היום שלי!

תמיר1991

New member
יום של כלום../images/Emo6.gif

שוב סדנת מד"א בין שעות 1-5, היה משעמם ומפגר והעתקתי מחבר שלי את כל ה"מבחן"
מתמטיקה שעה 6, רגיל
חינוך שעה 7, סתם צעקנו אחד על השני ולא הצלחנו לארגן כלום לקראת הערב רטוריקה בשבוע הבא...
יהיה טוב
ואמממ... ישנתי משלוש עד שבע
וראיתי אגדת דשא [ראו שרשור
] ערב טוב
תמיר.

Double U

New member
היום שלי

שיעור ראשון-שני: מתמטיקה. המשכנו סדרות עם נוסחת נסיגה ובגאומטריה למדנו עוד משפט בקשר למעגל. שיעור שלישי: חינוך. דיברנו על סמים ואלכוהול בטיולים שנתיים ולמה אסור לשחק משחקי קלפים בבית ספר (נו, מתישהו זה היה חייב להגיע לכאן). שיעור רביעי-חמישי: פיסיקה. עשינו ניסוי מתקשר לשבירת אור
|מנורה| שיעור שישי: תנ"ך. התחלנו את פרק ג': גירוש אדם וחווה מגן עדן ולא העתקתי כלום כי הכל רשום לי בספר!
שיעור שביעי היה אמור להיות ספורט אבל היה איזה משחק כדורסל והמורה אמר שמי שלא רוצה לצפות יכול ללכת אז ניצלתי את הזדמנות הפז שהייתה לי. חזרתי הבייתה ולמדתי לביולוגיה, ראיתי טלוויזיה ונכנסתי לדיכאון. יעבור מחר.

התערבתי בהתערבות המצחיקה ביותר

בעולם
חברה שלי טענה שבקפה אין קופאין [???] היינו 4, גרייס ואני טענו שכן, סטפן ונועה שלא. עכשיו נעוה צריכה ללכת לבחור רנדומלי, להוריד תחולצה כלפי מטה ושלאול אותו אם זה too reviowing

:]

קצר, נחמד. רק שהמורה לאנגלית החליטה לא לתת לנו לצאת בהפסקה (ועוד הפסקה של רבע שעה!!^%$#@! ) וזה הרס ת'יום. אבל היה נחמד:] רק חבל שאני צריכה לחרוש עכשיו למבחן בראשון. :S

שגיא 1991

New member
../images/Emo6.gif

יום דפוק. שעה ראשונה מת'-לא הפרעתי לה כי ביום שני יש יום הורים.
שעה שנייה-היסטוריה היה משעמם שלישית-היה מילוי מקום של המורה ל3 יח' במת', הוא כל כך דפוק שאני לא יכלתי לא לצחוק,הוא אמר :"בספירה שלי עד 3 תיהיה פה דממה, 1,2, ובשלוש צעק כמו אורי גלר ככה שזה קרע אותי. שעה רביעית-חופשית ככה שתיזזתי בין כדורסל למעבדת מחשבים. חמישית-הסטוריה משעמם. שישית-פיזיקה משעמם.

טל קארי

New member
יום הזוי ומהנה מתחילתו עד לסופו!

אוקיי..אני מתארת את יום חמישי לא שישי..: התחלתי ב-8, שעתים מתמטיקה [53 במבחן=[[] אח"כ שעתיים מבחן בהיסטוריה-לא הלך משו=\ אח"כ כימיה, חינוך וכימיה. אחרי בצפר חצי מהכיתה [אחנו 30 ילדים] באו אלינו לצור יגאל [הם כולם מכפ"ס], לישוב שלנו כדי לבקר ילדה הלומדת איתנו בכיתה, שעברה תאונה. חחח כשכולם ירדו [הם היו איזה 13 ילדים] וכשראיתי את כולם פתאום יורדים בתחנה, ביישוב הקטנצ'יק הזה, זה היה מצחיק..
חחח בקיצור הם הלכו לבית של חברה שלי, וחיכו עד שאני אביא את הכסף והדברים [כי הם היו רעבים אז תיכננו ללכת לפיצה] אני מגיעה הביתה לוקחת תדברים, יוצאת מהשער ופתאום אני שומעת "טל!!!!!!!!!!" ואני כזה מסתובבת לאחור מבוהלת וקולטת שכולם מאחוריי מחכים לי בצד השני...חחחח התחלנו ללכת וכווולם קיטרו "נו מתי מגיעים!?" וכשהגענו הזמנו 2 מגשי פיצות והסתערנו!
רק אחרי שעה בערך התחלנו להתקדם לעבר הבית של הילדה הזאת... הגענו והתנחלנו אצלה, אבל אחרי חצי שעה בערך הייתי חייבת לעוף כי היה לי שיעור פרטי... וזייהו בעיקרון, יום נחמד...:]

למעלה