היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.

טוב, זה ממש לא השבוע שלי. קיבלתי 79 במתמטיקה, שזה אחד המבחנים שהלך לי בהם מעולה. אבל באמת מעולה. גיליתי שהחברים שלי חתיכות.. עזבו, אני לא אקלל כי זה לא הרמה שלי ואני לא ארד לזה. פשוט התחלתי לבכות. רק אחד בא וגם הוא ניסה רק לצאת מזה צודק ולא חרא במקום פשוט להתנצל כמו שהוא היה צריך. ככה גם שיעור לשון בא לי הכי חרא, כשאני עוד בדמעות. עכשיו אסביר למה. בשיעור לשון, אפילו שאני התלמידה הכי טובה שלה (ואפילו לא מתביישת להגיד את זה), היא החליפה אותי עם מישהו כי הוא הפריע. סבבה, סבלתי את זה, היה לי מקום יחסית קבוע, עד שכל שיעור פשוט החליפו ושיחקו בי כל הזמן. לא יכלתי יותר. גם הייתי בעצבים וכו' (עכשיו תדעו שכשאני בעצבים אני מסוגלת לצעוק על מורות ולעשות הכל בערך) . הפעם שוב תפסו לי את המקום, ושוב הכל קרה מחדש. אמרתי לה את זה, היא העמידה אותי בינתיים בצד והעבירה כמה ילדים, אז חשבתי כבר שהיא תחזיר אותי למקום שאני כ"כ נהנית בו, כי אני מקבלת מאיות אפילו שאנחנו מדברים, אז מה זה משנה בעצם? אבל לאאאאא, היא חייבת להפוך אותי לקורבן קטן של המערכת, אז התעצבנתי. אמרתי לה שזה לא הוגן, שאני תלמידה טובה ולא מגיע לי ופשוט ירדו לי דמעות. ישבתי במקום הזה ולא הסתכלתי עליה אפילו, ואתם יודעים מה היא שאלה? "את כועסת עליי?" מה, את בת חמש?! בטח שאני כועסת! בא לי להרביץ לך, כמה שאני כועסת! לא עניתי ובסוף היא העבירה אותי חזרה. כולי כבר הייתי בדמעות ממה שקרה קודם והכיתה צחקה עליי כאילו שאני מטומטמת שאני מבקשת כולה לשבת במקום שבא לי. ואתם יודעים מה שמעתי שאמרו? כאילו שזה כזה חשוב. בטח שזה חשוב!!!! צריך ללמוד איפה שאתה הכי נהנה, לא איפה שאתה סופר את הדקות, ראבק. יום מעצבן, ואני פשוט שונאת את הכל עכשיו.

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo24.gif

אל תקחי את הציון במתמטיקה כדבר קשה.קורה לפעמים,שמקבלים ציון לא משהו למרות שמרגישים שהלך טוב.אם את טובה במתמטיקה,אז המורה תראה את זה ובקושי תתחשב.פשוט תלמדי קצת יותר טוב למבחן הבא ותוציאי 100
חברים לפעמים יכולים לצאת חראות.צריך לזכור שהם בני אדם,ושגם בני אדם עושים טעויות.הם יבקשו סליחה בשלב מסויים,והכל יהיה בסדר. ומורות יכולות לפעמים להיות אטומות.גם הן בני אדם,אז תתחשבי בזה. מחר יהיה יותר טוב :)

B a m b o o k

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שעתיים ראשונות-תקשורת. התחלנו ללמוד על רייטינג. שלוש שעות הבאות- היסטוריה
ברצף!!!! אבל בקושי הקשבתי... לא הייתי מסוגלת... שעה שישית-לשון. למדנו על דגש חזק. שעה שביעית-נביא. ספר מלכים. שעה שמינית- הייתה אמורה להיות שיחה עם רב בצפר
אבל הברזתי הביתה... ועוד כמה שעות אני הולכת להופעה של שייגעצ+אביב גפן בפורום:]]]]]

זונע

New member
שלי היום

ביולוגיה: דיי נמאס זה כזה משעמם. תנ"ך: שוק...כל פעם מחדש. מתמטיקה: חזרה למבחן שיהיה ביום שישי. המורה חושבת שאני ילד מפגר ואחרי היום אני בטוח בזה ב-100%. היא ציינה את כל אלה שיש להם תוספת זמן ובין היתר הקריאה גם את השם שלי. עכשו, אין לי תוספת זמן:| את המבחן הקודם סיימתי הראשון בכל הכיתה ועוד קיבלתי 96 שזה הציון השלישי הכי טוב בכיתה(ויש מצב שגם בשכבה כולה). אז למה היא עדיין בטוחה שאני אידיוט?! לא מבין את זה...אבל זה עושה לי יותר חשק להצליח במבחן הקרוב ולהוכיח לה שהיא בעצמה המטומטמת. ביולוגיה: בלה בלה בלה. היסטוריה: בלה בלה בלה...אין מה לספר זה פשוט משעמם. תנ"ך: שוב המורה בכתה
זה מתחיל להיות לא נעים ואנחנו די מרחמים עליה. טוב נו.

