היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.

שעה ראשונה-שנייה: ערבית. היה סבבה. סיימנו בניין ראשון וכו'. בשעה השנייה היינו אמורים לעשות מן שאלון כזה של מקנה דעת (מבחן. לעוד מישהו יש את זה?) אבל המורה לא הספיקה. אוף. שעה שלישית: אנגלית. זאת השעה השבועית עם הספר התפסן בשדה השיפון, קראנו פרק 5+6. היה נחמד. שעה רביעית: ספורט. עשינו קפיצה לרוחק. התוצאות מביכות מדי. שעה חמישית: תנ"ך. היה בסדר.. התחלנו את פרק ד' עם קין והבל. לא היה משעמם. לפחות זה.. :) שעה שישית: קולנוע! היה אחלה.. כרגיל. קיבלתי 100 בינתיים במטלות של הSHOT BY SHOT (העבודה לבגרות.) יאיי!
מה אתכם?

Double U

New member
היום שלי

התחלתי ב9 וסיימתי ב3. פיזיקה: המשכנו ללמוד על זוויות פגיעה שבירה וכו'. המרוה החליט שהוא מוותר בינתיים על שיעורי ההעשרה שהוא עשה לנו שזה מעולה כי פשוט לא הבנתי כלום ממה שנאמר. בחומר הרגיל הוא מסביר ממש טוב אבל בחומר של ההעשרה הוא היה לא משהו. שעתיים. לשון: שעתיים של בדיקת השיעורים בהבעה. אני כל כך שונא את זה. מתמטיקה: שעה אחת שרק בדקתי שעורים בגאומטריה:X תנ"ך: שעתיים. המשכנו את ההשוואה בין סיפורי הבריאה וגם את הגישה הביקורתית לסיפורים האלה. ילדים מהכיתה שלי כאלה חופרים בתנ"ך:| המורה כבר השתגעה. באיזה שלב כמה ילדים התחילו להתחרות ביניהם מי יגרום למורה להגיד "מרק עגבניות" ראשון. זה היה קורע
העיקר נהנתי. מאוחר יותר יש מליאה במועצת הנוער והשמינייהההההההההה

dragonit12

New member
סחטיין על ה100!

היום שלי: שעה ראשונה+שניהמגמות..היה חשבונאות.. בשעה הראשונה היא הביאה לנו מבחן בגרות..עשינו ממנו חלק... שעה שניה עשינו בוחן..בעעע...דווקא הלך טוב:)יאי=] שעה שלישיתספורט...אני לא מאמינה שרצתי 2000 ק"מ{או שזה מטר?}בקיצור ריצת אלפיים... רצתי את זה ב12 דקות..בעע אני מתה.. ועוד היא רוצה ששבוע הבא יום שני נרוץ את זה למבחן..היום זה היה חימום..בעעע!! שעה רביעית חמישיתראינו סרט עם המחכנת..ביל אליוט.. היה מצחיק!!יותר מדיי מצחיק!=]{לא הסרט..הצחוקים על הסרט:p} שעה שישיתמד"ט..בדקנו..והמשכנו הלאה..:pשיעמום=\ שעה שביעיתאזרחות..היה קורעעע!!!ממש אבל.. כל השיעור נשפכתייי!!..וזהו.. ככה עבר עליי היום.. עוד מעט אני הולכת ללמוד לתנ"ך מחר מבחן
ואז לאירוסים של בת דודה שלי =]
שיהיה המשך יומהנה=]=]

אם מרתון זה 42 ק"מ, איך יכול להיות

שזה ריצה של 2000 ק"מ? חחח זה מטר {ההודעה לא באה במטרה לצחוק...אלא להסביר.....ק"מ=1000 מטר. ריצת 2000 זה 2 ק"מ}.

yaelhr

New member
../images/Emo210.gif2000?! ../images/Emo7.gif

אאוץ'. אנחנו בקושי עושות 1200

dragonit12

New member
חח כע...

