בבית יותר מוקדם../images/Emo3.gif
התחלתי היום בתשע....ולמרות זאת ביקשתי מאמא שתיקח אותי יותר מוקדם....חחח כי ביומיים ההם שהתחלתי מאוחר הרגשתי על הפנים, משו פסיכולוגי כנראה...חח סתם. אבל בכל זאת, שאמרתי לה לקחת אותי מוקדם והיא לקחה אותי הכל היה בסדר. אז לפני הצלצול הסתובבתי עם חברה שחיכתה למישהו בשביל שהם ילכו לקפלן {המחוייבות} ואז היא נטשה אותי

אז נשארתי לבד, והסתובבתי כמה דקות ואז נמאס לי אז הלכתי לשבת על איזה ספסל ליד התיכון והייתי צריכה לשירותים
אז נכנסתי פנימה ומתי שיצאתי אז ראיתי את אבי ובן, והלכתי אליהם...ישבנו איזה כמה דקות עד שהיה צלצול {השעה הזו עברה לי דווקא ממש מהר.} ונכנסנו לכיתה. שעה שניה- מחשבים. עברנו על עוד תרגילים מהבוחן ההוא שהיה מתי שאני לא הייתי. בסוף השעה הוא חילק את הבחנים ההם, ושאלתי אותו מה עם הבוחן, מתי אני עושה אותו והוא אמר לי שאני לא צריכה לעשות אותו....יש לנו עבודה אחת שהיא כאילו עבודת גיבוי, שאם יש לנו ציון אחד נמוך אז היא מחליפה את הציון, ואצלי היא פשוט תחליף את הציון של הבוחן שלא עשיתי. אז הציונים שלי בנתיים במחשבים הם פעמיים 100, ופעם אחת 95. לא רע....
שעה שלישית- מחשבים שוב. המשכנו את התרגילים ההם...אנחנו פשוט לא מתקדמים בחומר עד אחרי המבחן שיהיה עוד שבוע בדיוק. שעה רביעית- היסטוריה. המורה הלכה עם הכיתה שלה ליום חיילות, משו כזה, אז היא לא הייתה והייתה לנו בעצם שעה חלון, שבה לא עשינו שומדבר חוץ מלחכות לצלצול בשביל שהמורה ייתן לנו להיכנס למעבדה. שעות חמישית-שישית- מחשבים מעבדה. לא עשינו כלום, סתם הרצנו תוכניות ב-C, כי שוב- אנחנו לא עושים כלום עד המבחן. המורה שחרר אותנו יותר מוקדם כי לא היה לנו מה לעשות. והנה אני בבית
אני אתכונן טיפה למבחן בטכנולוגיה, כי אי אפשר לדעת- יכול להיות שהיא תעשה לי את המבחן מחר, הסתומה הזאת. בחמש יש לי מורה פרטית למתמטיקה, בגלל המבחן ביום שני. אני עוד צריכה להתקשר לרכזת של המחוייבות שלי, לדבר איתה בקשר למחוייבות
מה עוד?......נראה לי שזהו. נראה אולי יש לי שיעורים במשו שלא עשיתי, למרות שלא נראה לי. יום משעמם למדי.