מממ [זהירות - חפירה מתחתיך../images/Emo18.gif]
שעתיים ראשונות אנגלית, סיוט כרגיל. שעה שלישית רביעית - מבחן במתמטיקה, אני מקווה שעברתי

עשיתי את כל התרגילים בגאומטריה [אבל אני לא בטוחה שהם נכונים :X] וממ, מתוך 4 סעיפונים בגאומטריה, 2 וחצי...כשעל אחד מהם עליתי על התשובה וכתבתי אותה חמש דקות לפני סוף המבחן D: איזה פוקס שעה חמישית - חינוך תעבורתי. *נועה משחקת עם הדבק ובודקת עד כמה הוא ארוך* *המורה וכל הכיתה צוחקים על נועה* המורה: "גם הילדים שלי אוהבים לשחק עם דברים ולבדוק מה הגודל שלהם" פקאצה:[שיעול קולני] "זה לא נשמע טוב.." "זה בסדר, גם מה שהיא עשתה לא נראה טוב" *נועה מתוורדרדת* אחרי זה חלון, קניתי דיסקים לצריבה כי היום מפרמטים את שבי

ואז איסלאם, המורה דפוק. נכנסתי לכיתה והיה לי מוזר שרק אני הגעתי, ביררתי עם המורה והיה שיעור
נכנסתי, ואז הגיעה עוד מישהי. כמה דקות אחרי הצלצול המורה נכנס וחצי דקה אחריו כל הכיתה מגיעה
והוא אמר להם לחכות בחוץ, בגלל שהם חיכו לו שם D: אחרי זה הוא הכניס את כולם, אחרי חמש דקות העיף חצי כיתה על זה שהם לא עשו שיעורי בית, חפר על החומר ו..כמה נחמד, עדיין לא סיים לבדוק תמבחנים...גאד סייק, עברו שלושה שבועות ואנחנו כולה 20 ילדים #%@%@$@ מפגר. אחרי זה חזרתי הביתה בשביל לגלות שהבית מפורק בגלל הצנרת המפגרת
אמא ואבא הלכו לקנות פיצה, חזרו, רצתי למטה להביא אותה, דחפתי אותה מהר לגרון ורצתי לשבט D: ואז חזרתי הביתה
ושוב לשבט, ועברתי מסכת התעללויות
[בנים זה עם רע.] וזהו