לונורא.. תתעודדי בזה שזה בקושי 1200.. את עוד תתגעגעי לזה באמת.. יהיה בסדר=]

LilTink

New member
מי אמר שיעמום ולא קיבל? D:

הולכים לרופא השיניים ומפחדים מזריקת ההרדמה?! למה לסבול? חמש דקות במוזיאון ת"א ואתם נרדמים יופי:) היום היה סיור במוזיאון ת"א ממגמת אומנות. היה ממש משעמם. באמת.
אבל היה כיף להפסיד לימודים ולהיות עם הפריקים XDD. עכשיו - יושבת כמו טמבלית משחילה חרוזים על חוט מתכת בשביל איזה עבודה מכוערת. D:

B a m b o o k

New member
נאמנאמ

קמתי בבוקר כולי מתה כי אתמול הייתה חתונה... שעתיים ראשונות-תורה. לומדים על נוח... שעה שלישית-לשון שעה רביעית חמישית-מתמטיקה.. התחלנו ללמוד חדו"א
ואני שונאת את זה שעה שישית-תורה שוב... שעה שביעית-בקיאות. התחלנו ללמוד שמות וויפי..

eva133

New member
הייום שלי

שעה ראשונה+שנייה -הסטוריה למדנו על היחסים בין הצדיק לבין החסיד שעור נחמד שעה שלישית- אנגלית, היינו 5 בנות בשעור היה נחמד עבדנו על אנסין והיה מצחיק, המורה כל שניה צוחקת שעה רביעית+חמישית-תנ"ך היה מבחן, מצפה לציון טוב שעה שישית- היה אמור להיות ספורט אבל משום מה התבטל השעור

2nd me

New member
וול, גם לי מתחשק היום. =)

06:15. קמתי. כאבו לי מידיי העיניים, אז כיוונתי את השעון המעורר רבע שעה קדימה וחזרתי לישון. 06:30. קמתי (שוב). כאבו לי מידיי העיניים עדיין, אבל כבר אין לי מה לעשות בנוגע לזה. -כמעט איחרתי לאוטובוס. -bad bad bad hair day. -חיוך, בכל זאת. P: שיחת נפש על הבוקר עם חברה עד הצלצול. ואז... שעה חופשית. אז לומדים למבחן (הענק והמטורף) בהסטוריה שיערך מחר. אז... שעה שניה: של"ח. אאוץ' ארוך ומייגע. היה לנו בחן די טיפשי על יום של"ח שעברנו לפני כמה שבועות. הלך בסדר, אני מניחה.
שעה שלישית: הסטוריה. מדברים על המבחן ושואלים את המורה מלא שאלות. די משעמם, ואני נלחמת ברצון העז שלי לנמנם.
הפסקה:
. שעה רביעית: כימיה. רואים סרט על חקר המפץ הגדול. דר ואני מתים מצחוק לאורך כל הסרט. חלק מהמלחמה בעקצוצי השינה שלי.
(ושל דר!) שעה חמישית-שישית: אנגלית. קיבלנו את הBookReports בחזרה. קיבלתי 90 והיה לי מגניב. השעתיים עברו לאט מידיי, למרות שהמורה עשתה פן, והעובדה שהיא בת 25 ושהיא מתלבשת בצורה נורא חמודה התווספו לפן והיה מאוד קשה להבדיל בינה לבין הבנות בכיתה. היא כזאת מותק.
שעה שביעית: מתמטיקה. אני רוצה נורא ללכת הבייתה. אבל אסור כי מחזירים בחנים. המורה לקחה אותי לפני תחילת השיעור החוצה, נתנה לי את הבחן בחיוך והודיעה ברשמיות שאני עולה לארבע יחידות, סוף סוף. אז גיליתי ששם המורה החדש הוא ארז וקיבלתי איחולי הצלחה ועליתי לי הקבצה. אז יש לי 95 במתמטיקה. הבעיה היא שביום חמישי יש לנו בחן. טוב, נו.. מתחילים לקרוע את התחת עם חומר מתחילת השנה. אני נותנת לעצמי בנדיבות זמן עד אחרי חנוכה.
זהו, להיום. עכשיו אני בביתי הקט ודוחה את הזמן שבו אני אמורה להתחיל לשבת על הסטוריה... טוב נו. אני אסתדר איכשהו.