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי+תגובה ליום של יובל

התחלתי ב9 הסטוריה: למדנו על הרצל, הציונות המדינית ודרכי הפעולה של הרצל. הסיכומים מתחילים להצטבר...(שעתיים) מתמטיקה: לא למדנו משהו חדש, רק חזרנו על דברים והיה בסדר (שעתיים) לשון: בוחן על תחביר+תורת ההגה. היה די קל אך ייתכנו טעויות קטנות. (שעה) חנ"ג: שכחתי להביא מכנסי ספורט אז לא התאמנתי!
(שעה) לפני שעה חזרתי משיעור סקסופון ועוד מעט אני הולך לקונצרט של סימפונית רעננה עם מועדון המוסיקה
בקשר ליובל: דיברתי איתך אתמול ובאמת שאין סיבה שתבכי. כדי לשפר את הציון מתאמצים יותר ומנסים להפחית לחץ בזמן המבחן. ובקשר לחברים, כדאי שתעשי בירור טוב יותר אם הם באמת אמינים איתך או שאולי מרוב עצבים חשבת שכל העולם נגדך (קורה!).

eva133

New member
../images/Emo24.gif

כמו שרון אמר לך- אל תקחי את הציון במתמטיקה כדבר קשה, מבחן הזה הלך לא טוב, מבחן הבא ילך לך מצויין
היום היה לנו סמינריון למכון המשואה, במושב ליד נתניה, היה ממש מרגש הביאו לנו עד שהיה בשואה
לזכור ולא לשכוח

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifמבחן בהיסטוריה;[

שהיה מוזר. הלך ממש טוב, אבל משום מה, אני לא מצפה לציון גבוהה במיוחד.. חוץ מזה, חזרתי הביתה וישנתי איזה אלף שעות. איזה בזבוז של יום :-\

../images/Emo24.gif מקווה שיהיה יותר טוב [:

אל תתני לאנשים להרוס לך את היום וגם לא לציון פעוט. "תני חיוך הכל לטובה!" והיום שלי... קיבלתי 75 במתמטיקה שיפור של 55 נקודות [= היה מבחן במדעי הטכנולוגיה,אני צריך ללמוד להתחיל לקרוא
היה יום כיפ.

FartherAway

New member
היום שלי ../images/Emo9.gif

שלוש שעות (בצפר) מבחן בהיסטוריה
דבר ראשון, היה קל בטירוף
למרות שבטח אני אקבל 60 דבר שני, הם מפגרים שהם עשו 3 שעות >< אחרי זה מתמטיקה. לא יודע על מה היא דיברה אפילו
בהיסטוריה לא הייתי כי העיפו אותי בגלל תלבושת
מיכאל הבנז ואז אנגלית ציירתי על השולחן כי לא היה לי ספר
משעמם בבצפר

FartherAway

New member
דוגרי כלב ../images/Emo7.gif

ודווקא כשמוטי דיבר על איראן!
גם סילבי עברה כיתה כיתה אבל היא אמרה לכולם "טוב נו, אז אם לא תבואו מחר נעיף אותכם!" כפרה על סילבי D:

חצילע

New member
נמ];

הגעתי לביצפר בגלל המבחן הביפ!!!!!1111 בביפ!!!111111 הזה. היה אמור להיות לי 8 וחצי, היום היחיד בשבוע [T@^@#$&^@&^#$&^] שיש לי 8 וחצי. גויאבות אוכלות בעכוז. סליחה. X: הייתי צריכה לפרוק תיסכולים.;;;
. בכל מקרה, 0- מבחן בהיסטוריה, שנובי בדובי. היה בסדר,לא רוצה לצפות יותר מידי. אני חושבת שהמצאתי כמה דברים במבחן.
1-בחצי שעה הראשונה סיימתי את המבחן,ושאר השיעור עבר בהסתובבות. 2-היה בערך שיעור עם מזל כפרעליה, היא כזאת חמודה שהיא מחייכת,יו. D::::::::: רוב השיעור עבר בניסיון לצייר את היד של אופיר, והיא כל הזמן זזה. אז פרשתי ליד שלי. ואז דיברתי עם אור על המבחן ושאורי הכלבלב העתיק ממני הכל. "לאא רק בדקתי משהו!!111111" 3-היסטוריה. שיעור עם מיכאל. 4-חינוך, ראינו סרט ;;; וזה היה ממש עצוב אבל זה היה מצחיק וכל הזמן צחקתי.
5-אנגלית. איי,צביה'לה.
אהבתי האמיתית. 6- חלון, בילוי עם נטע, לילך ושני. 7-8 אמנות מעשי, סיימתי את החריטה. D::::::: סליחה על החפירה.X:

ימי שליש פשוט מיותרים

שעה חופשית- המורה להסטוריה לא הגיע. אני ומישהי מכיתה הלכנו לחשש
הסבר על הטיו"ש- יהיה נוראי>< ביו' כיתה- שונאאאאאאאאת את המורה הזו, כלכךךךךך>< ביו' מגמה- 5 מפיזיקה עברו לביו'. היה נחמד. שעתיים אנגלית- בסוף יצא שישבתי על איזה ספסל וכתבתי חיבור באנגלית. שווווווווווווואה.>< [81 בתאטרון!!!1111^-^ וזה ממשממשממשטוב:)]

Gadook

New member
בלעבלע *שונאתתנ"ך!!*

שעת 0- שעה 1: מתמטיקה. אני. לא. יכולה. יותר. אההההההההההההה! שעה 2- 3: פיזיקה, שעתיים אחרונות שלי בפיזיקה, עוברת לסוציו
שעה 4: לשון, בגד כפת בראש מילה זה לא מעניין. שעה5: אנגלית, אני דוברת אז אני לא מקשיבה גם ככה. שעה 6: ערבית. מ-י-ו-ת-ר שעה 7: כימיה, כמעט הברזתי אבל היא הגיעה
מחר מבחן בתנ"ך

Gadook

New member
המבחן מאחורי מוהאהא!

אבל ממש תודה על ההצעה
כל השכבה בדיכאון, כנראה שיעשו אחד אחר
תנ"ך כל יום? אוו.. לי כואבות רק ה4 שעות השבועיות שלי..

noname202

New member
נמנמ [זהירות חפירה בהודעה זו]

קודם כל, אל תתבאסי מ79, כי 79=80 וזה מעולה. [אומרת לך אחת שקיבלה 29 וכנראה בשבוע הבא תרד ל4 יח"ל, אם היא לא תעבור :(] בקשר לחברות...מקווה שהכל יסתדר
ואני שונאת מורות דפוקות כאלה, פשוט לשים עליהן זין ובשיעור הבא לחזור למקום המקורי :D והיום שלי... התחלתי בתשע :] חינוך, נמ. משהו על עבודת צוות? הייתי עסוקה בלקשט את היומן ולא הקשבתי... מסתבר שהמורה רוצה שכל הצופיפניקיות של הכיתה [=7 בנות] יעבירו שיעור אחד..נגיד
אחרי זה דאבל ערבית
קיבלתי 97
זה פשוט עשה לי את היום..כבר פחדתי שלא ילך לי במגמה שלי..בבחן הראשון קיבלתי 67 [טוב, שכחתי ממנו וקראתי את המילים חצי דקה לפני שהמורה באה], בשני 100, אבל לא ידעתי איך ילך לי עם הפעלים..והלך מעולה :D חוצמזה כרגיל היה שיעור מאגניבי, התחלנו את בניין רביעי. אחרי זה שעתיים לשון... המורה העבירה את חברה שלי ממני [אז מה אם אני לא מסוגלת לשתוק
זאת סיבה להפריד?], והיה משעמם כרגיל.. אחרי זה פעולה, היה גרוע, פעולה שהייתה גרועה מההתחלה, חניכה אחת שבאה והרסה חלק ואז היינו רק עם שתיים והיה קשה להעביר =/ אחרי זה ישיבה מעצבנת, חזרתי הביתה, עשיתי שיעורים בגאומטריה [ולשם שינוי הצלחתי], חזרתי לשבט לפעולת שכב"ג די מעאפנה...אבל הייתה לנו אחלה הפתעה בסוף :D וזהו :$

P i x i e s

New member
../images/Emo24.gif לא נורא.

חניכות באות והולכות, עד שיש קבוצה יציבה. באמת. צופים זה אימפריה ואין מצב שלא יהיו לך חניכות. המחנכת שלנו ממש רוצה שכל המדריכים יעבירו פעולות בתור שיעורי חינוך וכל מיני. מעניין אם זה יקרה בסוף..

noname202

New member
חחח תודה על העידוד

האמת שבתחילת השנה התחלתי בהדרכה של שכבה אחרת [ז', שכבה שתמיד יש בה משבר] ואז בכלל לא היו חניכים..ואז העבירו אותי לח' להרים שכבה חסרה, ואנחנו נצליח :D המורות האלה..לאן זה יגיע
למרות שזה יכול להיות משעשע
רק חבל שאין לי שום רעיוןD:

../images/Emo24.gif יהיה בסדר

היום היה משעשע
אין על מוחמדדדדד בשיערוי אנגלית! איןןן! הוא קרע אותי היום... אשכרה התווכחנו מי יותר חכם
הגענו למסקנה שאני כמובן.
ובשיעור פיזיקה היה סביר יותר... נקווה לטוב
והיום צלצלה אליי מייו מישראל ב-7 בבוקר..! אני מתה עליה.. עשה לי תיום

למעלה