היום שלי.

R o n 2 5 6

New member
איזה יום דפוק היה../images/Emo6.gif

8:15-12:50- באו ממד"א שוב,המורה לימד ואני לא הקשבתי כל השיעור,היה רעש ולא עשינו כלום.נתנו לנו מבחן,העתקנו אחד מהשני ואף אחד לא שם על זה זין. יום מבוזבז לגמרי

יום מושלם

ואם לא היו שעתיים לשון לא ההיתי הולך לבית ספר. אז,דחו לנו שעתיים היסטוריה אז התחלנו בשעה עשר [= ואין לי כוח לפרט חוץ מזה שהיום היה מצוין!!

dragonit12

New member
../images/Emo7.gif

עבר חרא{סליחה על הביוטי..} התחלתי בתשע ורבע.. שעה שניה שלישיתאנגלית.. היה לי מבחן באנגלית כי לא הייתי שבוע שעבר.. באמצע בין לבין שני השיעורים של אנגלית פתאום הודיעו לחברים שלי שחבר שלהם נדרס אתמול למוות..אז כולם הלכו..{זתומרת כל החברים שלו..} שעה רביעית חמישיתמחשבים.. עבר מעצבן המורה נתנה לנו עבודת כיתה.. באמצע ילדים מהכיתה ממש ממש פגעו בי... שישית שביעיתמתמטיקה.. שוב התבטל לנו
עבר יום חרא..

Gadook

New member
כל כך קצר וטוב ../images/Emo13.gif

שעתיים תנ"ך כל כךךךך מעיייפות!!!! שעתיים אנגלית שהיא הוציאה אותי הביתה. אני לא לומדת בכלל כי אני דוברת אז אני מתחרפנת בשיעורים מזה שאין לי מה לעשות אז היא פשוט משחררת אותי כל הזמן :p במקום השעה הזאת הלכתי לידיד שלי למחשבים והוא הראה לי שהם סידרו בפוטושופ תמונה שלי ושל כמה בנות עם מורה ממש מגניב ככה שזה נראה שהוא מסתכל על המחשוף של אחת הבנות, עברו לנו כמה רעיונות טובים למתוח אותו קצת

B a m b o o k

New member
D:::::

שעה ראשונה- מתמטיקה. שעה שניה-לשון. השלמות לקראת המבחן. שלישית רביעית-המבחן המזדיין בלשון. הלך לי כלכך רע
שעה חמישית-בקיאות. המורה היה צרוד
אז לא למדנו.. כאילו הוא ציפה שנלמד אבל אממ.. לא. שעה שישית-ספרות. שביעית שמינית- מחשבים. יום נחמד כזה. חוץ מהמבחן בלשון.

מנמנמנ היום שלי

קמתי בבוקר אחרי חלום על הרים ופיצוץ... בלה בלה שיעור ראשון ושני היו כל כך משעממים ודיברתי עם איזה ילד אחד שאני אפילו לא יודעת את השם שלו ... אבל הייתה שיחה הזוייה ביותר מורה משעממת בטירוף לציין? שיעור שלישי שמענו סיפור בשיעור ספרות היא הקריאה לנו את המנזר השתקנים ההוא שפינטז למצוץ את הדם מהראות של איצה .... הגעתם לזה? שיעור רביעי מתמטיקה ... שיעור נורמלי .. דווקא מתמטיקה זה אחלה מקצוע ...היה היה אחרי זה היה לנו מבחן בלשון על דברים קלים ודבר אחד ששוה לתבוע אותה עליו היא בכלל לא למדה אותנו כלום נוו מילות שיעבוד משהו ... כאלו היא לא עשתה שיעור כזה בכלל ופתאום היא מבקשת ממנו לכתוב לה על זה... אני הולכת לצאת עליה ביום הורים אחרי זה היה שעתיים ביולוגיה (מגמה) דווקא היה אחלה ... בהפסקות היה מצחיק... מנמנמ.... נראה מה יהיה עכשיו ... אולי אני אסע לאנשהו

noname202

New member
מממ [זהירות - חפירה מתחתיך../images/Emo18.gif]

שעתיים ראשונות אנגלית, סיוט כרגיל. שעה שלישית רביעית - מבחן במתמטיקה, אני מקווה שעברתי :D עשיתי את כל התרגילים בגאומטריה [אבל אני לא בטוחה שהם נכונים :X] וממ, מתוך 4 סעיפונים בגאומטריה, 2 וחצי...כשעל אחד מהם עליתי על התשובה וכתבתי אותה חמש דקות לפני סוף המבחן D: איזה פוקס שעה חמישית - חינוך תעבורתי. *נועה משחקת עם הדבק ובודקת עד כמה הוא ארוך* *המורה וכל הכיתה צוחקים על נועה* המורה: "גם הילדים שלי אוהבים לשחק עם דברים ולבדוק מה הגודל שלהם" פקאצה:[שיעול קולני] "זה לא נשמע טוב.." "זה בסדר, גם מה שהיא עשתה לא נראה טוב" *נועה מתוורדרדת* אחרי זה חלון, קניתי דיסקים לצריבה כי היום מפרמטים את שבי :( ואז איסלאם, המורה דפוק. נכנסתי לכיתה והיה לי מוזר שרק אני הגעתי, ביררתי עם המורה והיה שיעור
נכנסתי, ואז הגיעה עוד מישהי. כמה דקות אחרי הצלצול המורה נכנס וחצי דקה אחריו כל הכיתה מגיעה
והוא אמר להם לחכות בחוץ, בגלל שהם חיכו לו שם D: אחרי זה הוא הכניס את כולם, אחרי חמש דקות העיף חצי כיתה על זה שהם לא עשו שיעורי בית, חפר על החומר ו..כמה נחמד, עדיין לא סיים לבדוק תמבחנים...גאד סייק, עברו שלושה שבועות ואנחנו כולה 20 ילדים #%@%@$@ מפגר. אחרי זה חזרתי הביתה בשביל לגלות שהבית מפורק בגלל הצנרת המפגרת
אמא ואבא הלכו לקנות פיצה, חזרו, רצתי למטה להביא אותה, דחפתי אותה מהר לגרון ורצתי לשבט D: ואז חזרתי הביתה
ושוב לשבט, ועברתי מסכת התעללויות
[בנים זה עם רע.] וזהו :)

Under the GUN

New member
היו יותר טובים

סתם כל היום הייתי בדיכאון, ואחה"צ צילמנו סרט לתקשורת, אז חצי חצי

eva133

New member
יום קצר

שעתיים ראשונות אנגלית המורה מודיעה שיש מחר מבחן לסחוב לכן צריך להביא מילון.. שעה שלישית ספרות, סיימנו בשעה טובה ומוצלחת את הנובלה תהילה שעה רביעית תנ"ך למדנו פרק משופטים זהו 4 שעות 11.40 סיימנו לא מזמן חזרתי מהמשפטים, היה נחמד, למדנו על המבוא למשפט הפלילי המורה עצבן אותי לא ידוע מתי הוא מכתיב ומתי הוא מסביר=\

mikmikonet

New member
היום שלי.

לא למדתי היום!
היינו בכותל כי לאחי יש בר-מצווה בשבת הקרובה... והוא קרא וזרקנו עליו סוכריות, זה היה כייף!
מחר מבחן בביולוגיה
חרטא!!!

למעלה