זונע

New member
יום פצץ

שעה ראשונה-שנייה: לשון עבר ממש מהר. למדנו על שמות עצם ועל דרכי התצורה שלהם. קלי קלות. שעה שלישית: הרצאה זה היה כזה דבילי...הרצאה על אמל"חים(אמצעי לחימה) וכל מני דברים כאלה. והמרצה היה כזה מסורס
שעה רביעית: צרפתית עבר מהר...היא נתנה עבודת חזרה על passe compose(איזה שם מגרה, איזה נושא מעפן ומשעמם). שעה חמישית: אנגלית למדנו על שיר דבילי של איזה הומו אחד. ואז קיבלנו מבחנים. הייתי בטוח שאני עומד לקבל מתחת ל-60...כי בדקנו את המבחן בכיתה אפילו, וכל הגרמר כמעט היה אמור לרדת לי. אבל... 90!!!!!!!!! אני כזה מלך!!!! 90 בדוברי אנגלית זה אחלה וזו הדרך הנכונה לציון מגן טוב
זהו, מחר מבחן בתנ"ך. כמובן שלא התחלתי ללמוד...אבל יהיה טוב.

R o n 2 5 6

New member
יום נחמד מאוד :)

שעה ראשונה-אנגלית.בעע,איזו מורה S: שעה שנייה-צרפתית.התחלנו ללמוד ופתאום הודיעו שיש לנו הרצאה אז הלכנו להרצאה.הרצאה מיותרת לחלוטין,אבל אם יש הזדמנות להפסיד שיעור אז למה לא
שעה שלישית-תנ"כ.קפצנו איכשהו למלכים ב' פרק י"ז. שעה רביעית-היה אמור להיות חינוך אבל כמה תלמידי הוראה באוניברסיטה באו לבקר על מנת להשכיל וכד',אז היה שיעור לשון.למדנו משהו על שמות עצם.היא העבירה אותי מקום
שעה חמישית-חלון.שיחקנו בולשיט בקפיטריה ופאק,אני כזה גרוע S: שעה שישית-שביעית:פיזיקה.קיבלנו הרצאה מלאה על אריסטו,וגם את המבחנים.86,סביר אבל יכולתי להוציא יותר. מחר מבחן בהיסטוריה ובקושי עברתי על החומר(שכמעט ואין).אני מקווה להצליח במבחן

יום... מוזר. ../images/Emo163.gif

שעה ראשונה:אנגלית (5 יח"ל חזק/דוברים) אמממממ הספקתי לעשות שיעורים בעשרים דק' כמה זמן לפני זה, אז לא העיפו אותי מהכיתה ולא קיבלתי עונש. שעה שנייה:היסטוריה המורה בן זונה, שיידרס. חופר, מעצבן, מטומטם, ומכוער בנוסף לכל הצרות. שעה שלישית:מת' (2+1, שלוש מפגרים) היה בוחן, ולא ידעתי כלום, אז רשמתי את שמי על הטופס, ובתשובות רשמתי 'אני לא יודעת את החומר' מוקף בריבוע, ובמסביב פרחים. השקעה. יצאתי אחרי עשר דקות. שעה רביעית:לשון עברנו על המבחן (73
) הענקי, וזהו בעצם. שעה חמישית:היסטוריה היה זוועה, אבל התנחמתי בכך שזוהי השעה האחרונה של היום. ואז הביתה^_^

Angel On Earth

New member
תפסיקי להתלהב!

את לא ב-5 דוברים כי אין דבר כזה!את ב-5 חזק וזהו!סתמי! סתמת?יופי,עכשיו נשקי את כפות רגליי

אמממ

התחלתי ב-9-מתמטיקה..הכנה למבחן הפסקה שעתיים אנגלית-שעה ראשונה סיפור..ואח"כ גרמר-past perfect יאקק ואח"כ שלוש שעות גרפיקה-סתם 3 שעות מבוזבזות אח"כ ישב"צ לכתוב את הפעולה לרביעי למדתי למתמטיקה קצת ו...זהו

למעלה