היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי.

טוב, אז לי היה יום חרא. קיבלתי 75 בתנ"ך; מבחן שהלך לי כ"כ טוב! הלכה לי שאלה שלמה וגם זה לא ממש בצדק. פשוט לא הבנתי אותה נכון. בכלל כל הציונים שלי לאחרונה לא עולים מה85 וזה כ"כ מבאס שלא להאמין. לא מגיע לי.

B a m b o o k

New member
../images/Emo24.gif

אממ הלכתי בבוקר חצי מתה לבצפר.. ואחרי שעתיים חזרתי הביתה:]]

MoonyAvFreak

New member
בלעכס.

היה לי יום משעמם די בסדר אבל נעשה חרא כשחזרתי הביתה. 85 באנגלית ולא ממש למדתי. ציפיתי ליותר נמוך חח אממ זהו. חרא יום צריך לחרוש להיסטוריה.

assafein

New member
לא רע...

שעתיים ראשונות התבטלו בגלל שהמורה לאנגלית לא הגיע... שעתיים אחוריזה היה ג"ג, היה סבבה.... ואז הביתה

ממ

אנגלית- אני שונאת את המורה המפגרתת הזאת! היסטוריה- התבטל מתמטיקה- כרגיל לא הבנתי כלום שעתיים אח"כ היה מבחן בהיסטוריה ונתנו לי לבחור מתי לעשות אותו ודחיתי אותו למחר ייאי אז היה לי אישור לסוע הביתה.

noname202

New member
לא נורא, יש עוד מבחנים../images/Emo201.gif

והיום שלי... דאבל מתמטיקה, נחש זה איכ [סתם זה קל, אבל זה נראה מפחיד]. דאבל אנגלית, המורה לא הגיעה - שעה ראשונה תקעו לנו מחליפה =/, שעה שנייה סתם לא עשיתי כלום. ואז דאבל איסלאם, קוראן ועניניים. והיום לשם שינוי, שקט אחר"צ

זונע

New member
היום המשעמם שלי

שעתיים לשון: בשעה הראשונה סיימנו את בניין קל(ובכך את כל הבניינים) ובשעה השנייה ראינו סרט שהוא עבודה על כל הבניינים, שאיזו כיתה אחת עשתה. לכבוד העובדה שסיימנו את הבניינים, גם אנחנו צריכים להגיש עבודת סיכום. ואנחנו הולכים לעשות את הסרט הכי מגניב ביקום... שעתיים צרפתית: וואי איזה שעמום. עבר כל כך לאט. דוברי אנגלית: יותר מחצי כיתה לא הגיעה(אנחנו כולה 10 שם, ו-6 לא הגיעו) אז שיחקנו כל השיעור. לצערי הייתי הבן היחיד שם, אז שלוש הבנות שיחקו במשחק דבילי ואני בעיקר התנדנדתי על הכסא ובהיתי בתקרה. אבל העיקר שלא למדנו. זהו, ביום שישי מבחן במתמטיקה. עוד לא התאוששתי מהמבחן הקודם, ועכשו עוד אחד על הראש...סיוט.

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

התחלתי ב9... פיזיקה: שעתיים שהמשכנו ללמוד בהן את נושא ההצפנה. נושא קצת קשה ללמידה...גם לא כל כך ברור...רק שיעבור. לשון: משעמם! רק ניתחנו משפטים ולמדנו קפ"ה (קריאה, פנייה, הסגר) ועוד שנייה נרדמתי:| מתמטיקה: גאומטריה...לא משהו מיוחד
תנ"ך: מבחן! למדתי בשבת וראשון והגעתי למבחן וכאילו ידעתי אילו שאלות יהיו, היה לי מאוד קל
מקווה שהציון יאשר את ההרגשה.

eva133

New member
היה נחמד

עד שהגיע שעור תנ"ך
אני שונאת את השעור הזה היה יכול להיותנ חמד, אבל המורה עושה כל שני שעורים בוחן=\ שעור שעבר לא הייתי,ויש לי אישור מרופא, אבל לא! הוא חייב לסבך ורוצה אשור מהמחנכת=\

R o n 2 5 6

New member
משעמם,משעמם,משעמם

שעה ראשונה-אנגלית.כמה משעמם היה :| שעה שנייה-צרפתית.יותר משעמם מהשעה הוקדמת.היה בוחן על תרבות צרפת וחלק לא ידעתי אז ניחשתי
שעה שלישית-תנ"כ.בד"כ נחמד ועובר מהר,היום היה משעמם שעה רביעית-חינוך.המורה עברה עם כל אחד על החיסורים והמנות שהוא מקבל,לי אין אף חיסור וזה היה מן שיעור חופשי.שיחקנו במשחק הזה שחוטפים כאפות על הידיים,משחק של סדיסטים ומזוכיסטים.היה מצחיק. שעה חמישית-חלון.השעה הזאת מיותרת לגמרי וכבר נמאס לי. שעה שישית-שביעית-שמינית(ככה יוצא)-פיזיקה.זה השיעור הראשון השנה שהשתעממתי בו.כנראה היום היה כ"כ מדכא,עד שאפילו השיעור הזה נמאס. עד שהגעתי הבייתה כבר היה 16:00,כמו בכל יום שני :( קיבלתי 80 בצרפתית ו-86 בפיזיקה.אני מניח שזה סביר,אבל אני יכול יותר. בשישי מבחן במתמטיקה.

