היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.

שעה ראשונה- היסטוריה. היה די משעמם ת'אמת. לא זוכרת כלום. המורה נראה לי התחילה לאהוב אותי! איזה כיף
שעה שנייה- מדעי החברה. דיברנו על קונפורמיות. הנושאים האלה כ"כ לא מעניינים, זה נוראי. ז"א, זה נחמד אבל לא כמו שחשבתי. שעה שלישית- מתמטיקה. היה נחמד. גאומטריה!
פתרתי שאלה ממש מסובכת אז הראיתי איך עושים בכיתה, והמורה ה... הזאת, אמרה שבטח יש דרכים קלות יותר (מה, את לא יכולה לקבל את העובדה שפתרונות מסובכים קיימים?) וממש חיפשה בנרות למצוא אלטרנטיבה, כאילו זה כזה משנה. מה קשה בכלל? החישובים? אנחנו ילדים בכיתה ג' שזה נקרא קשה? באמת. בסוף היא הגיעה לאותו דבר. גאון. בכל מקרה, אני אוהבת גאומטריה!!! שעה רביעית-חלון. היינו בקפיטריה. סתם דיברנו וזה ואני, מכורה לסימס שכמוני, שיחקתי בטלפון. אני לא שולטת בזה! שעה חמישית-כלכלה. היינו צריכים להצטלם לכרטיס תלמיד. באתי, הצטלמתי (עם המזל שלי בטח יצא זוועה!
) ושאר השעה חלון, אז הלכנו לספריה והיה כיף.
הכרתי מישהו חדש. שעה שישית- לשון. המורה שונאת אותי ואת פלג! היא שונאת אותנו! כל הזמן מנסה להאשים אותנו. לא הוגן. שיעור משעמםםםםםםםםם. ארר. שעה שביעית- מדעי החברה. היה מצחיק. כולם הרעישו וזה והמורה משתפת פעולה אז למי אכפת. הלכתי ברגל הביתה והיה נחמד. היום במקום גיטרה יש לי פגישה עם רכז חדש מהמתנ"ס.
אחרי זה קיקבוקסינג ופילאטיס. יאיי! יאללה, להתראות.

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

אממ בעיקרון באתי לבצפר בשביל השעתיים של תקשורת... וזה היה בשלישית רביעית. אבל המורה שלי נתקעה בפקק בבוקר ועד שהיא יצאה מהפקק נשרף לה המנוע אז היא הגיעה איזה רבע שעה לפני סוף השיעור... ב12 לקחתי את חפצי והלכתי לי ברגל למספרה להסתפר ולעשות פן לכבוד חתונה של בת דודתי שנערכת בערב בירושלים, ובכך שהלכתי הפסדתי מבחן בתנ"ך... אבל לא אכפת לי, אני הודעתי למורה שבוע שעבר כבר.

Snow fairy

New member
נמנמ.

מתמטיקה- שואה, כמו תמיד. אנגלית- משעמם למדי. לשון- כנ"ל תנ"ך- מסכנה מזל, עשינו לה מלאן רעש>: ספרות- שמענו איזה שיר על איזה סיפור מהתנ"ך... היה לא משהו. תיאטרון- קראנו יומן צפייה להצגה שאנחנו הולכים היום. ב-7 אני הולכת לראות את ההצגה "איזאבלה" בקאמרי עם המגמה...

LilTink

New member
כוסאמאמק.

שעת אפס-ראשונה מתמטיקה. אושר. לא. שעה שניה אנגלית. נינה מצחיקה אותי. שעה שלישית לשון. לא זוכרת אפילו מה למדנו >< שעה רביעית חינוך. חחחחח מזל המסכנה. כולה מנקה את השולחן תוך כדי השיעור ומתלהבת מהספוגפלא הזה. שעה אחרונה אומנות. להכתיב להכתיב להכתיב. לצעוק קצת. להכתיב להכתיב להכתיב. ~הביתה~ צהריים - עכשיו לאכול, להשתעמם, לסדר חדר מבולגן אש. להתבכיין על חוסר האחריות המכוער שלי. D:

eva133

New member
היום שלי

שעה ראשונה ושעה שנייה שעור מתמטיקה היה בוחן ואני מצפה לציו טוב
שעה שלישית ורביעית תושב"ע המורה עשתה לי בוחן בע"פ חשבה שלא הקשבתי בסוף עניתי נכון
שעה חמישי לשון היה שעור נחמד זהו יום קצר

