורה החזירה את המבחנים וקיבלתי 81
שיעור שישי-שביעי: הסטוריה. סיימנו ללמוד על התנועה הציונית בראשית דרכה (הרצל, היישוב בתקופת העליות הראשונות, תנועה ציונית וכו') וביום שלישי יש מבחן ולכן - חרישה
. שיעור שמיני: פיסיקה. בשיעור הקודם המורה ביקש שנשרטט גרף שקשור לניסוי מסוים על נייר מילימטרי אז הוא בדק את הגרפים ששירטטנו ובשלי לא היו כמעט שום בעיות חוץ מזה שהגרף היה די קטן בהשוואה לגודל הדף. זהו
היה יום מגניב

Gadook

New member
דווקא היה טוב היום ../images/Emo13.gif

ביטלו שעת 0! אהאה כבר התחלה טובה
שעה 1- לשון, אני נשבעת שאני אהרוג אותה. מוות איטי וכואב. שעה 2- סוציו, חה שיעור שירים, כמה נהדר
שעה 3- חברה
שעה 4- אנגלית
שעה 5- חלון
חילקה בביולוגיה- 85, לא רע. עכשיו אוכל (כןכן, שומן). אחר כך מתמטיקה. עוד 6 ימים טיול חנוכה!!!

Aline In Chains

New member
#@^#$&

שעת אפס ושעה ראשונה- ספורט
, היה נחמד.. שעה שנייה-היסטוריה, המורה המניאק הזה עוד לא החזיר תמבחנים שעשינו לפני חודש[!!!] שעה שלישית-מתמטיקה, חזרה למבחן שיש ביום שלישי, ואנלא יודעת כלום
שעה רביעית--היסטוריה.שיעמום. ואח"כ יצאנו ל"הצגה", ב"הצגה" סיפרו לנו על איזה חנה אחת שחיה ב 1800 ומש'ו, והיה מ-א-ו-ד משעמם!!! אשכרה שיעור היסטוריה. ועזבו את זה שהיינו צריכים לשבת כמו פסלים, ואוי למי שיזוז או ישים רגיל על הכיסא השני.#$^#$& חזרתי הביתה, וישנתי, עד עכשיו. יום מרתק.

dragonit12

New member
מחר מתחילים ב10 יאיי=]=]

שעה ראשונה מחשבים.. עבר משעמם..בעעע=\לא עשינו כלום
ואח"כ היא עוד מתפלאה שאנחנו לא מספיקים כלום בשיעור
שעה שניה מתמטיקה.. עבר מעולהההה המורה באמצע השיעור פשוט אמרה לי לבוא אליה בהפסקה בקשר למשו..בסופו של דבר היא הסבירה לי את זה בשיעור עצמו על השביתה והכל..
שעה שלישית רביעית חשבונאות.. כל השיעור התכתבי עם ידיד שלי בSMS היה מצחיקק חיחי=]=] השיעור עצמו עבר בסדר! היא הודיעה לנו שמחר היא לא תיהיה יאפייי
שעה חמישית מד"ט.. סתם למדנו..מחר יש מבחן בעעעעע!! היא אמרה שזה היהי על שעה חמישית שישית..יהיה בסדר:) והיא הודיעה שמי שבחשבונאות מתחיל מחר ב10 יאפייי! אבל אני באה מחר ב10:30 ולא בעשר
למה מי מת שאני אבוא על הפסקה?!
שעה שישית היסטוריה.. עבר בסדר...נדחה לנו המבחן בשבועיים יאפיי=]=] וזהו..ככה עבר היום
אהה ואחיי באא הביתהה היום יאפייי איןן מאושררת ממני:) :)

זונע

New member
היום הכי מיותר בחיים שלי!!!!!

אני חולה מיום חמישי אבל אמרתי לעצמי "יאללה נבוא לבצפר שלא נפסיד חומר..." שעה ראשונה: סרט...משהו אידיוטי במיוחד על העסקת קטינים בבריטניה ובמקסיקו ובמדינות שמעניינות לי תאצבע. חצי מהסרט ישנתי/הייתי בחוץ כי זה פשוט לא עניין אותי. שעה שנייה: חלון. לא היה לי כסף לאוכל אז שתיתי שוקו מסריח ודיברתי עם נקבות מעצבנות. שעה שלישית-רביעית: הרצאה על בטיחות בדרכים הגיעו שני אנשים, די מצחיקים דווקא, שהרצו על כל העניין הזה...אבל תאמת, היו יותר בדיחות מאשר מסרים לחיים
שעה חמישית: לשון קיבלתי 103 במבחן ולא עשינו יותר כלום. יובל, אני טוב בלשון, תיזהרי. שעה שישית: ספורט שיחקנו כדורגל, הבקעתי צמד וחשתי רונאלדיניו
(רק לא שחור ועם שיניים ישרות) --- אחר כך הייתי אמור ללכת לחבר שלי לערוך את הסרט שלנו בלשון, אבל מהזה לא היה לי כוח אז אמרתי לו שאני חולה והלכתי הביתה.

R o n 2 5 6

New member
איזה יום שמח לי היום(NOT!)

שעה ראשונה ושניה לשון.חצי כיתה ראתה סרט בשעה הראשונה.בכל זאת למדנו.אני נדדתי בכיתה ממקום למקום,אבל היה דווקא נחמד. שעה שלישית-תנ"כ.סיפורים על מנשה.לא ממש מעניין,אבל לפחות המורה נחמדה
שעה רביעית-אנגלית.המורה הזאת כ"כ רעה שזה כבר מעצבן.עשינו גרמר כל השיעור. שעה חמישית ושישית צרפתית.המורה כל כך אהבלית.היא התעצבנה והתחילה לשלוח ילדים הבייתה
לכל הכיתה שלי אין מבחנים עד סוף חנוכה.אני צריך להשלים אחד באנגלית

אני עייפה.

