P i x i e s
New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.
שעה ראשונה- היסטוריה. היה די משעמם ת'אמת. לא זוכרת כלום. המורה נראה לי התחילה לאהוב אותי! איזה כיף
שעה שנייה- מדעי החברה. דיברנו על קונפורמיות. הנושאים האלה כ"כ לא מעניינים, זה נוראי. ז"א, זה נחמד אבל לא כמו שחשבתי. שעה שלישית- מתמטיקה. היה נחמד. גאומטריה!
פתרתי שאלה ממש מסובכת אז הראיתי איך עושים בכיתה, והמורה ה... הזאת, אמרה שבטח יש דרכים קלות יותר (מה, את לא יכולה לקבל את העובדה שפתרונות מסובכים קיימים?) וממש חיפשה בנרות למצוא אלטרנטיבה, כאילו זה כזה משנה. מה קשה בכלל? החישובים? אנחנו ילדים בכיתה ג' שזה נקרא קשה? באמת. בסוף היא הגיעה לאותו דבר. גאון. בכל מקרה, אני אוהבת גאומטריה!!! שעה רביעית-חלון. היינו בקפיטריה. סתם דיברנו וזה ואני, מכורה לסימס שכמוני, שיחקתי בטלפון. אני לא שולטת בזה! שעה חמישית-כלכלה. היינו צריכים להצטלם לכרטיס תלמיד. באתי, הצטלמתי (עם המזל שלי בטח יצא זוועה!
) ושאר השעה חלון, אז הלכנו לספריה והיה כיף.
הכרתי מישהו חדש. שעה שישית- לשון. המורה שונאת אותי ואת פלג! היא שונאת אותנו! כל הזמן מנסה להאשים אותנו. לא הוגן. שיעור משעמםםםםםםםםם. ארר. שעה שביעית- מדעי החברה. היה מצחיק. כולם הרעישו וזה והמורה משתפת פעולה אז למי אכפת. הלכתי ברגל הביתה והיה נחמד. היום במקום גיטרה יש לי פגישה עם רכז חדש מהמתנ"ס.
אחרי זה קיקבוקסינג ופילאטיס. יאיי! יאללה, להתראות.
שעה ראשונה- היסטוריה. היה די משעמם ת'אמת. לא זוכרת כלום. המורה נראה לי התחילה לאהוב אותי! איזה כיף