להלהלה ../images/Emo163.gif

שעה ראשונה-שניה היסטוריה
היה כל כך משעמם! המורה חופר, ולא מוכן לוותר גם כשכואבת לנו היד. כלב. שעה שלישית חנ"ג, או חינוך גופני, או ספורט. וואטאברP: אהה.. לא עשיתי כלום. בעצם שני סיבובי הליכה, אבל בקטנה כי דיברתי עם סחוגית חברתי הטובה (NOT
). ציטוטים: אני: "לכי להזדיין!" סחוגי: "טוב. את באה?" אני: "מה?" סחוגי: "נו להזדיין!"
שעה רביעית מדעי הטכנולוגיה
(NOT) 100 במבחן! האהאהא אממ.. סתם היה משעמם וחופר מדי. שעות חמישית-שישית תולדות האומנות. היה בוחן של שתי שאלות פתוחות, די נחמד האמת. אחרי זה התחלנו ללמוד על עידן הרומנטיקה. היה ממש משעמם. שיעור שלישי ברצף שלא נרדמתי!
שעות שביעית-שמינית פיסול
סיימתי את העבודה שלי (קופסה שאמורה להיות מסתורית), והיה צחוקים כי ישבתי עם כמה בנים ממש משעשעים, ובילינו את השעתיים האחרונות בלרדת אחד על העבודות של השני (בצחוק, כמובן)
("אז מה אם הפסל שלך לא יצא טוב, אתה דווקא לא רע בעבודות ידיים!")

זונע

New member
היום שלי

שעה ראשונה-חינוך המחנכת העבירה אותי מקום וזה כל כך הרגיז אותי, רק כי איזו פוסטמה ביקשה. עכשו נדפקתי בקצה הכיתה בלי לראות לא את הלוח ולא...שום דבר אחר. סעמק. מרוב עצבים נרדמתי כל השיעור אז אני לא בדיוק יודע מה הלך שם. שעה שנייה-חלון כמו בכל יום ראשון...אוכל
וגם הגעתי למסקנה שטוקסיק של בריטני זה אחד ה-שירים והוא כזה אדיר. נכון שהיא פוסטמה אבל זה חתיכת שיר גאוני. שעה שלישית-ביולוגיה עם המחנכת שאני גם ככה בעצבים עליה...25 דקות מהשיעור דיברנו על שטויות ועוד 25 דקות למדנו...לא היה כזה נורא. שעה רביעית+חמישית-לשון היה בוחן ויש לי טעות!!! כוסעמק!!! מי מקבל פחות מ-100 בבוחן בלשון...זה מביך. דיברנו על העבודות שצריך להגיש, ואני הולך לעשות סרט כזה מגניב. שעה שישית-חינוך גופני כדורגל...היה דווקא נחמד, הצלתי כמה גולים
זהו...שעמום.

nse

New member
../images/Emo4.gif יומרשע.

שעה ראשונה- בקיאות. ישנתי שעה שניה-של"ח, הלך כל השיעור על איזה תרגיל ירידה למקלטים שעה שלישית רביעית- לשון
שונאת!. בדיוק הייתי בדרך לישון כששמענו צעקות,מסתבר שבכיתה השניה מצאו עכבר מת
חצי שיעור הלך, ואז בוחן פתע
שעה חמישית שישית-ביולוגיה, סרט שעה שביעית שמינית- ספרות, המורה ה#$@$ הזאת התחילה להגיד שכמה מאיתנו "נחשיות" [מלשון נחש.]
ואיך התעצבנו עכשיו, לומדת למתמטיקה ולא מצליחה ש=ו=מ=ד=ב=ר=!
אל תלכו למצוינות. אף פעם! עוד מעט קיקבוקסינג.

dragonit12

New member
אממ...חדשה...

מותר לי להצטרף נכון?!תודה... היום שלי עבר..אממ..משעמם.. שעה ראשונה-מחשבים..שיעמום טוטאליי...! דיברתי עם חברים בSMS חיחי.. שעה שניה-הייתי עם עוד 5 תלמידים אצל היועצת כמה דקות כדי להעביר לכיתה שיעור שקשור לנושא הסמים.. ואז אחרי שסיימנו נכנסנו למתמטיקה..חיחי..עבר בסדר=] שעה שלישית רביעית-חשבונאות..שיעמום נוראי.. אבל השיעור עבר בסדר=]=]מחר בוחן:S שעה חמישית-מד"ט..ש-ע-מ-ו-ם!!פשוט כמעט נרדמתי בשיעור... שעה שישית-לא היה השתחרנו הביתה..ואומנות נשארו עד 4 חיחי:p אח"כ בית..ואז הלכתי לעזור למדריך הראשי להדריך א הגנים..היה כייף==] למרות שאני לא צריכה להדריך אותם.. אבל היה סבבהה=]=] סורי על החפירה.. ומקווה שמותר להצטרף.. תהנו