אני מתחילה היום בעשר, אז... שעות שלישית- רביעית: מחשבים. שעתיים נחמדות למדי. חוץ מהעובדה שאני לא מבינה לולאות בגרוש, אבל אני אנסה לעבור על זה....אני פשוט חייבת להוציא 100 במבחן הזה {יום חמישי} שעות חמישית-שישית: מתמטיקה. מתמטיקה. התכתבתי בבלוטוס עם ידיד שלי שהיה בכיתה ליד....חח איזה מאגניב זה היה. וכל הזמן המורה עושה לי ולחברה שלי "אולי תפסיקו להתעסק בשטויות?" ואני כל הזמן מיתממת "מה עשיתי? אני פותרת את התרגילים שאתה נותן!" XD אה כן, 82 בבוחן ו-98 בעבודה. {כואב להם לתת 100 למורים האלה.} שעה שביעית: היסטוריה. המורה הגיעה קצת באיחור לשיעור....כמה קצת? רבע שעה עשרים דקות....חחחח מתי שהיא באה היא הביאה חומר למבחן, הפעם אין שאלות חזרה
מתי שהיא סיימה להביא חומר למבחן התחלנו ללמוד על הצהרת בלפור והיא רצתה להכתיב לנו אבל עצבנו אותה קודם כמה ילדים אז היא החליטה שהיא מדברת מהר ולא הספקנו כלום, אז בגלל שכל הזמן הערנו לה שאנחנו לא מספיקים אז היא אמרה טוב תסכמו את זה לעצמכם עכשיו, וישבה ולא עשתה כלום....ואנחנו היינו צריכים לסכם את זה לבד, שלא למדנו מילה על זה, ומי שלא יודע לסכם אז זובי עליו, זה כאילו מה שהיא אמרה....אני לא יודעת לסכם, מה אני אמורה לעשות במבחן? מורה סתומה, אני שונאת אותה. שעה שמינית חלון, כל הזמן אכלו לי מול הפרצוף {ואני הייתי בצום כי הייתי לפני בדיקה...כולם אמרו לי שאני חיוורת
} שעה תשיעית {יותר נכון עשר דקות מהשעה התשיעית} פיסיקה. היה מבחן...כמובן שאני לא יודעת כלום ואני מתה כבר שיוציאו אותי מזה, אז פשוט כתבתי את השם שלי והגשתי, והמורה בדיוק באה להביא לי דפים אז היא כזה "מה קרה למה את לא עושה כלום? תנסי" "אני לא מבינה את זה, אני לא יודעת את זה" "היית אמורה לבוא אלי שאני אסביר לך" "כן אבל היה לי בוחן במתמטיקה לא יכולתי לבוא. אני עם המחנכת שלי דיברתי על זה כבר". ותבינו, זה לא שלא ניסיתי, אבל אני פשוט לא מבינה את החומר הזה וזה מה שהתכוונתי לעשות מראש....לכתוב את השם ולהגיש. אולי היא תתן לי על זה נקודות
נכנסתי לבדיקה עשרים דקות יותר מוקדם....חחחח ועכשיו אני צריכה לעשות ש.ב. מתמטיקה ואין לי כוח

noname202

New member
היום שלי

שני שיעורי תנ"ך קורעים D: 100 במבחן
אחרי זה ספורט, שיחקנו הרצאה של המשטרה ואז היסטוריה ערבית, שומדבר מיוחד אח"כ חלון, אכלתי על חשבון מוקי והלכנו לספונסרית ואז מוט"ב בעע ואחרי צהריים אונ', קוגנטיבית של גיל הגן זה לא כיף :( וזהו בערך :X

תמיר1991

New member
גלי, מה זה מוט"ב?../images/Emo2.gif

אונ' למדת בבית או שהיית במפגש?
לי אין השבוע מפגש
תמיר.

linkintrance

New member
אם אני לא טועה מוט"ב זה..

אמממ מוט"ב זה נראה לי בכיתות מב"ר ולב..(אם אני לא טועה כי ככה זה אצלנו) זה שילוב של פיסיקה ביולוגיה וכימיה...משהו בסגנון..

noname202

New member
מקצוע שתקעו לכל מי שלא לקח

מגמה טכנולוגית/עיונית של ביולוגיה/פיסיקה/כימיה/מדמ"ח..וזה מדע וטכנולוגיה בחברה קיצר, תת רמה [גרפים, טיעונים ומוח..משעמםם] והייתי במפגש =/ [ממתי אני לומדת בבית
]

תמיר1991

New member
אה, אמרת לי על זה אם אני זוכר

נכון. נשמע רע
ואיך מפגש יכול לשעמם?
תמיר.

noname202

New member
בקלילות

זה מתחיל להיות כמו בי"ס
זה אשכרה חומר שמשעמם אותי, אבל זה קורס חובה והקורס שרציתי [פיזיולוגית
] לא נפתח במרכז הלימוד שלי... ועם כל הכבוד, אני לא באמת מתעניינת בפסיכולוגיה התפתחותית, בעיקר כשמתחילים מהלידה D: אולי כשנגיע לגיל ההתבגרות זה יעניין :) [רק שכרגיל, יהיה לי פאדיחה להיות שם D:]

למעלה