היום שלי!

MoonyAvFreak

New member
hmm let me thinkk

מה היה היוםם אממ... היסטוריה - אני שונאת היסטוריה! דאמניט תנך X2 - היה....משעמם מאוד מאוד. איזבל :O חח. בלעכס אני לא מבינה בזה כלום. ביולוגיה - וא וא זה היה כיף. המורה לא הצליחה ללמד... אז אני אספר לכם מה אני עשיתי :O פתחתי את הספר בעמוד 12 ( יש שם ציורים של גוף האדם) אז הסתכלתי על זה של האשכים ושל השחלה. חחח אז ציירתי אותם. חח ואז שינינו טיפה דברים...הפכנו את שניהם לבנים וציירנו להם זין. וכתבנו "לבר ורועי" חח ואז כתבנו "המשך יבוא" ואז חברה שלי התחילה לצייר...שני בנים.....טמ טמ טמ מה הם עושים בציור. זה לא חינוכי. חחח אז היה צילצול. ורועי אמר לי שאני חולנית. אז העשמתי את אפרת חחחח. ואא אממ מה עוד היה... מעגל"ש- זיוני שכל. זהו חח אז היה לי שיעור פרטי אנגלית..שעתיים יו ואז שיעור לשון היה ממש מרדים. ועכשיו פה סוףסוף. חח

תמיר1991

New member
יאללה, נעשה סיכום אמיתי../images/Emo98.gif

שעה ראשונה: באתי לבצפר כדי לנסוע עם אבא שלי למרות שיש לי שעה חופשית. אם הייתי עולה לאוטובוס הייתי מרוויח בדיוק רבע שעת שינה, ואני אוותר על זה, זה לא שווה את הטירחה.
שעה שנייה: יש איזה פרוייקט של מי שלומד צרפתית בכיתה שלי שלומדים על השואה בצרפת ועושים עבודה בעברית. אני לומד ערבית ולא צרפתית אז טכנית אני פטור מזה, אבל אני אוהב היסטוריה [בטח כשזה עם מורים מעניינים יותר מהמורה שלי השנה
] - אז אני בא לשמוע. זה דווקא ממש נחמד
שעה שלישית: ספורט, ריצת 600 מטר. עשיתי 2:12, שלישי בכיתה וזו כמעט תוצאה של מאה - אבל מחרתיים אני אשפר את זה
אני יכול להתקרב חזק יותר לשתי דקות.
שעות רביעית, חמישית, שישית, שביעית: מתמטיקה, פיזיקה, כימיה ופיזיקה - עקב "אהבתי" הרבה למקצועות ריאליים אין לי מה לספר, חוץ מזה שהבוחן פתע בכימיה שהיה מסודר לי כי אני יושב ליד החרשן של הכיתה, ושקיבלנו 94 בדו"ח מעבדה בכימיה כי עשינו את זה עם איזה גאון אחד מכיתה ח' שמשום מה לומד איתנו את מקצועות הזוועה
אחרי בצפר ישבתי עם חברים, ואז הלכתי לבית אריאלה לצלם קצת חומר שהייתי צריך. מחר יום מד"א נוסף, אז מתבטלים
נייס
איך היה היום שלכם?
תמיר.

nse

New member
יום חביב ../images/Emo6.gif

שעה ראשונה שניה- הסטוריה. כרגיל, שעה שלישית רביעית- תנ"ך, משעמם ! שעה רביעית חמישית- אנגלית. נו, אנגלית
אחרי זה השתחררנו, ונסענו במסגרת מחויבות אישית לסיור בחדר ניתוח
היה כלכך כיף! ביקרנו בכל האזור של הניתוחים,בחדרי ניתוח התאוששות וכו'. היינו לבושים כמו מנתחים, בגדים בצבע תכלת, כמו דרדסים
סיור של שעתיים ורבע ושווה כל דקה
וזהו. חזרתי הבייתה ב 7:15.