Gadook

New member
נמנמנ

שעה 0- ספורט איך היא מצפה שב7 בבוקר נלך על קורה בעובי סנטימטר וחצי ועוד נקפץ ותעשה סיבובים?! שעה 1- לשון גרר. אני לא אומרת כלום כי זה יהפוך לתגובת קללות על המורה הנאצית. שעה 2- סוציולוגיה נהדר
מורה מלכה! שעה 3- חברה נע
שעה 4- אנגלית נתנה לי לעשות שיעורים בדברים אחרים, גם ככה אין לה מה לעשות איתי. שעה 5- חלון מעיק שעה 6- תנ"ך סתם משעמם. אחר כך נסעתי עם חברה לקניון ברחובות ואז לחברים שלה באשדוד, היה הזוי ביותר והבנתי עד כמה שאני צריכה למצוא אנשים בגילי

יוםםםםם

יום ראשון יום קשה ... תמיד כי הוא אחרי הסופ"ש היה לי מבחן במתמטיקה גיאומטריה הלך לי טוב אלגברה פחות שיעורים משעממים כולם היו חוץ מביולוגיה ... בקיצור עבר?!?!!!! יאי מחר יום חדש... (אוף יש ספורט) מחר מקבלים מספרות את המבחן אמן אמן אמן!

שלום!!חזרתי חח../images/Emo13.gif

מה קורה? זוכרים אותי? חח מצטערת על הנטישה קרו לי די הרבה דברים בתקופה אחרונה ולא יכולתי להתחבר לפה... אבל חזרתי!! ואם כבר כתבתי את זה פה אז היום שלי-הייתי בבית! חעחע איזה מרתק אה?! אתמול היתה לנו שבת אירגון אז נשארתי בבית...חח

Double U

New member
../images/Emo45.gifהייתי שנ"פ!!!!!!!!!!!!!!

אבל בשעתים הראשונות היה מבחן בכימיה אז כבר פחות שעתיים והמורה להסטוריה ביקש שניכנס לשיעור שלו כי הוא מלמד דברים חשובים (עוד שעתיים). אז סך הכל שינפתי 4 שעות, וגם זה יותר מדי: אנשים לא הרימו כיסאות בסוף היום (כלומר, אני הייתי צריך להרים אותם) וכל הפחים היו מלאים עד הסוף דווקא ביום שאני שנ"פ (אני צריך לרוקן אותם).

noname202

New member
היום שלי

מאתמול ידעתי שאני מסיימת ב12 במקום באחת וחצי [ביטול שעתיים איסלאם] ועל הבוקר קיבלתי טלפון מבי"ס שהמורה למתמטיקה חולה, ככה שהתחלתי ב10 וסיימתי ב12... דאבל אנגלית, היה נוראי, סבלתי מכל רגע. עשינו בחן רשות [יכול רק להוסיף], והיה נוראי...השנה לא הולך לי באנגלית, ירדתי מ90+ של שנה שעברה ל70..בעע ובשאר השיעור הייתי עסוקה בלישון ולמלא דפים בסמיילים וקשקושים, איזה כיף. היום בערב אמורה להיות ישב"צ, אבל אנחנו יוצאים לאכול עם המשפחה לכבוד היומולדת של אמא :) ואני אמורה לשבת עכשיו וללמוד למתמטיקה...נגיד, כאילו שזה יעזור לי לא להיכשל... נמ.

נחמד

באתי שעה שנייה (בימי שני אין שעה ראשונה ^___^) היה לי ביולוגיה - היה נחמד המורה חפרה כרגיל שעה שלישית - אנגלית אני וחבר שלי נרדמו המורה עושה חפירות ארכיאולוגיות ><'' שעה רביעית ספרות סתם כל השיעור לא עשינו כלום אחרי זה תנ''ך הצקתי למורה החדשה לתנ'''ך שתנ''ך זה לא אמין ^____^ ושזה הכל בלו שיט והביתה כי אין לי במעבדה בפיסיקה ובביולוגיה [:

למעלה