היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.

טוב, לי אין מה להגיד חוץ משנכשלתי במתמטיקה, והבריזו לי.

B a m b o o k

New member
../images/Emo24.gif יהיו עוד מבחנים../images/Emo13.gif

שעתיים ראושנות- היה לי מבחן בתורה. היה קלי קלות
שלישית רביעית- הפקה... אבל היה ממש שכונה כי לא הייתה לנו כיתה וזה.. חמישית-שלושת רבעי מהכיתה הבריזו משיעור דינים.. היה שיעור מצומצם והבנות האלה הולכות לחטוף...
והלכנו הביתה כי איזה תורמים שתרמו לבצפר המון כסף באים היום אז לא רוצים שהם יראו מי אנחנו
או שאנחנו אותם...

מבאס

נכשלתי לפיסיקה הרס לי ת'יום >: היום ידידה מאוד טובה שלי חזרה לארץ D: אללה מסיבה P: זפרת ת'מצב רוח שלי מחר מבחן בביולוגיה P: ומחר הרכב עם במגמת מוסיקה , יום נחמד מחר

חצילע

New member
לאנורא. ../images/Emo13.gif

יהיו עוד מבחנים וכאלה. ;] ראשון-תנ"ך. שנישלישי-מבחן במעגלי שייכות,היה קשה, מה נסגר.
רביעי-מתמטיקה. משעמם לפנים. או משהו. חמישי-לשון. היה משעמם לפנים. כל השיעור ציירתי. מדעי החברה- לא הבנתי כלום ואז עופר הסביר לי. אמנות- כרגיל היא הכתיבה מלא ובלעלעלע. קיבלתי 80 בתנ"ך. לא שזה לא ציון טוב, אבל זה מבאס כי למדתי הרבה.
אמ. וזהו.

שואההההההה><

הייתי בבדיקות. איזו רופאה בתזונה פירקה לי ת'אמאמאמאמאמא של הברך, ועוד אמרה שאין לי כלום, שאני עם דמעות מכאב..:\ בקיצור, MRI לברכיים:\ כוסאמק. פאן:) (+3 מבחנות)

MoonyAvFreak

New member
מעניין

בצפר...משעמם חדר כושר..היה שווה את זה עכשיו אני הולכת לפגישת רכזיםםםם. יהייה מגניב P:

אמ..

שעה 0-1:תנ"ך..היה חביב שעה 2-ספורט-מבחן מתח-עשיתי 40 שניות!
שעה 3-4-היסטוריה
שעה 5-6-ציור
המשכנו את הציור מהשיעור הקודם,היה נחמד!
חזרתי הביתה,טלויזיה,נרדמתי לאיזה שעה ואז למידה של איזה 3 שעות ללשון

nse

New member
../images/Emo6.gif יומחופש!

[נתנו לנו יומראשון חופשי אחרי שבת ארגון] אז נסענו לירושלים, היה משעשע למדי. כלכך הרבה צוציקים התחילו איתנו

dragonit12

New member
עבר מעולהההה

שעה ראשונה מחשבים.. סיוט סיוט וסיוט..עבר משעמם מוות!!! שונאת ת'מורה הזאת.. שעה שניה מתמטיקה.. עבר מעולה=] שעה שלישית רביעית חשובנאות.. עבר בסדר עבר מצחיק! המורה כזה אמרה לנו "תוציאו ת'עצים החוצה" חח והיא התכוונה תוציאו ת'עטים החוצה.. וקיבלתי ת'בוחן וקבילתי בו 101 מתוך 120 יאיי=]=] שעה חמישית מד"ט.. עבר בסדר...היה בוחן..נקווה לטוב=] שעה שישית היסטוריה.. עבר בסדר=]=] אח"כ באתי הביתה סתם דיברתי במסן והיה מזה כייףף!!
אני מאוהבתת
ואז הלכתי עם חברה לקניון והיה כייףף מויי כייףף=]=] המשך יומעולההה=]

noname202

New member
../images/Emo201.gif

לא נורא, יש עוד מבחנים
היום שלי... 0 וראשונה - תנ"ך, המורה הודיעה לי שאני בלתי נסבלת |גאהבעצמי| שנייה - ספורט, עשיתי 47 שניות במבחן מתח D: חיחיחי שלישית רביעית - היסטוריה
!@$!#$@!$@ *עושה כפיתה מרובעת באמצע השיעור* המורה: אני לא מאמינה שאת עושה קשר מוט באמצע השיעור...|מבט מיואש| אני: זה לא קשר מוט, זאת כפיתה מרובעת
המורה: לא רואים מכאן... אורנית עם פה פתוח:המורה, היית פעם בצופים?
איזה סקופ :| אה, והיא נהנתה להגיד לנו שאנחנו רק פרק חולף בחייה
ואז היא הודיעה לנו שהיא נורא נהנית שיש לה תלמידים שאפשר להעליב
אבל זאת יהודית, אז מותר לה :$ ובאמצע השיעור גם דיברתי בפלאפון עם מוקי, והיא לא ממש שמה על זה D: חחח ואחרי זה ערבית, חנה כעסה עליי
ואז חלון, חזרתי הביתה. ואז מוט"ב, כמעט נרדמתי בשיעור, איכ. קיצר, יום חביב D: חחח

בינתיים,

שומדבר מיוחד. קמתי בתשע ואז התחיל קטע הבירור איך היה בשבת אירגון. מישו אחד נפל מגג ואיבד תהכרה, מישו שני שבר את עצם כף היד ומישי שלישית סתם נפלה והרסה לעצמה תפרצוף. אבל עדיין עצוב לי שהפסדתי את זה... עומדט שופינג כנראה...נראה לפי המזג אוויר

למעלה