היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי!

[כבר צריכים לעשות אייקון |היום שלי| מרוב הפעמים שרשמתי ככה בטעות
] היה לא משהו, ואני לא מרגישה טוב.

...

שעה ראשונה: לשון. למדנו על גזרת נל"א וסתם היה משעמם ומעצבן. שעה שנייה: ביולוגיה. היינו באודיטוריום של ביה"ס וראינו מצגת על מערכת ההובלה. שעה שלישית: לשון. למדנו על המשפט השמני. שעה רביעית+חמישית: מתמטיקה. היה מבחן... הלך דיי בסדר, מקווה שיהיה טוב בע"ה. שעה שישית: שעת חלון. שעה שביעית+שמינית: סוציולוגיה. היה נחמד, אבל לא ממש הרגשתי טוב והייתי עייפה =/ .

זונע

New member
היום שלו

שעה ראשונה-שנייה: ביולוגיה ניתחנו לבבות! הדבר הכי כיף שעשית אי פעם... אמנם רק לב של עוף, אבל היה כל כך כיף למעוך אותו ולהתחיל לזרוק על אנשים את העורקים. ניתחנו גם לב של חזיר אבל הוא היה גדול מדי
שעה שלישית: מתמטיקה כמובן לא הבנתי כלום
שעה רביעית-חמישית: אנגלית בעיקר צעקות של המורה, קיבלתי 82 בבוחן(כולם קיבלו 60...) ועשינו כמה ליסנינג וכמה אנסינים. שתגיע הבגרות כבר והוא יעזוב אותנו בשקט עם הדברים המעצבנים האלה. והתבשרתי שקיבלתי 103(מתוך 103
) בלשון...נחמד מאד. מחר מבחן בהיסטוריה, מעניין מתי אני אלמד. אה ויובל, תרגישי טוב

עעעעעעעעעתיד.

מאיו ויעל אתן כפרות קבוצה א' אימפריה
אז, אריה ים או מדוזה?P:

noname202

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

היום שלי :) שעת אפס - מבחן בתנ"ך. היה סביר... אחרי זה היסטוריה - 98 במבחן @$!#$!#!@$#@%@ יהדות - שיעור שלם על החומר למבחן D: + הזמנה שלנו להדלקת נר שני של חנוכה דאבל לשון - שעתיים של תיקון מבחן D: לא ממש הקשבתי, ובשעה השנייה הייתי מרוכזת בטבלת הייאוש כוסית העל שלי תיכף מוקי באה אליי ואני אעזור לה עם פעולתה השקסית ואז הולכים למשחק של שתי בנות מהצופים, וסופסוף אני אפגוש חברה שלא ראיתי מלא זמן
!$!#!#!#!@

Aline In Chains

New member
שלי[?]

שעה ראשונה-תקשורת..אני שונאת תמגמה הזאת! שעה שנייה-אנגלית.. היה לנו מבחן, והיה ממש קל
שעה שלישית-ספרות. המורה הזונה הזאת נתנה אפס לכל מי שלא הביא תחוברת של אנטיגונה!!!;[ יופי..#$^^ שעה רביעית-תקשורת.. המורה הזונה הזאת הוציאה אותי כי "ניסיתי" לחקות אותה.. שעה חמישית-תקשורת.. ישנתי. יופי:]

תמיר1991

New member
איזה כינוי ענק יש לך../images/Emo6.gif

את תסלחי לי אם אני אגיד שנירוונה יותר טובים מאליס?
את גם אוהבת את פרל ג'אם, אני מניח
הם לא רעים גם! תמיר.

Aline In Chains

New member
הוו אתה שומע גם נירוונה../images/Emo99.gif

וכמובן שאני אוהבת את פרל, אתה שומע סאונדגארדן!? ואי, בן אדם.. מסן, עכשיו.

תמיר1991

New member
סאונדגארדן? השם מוכר לי, אבל לא

שומע קבוע... זה גראנג' גם? מה המסן?
תמיר.

Aline In Chains

New member
אין כ"כ בחירה..

למה אני אעבור?! לג"ג לחמש יחידות?! אני מעדיפה לעשות תקשורת 10 יחידות.

dragonit12

New member
ארוך ומתישש../images/Emo178.gif

וואיי היה יום ארוךך אמאלההה.. לא הלכתי היום לביה"ס
חחח..כי היה לנו משהו בסינימה סיטי על הסמים.. וחוזרים בערך ב3 הביתה... ובאחד יש לי משו של כל מועצות העיר וכל המדריכים אז העדפתי ללכת לזה=]=] הייתי שם היה כייףףף פגששתיי מלאאא חברות שלייי ואת הרב של הביה"ס הקודם שלי אמאלהה!! הוא הסתכל עליי ובטח הוא כזה אמר לעצמו בלב... מה היא עושה פה?!ולמה לכל הרוחות היא עם מכנסיים?!?! חחחח בקיצור עשו לנו שם סדנא מזה מנהיג בשבילך.. ודיבנרו והיה מצחיקקקק! אחרי זה עשינו בחירות למועצה העירונית ונבחרתיי יאיי=]=] וזהו.. יצאתי משם בארבע והגעתי הביתה ב5 ו10!אמאלההה אני מזה הייתי עייפה.. יצאתי מהבית בחמש ורבע למתנ"ס כדי להכין את החדר חמסיבת פיגמות היה כייףףף!!ומעייף=\ כל שניה אני רוצה לשתות אני צריכה לשירותים גררר וזה לעלות ולרדת אוףףף! אבל עבר מעולהה והיה כייףף=] חזרתי לפני 20 דקות וזהו=]=] עבר מעייף ומתיש וכייפי=]=]

למעלה