linkintrance

New member
עאה

שעה ראשונה-ספורט..בגלל שלבנות של-י'3 היתה הצגה אז לא היה את הבחירה..כאילו לא היה לא כדורסל ולא אירובי..סתם שיחקנו מחניים חחח היה סבבה....בד"כ אני בין האחרונות שנשארות במשחק..אבל עפתידיי מוקדם XD שעה שניה-במקום שעת מחנכת(שלא הגיעה) היה לנו ג"ג וכרגיל שאולי...המורה חח איזה סוס היו 2 זוגות שהעתיקו במבחן הוא פשוט עשה מהם צחוק..אחרי זה יש לו גם את התכונה כרגיל לבוא ולדבר עם אנשים מהשורה הראשונה איתי ועם חברה שלי אז הוא מתחיל לדבר איתנו על מכתב התנצלות שהיו צריכים להביא לו ולא הביאו חחח קיצר קיבלת 85)) שעה שלישית +רביעית העבירו לנו קורס עזרה ראשונה של מד"א...ואז הייתי אמורה עם חצי מהכיתה לפרוש הביתה(כי אנחנו לא לומדים פיסיקה..) ולא להשאר לעוד שע ה של הקורס..אבל כמובן נשארתי וחצי מהאלה שלא אמורים להשאר גם נשארו... קיצר הקורס הזה נחמד..אבל משעמם בטרוף. אוףף מחר מבחן בערבית..אעאעההה שונאתתת לא קולטת כלוווום! לא רוצה לעשות יחידה חובהה לא רוצההההה

noname202

New member
היום שלי :)

שעתיים ראשונות - אנגלית. כתבתי מכתב למור בשעה הראשונה והמורה החמודה התעלמה כשלא עשיתי כלום ושיתפה אותי רק כשרציתי D: איזה מותק שעתיים הבאות - מתמטיקה [גאו], הזבל לא בדק תמבחנים ועבר כמעט חודש גררר פרופורציות זה רע, אני כ"כ יורדת ל4 אחרי זה חינוך תעבורתי, אין לי שמץ של מושג מה היה חוץ מזה שהוא חפר על אופנועים אחרי זה חלון ואז חזרתי לבי"ס לאיסלאם בשביל לגלות שאנחנו 4 ילדים ושהתבטל השיעור באחרי צהריים פיניתי את החדר [מביאים רהיטים חדשים לכל הבית] ועזרתי לסדר [או במילים אחרות ראיתי פול טלוויזיה ומדי פעם טאטאתי גרגר כשאמא התעצבנה] ועכשיו למדתי איזה שעה לתנ"ך מחר וזהו :D יום כיפי D: חחח

היום שלי ../images/Emo9.gif

מתחילה בתשע כל ימי רביעי. - שעה שנייה+שלישית: הסטוריה. סתם למדנו שעתיים על שומדבר. המורה נותנת לי לעשות תיקון מבחן מציון 70
. שעה רביעית: לשון. המשכנו עם השחבור. שעה חמישית+שישית: תנ"ך. הייתה רק חצי כתה (בדיוק!) בגלל השביתה שהייתה. אז היה חזרה למבחן שיהיה שבוע הבא. התפוצץ לי הראש שעתיים =/ . אז הלכתי שעתיים לפני (היה אמור להיות לי חינוך גופני), הלכתי למסעדה עם המשפחה בגלל שלאחותי היה יומולדת
. חזרתי הביתה ועד עכשיו למדתי למתמטיקה, מחר מבחן בע"ה.

NoFaRi1

New member
black day

יש לנו את זה בימי רביעי וחמישי. זה ימים שלומדים חצי מהמקצועות, וכל שיעור הוא ארוך יותר. מעייף P: אבל בדרך חזרה הבייתה ראיתי מלא צבאים ככה סתם הולכים בשלג ליד איזה בית, כזה יפה P: ויש לי שיעורים ושכחתי את החומר בלוקר
ובא לי לראות בוראט. אבל אין קשר.

NoFaRi1

New member
חחחח אני יודעת שזה שחור

עד עכשיו הייתי בטוחה שעל זה השם
פאדיחות

למעלה