Under the GUN

New member
היום שלי

היום שנה למותו של אדי גררו, אחד המתאבקים הכי טובים שהיו אי פעם.. אני וחברים שלי עשינו אזכרה קטנה לאדי... EDDIE R.I.P שעה ראשונה שניה: מתמטיקה, איזה כיף להבות ולא להבין כלום שעה שלישית: המחנך שלי מתלבט אם להשאיר אותי ב5 יח' ביולוגיה או להוריד אותי ל3 יח', אז היה לי שיעור חופשי שעה רביעית: ספורט, כדורסל שעה חמישית שישית: אתם תחליטו, או ספרות או שעתיים של לשמוע מוזיקה.. אחרי זה היה לי שיעור פרטי במתמטיקה, ואחרי זה שיעור פוטושופ..חזרתי הביתה בפאקינג 8 וחצי.. קקי יום

עצבים

קרמיקה: לא עשיתי כלום חוץ מלהסכל על מגיזיני קרימקה למיניהם ולנעוץ מבטים בחתיך ההומו שישוב מולי. היסטוריה של ארה"ב: וואי וואי. שכחתי תספר והמורה אמרה בבירור לא להעיז ללכת ללוקר ושנדפקתי ולעשות תעבודת כיתה בבית. שמתי עליה די.. הממ.. פס, ויצאתי ושכחזרתי היא צעקה עליי את צעקת חייה, ויואו, זאת מורה שממש מעריכה אותי ונדפק לי בכל איתה ודווקא היום היא מגישה ציונים לתעודת רבע. וגם אל הייתי שיחה מעניינת עם מוחמד
פיזיקה- חרא כרגיל. לא הבנתי מילה. אלגברה: אחלה, קיבלתי במבחן 94 ויש לי ציון של 99.8. רק אמריקאים לא יעגלו את זה ל-100
הפסקה: ווווואיי היה כיף=]=] הייתי עם שאנון ונועה והיה משעשע. שיעור חופשי: למדתי תנ"ך... אנגלית: עשינו עבודה על מהות החדשות. מרתק ממש
לפחות השתעשעתי מלצחוק על עמית ושני

הממ

וואי, טוב אני אנסה לקצר כל מה שיש לי לחפור על ארה"ב.. אין מצב שאתם מכירים איפה שאני גרה- טורגון [כן, המדינה ליד קליפורניה, וושינגטון ושכחתי ליד מה עוד
] הממ החיים פה די נחמדים. בהתחלה היה לי את שוק חיי כי הייתי דוסה רצינית ופתאום הגעתי לפבליק סקול עם זוגות שמתמזמזים חזק [לא כמו בארץ] במסדרון ובנות שלובשות מיני וחזיה חופשי כאילו. וגם כל עסק המעודדות. וגם כמבון האנגלית. קיצר כל זה ביחד היה לי שוק רציני, ולא הייתה לי אפילו חברה אחת.. עכשיו ב"ה סבבה ממש, כיאלו אני לא עד כדי כך מצטערת שהגעתי לשנתיים כי זה פתח לי תראייה, ואני מגלה דברים חדשים על העולם ועל הארץ שלנו... וגם יש לי מלאן חברות, אמריקאיות ומקסיקניות וישראליות פה ושם וזה סבבה. אבל הכי כיף זה השופינג

זונע

New member
בטח שאני מכיר את אורגון

(התכוונת לאורגון כן?) בכל מקרה, אני ממש הייתי שמח לעבור לגור בארה"ב, לדעתי יש לך ממש מזל שעברת לשם.

אני לא יורדת.../images/Emo11.gif

אתה צריך קודם כל לגור פה לפני שתגיד שזה שמח. יש פה לפעמים פאקים כ"כ גדולים שאתה חושב שוואלה, אין על ישראל. אבל לשנתיים ממש סבבה. קדימה! קצת ציונות זונע!!!

המרובעות שלהם לדגומא

הקשרי חברות שלהם שזה חרא ענקי בפני עצמו. אתה קולט שילדה, מדהימה, מקובלת, אחת שצפיתי בה כל השנה בקנאה כזאת, כיאלו המארקיאית המושלמת, ובחופש היא נפגשה רק עם ילדה א-ח-ת?!?!? והחופש פה הוא 3 חדושים, שתבין. ילדה אחת, חברה אחץ בכל החופש. כי ככה פה זה קשרי חברוץ, רק לבצפר. יש עוד הרבה אבל אין לי כח לפרט יותר מידי...

למעלה