היום שלי!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היום שלי!

ועכשיו ברשותכם אחזור לישון, אני מתחילה ב-9! (לא שבימים שמתחילים בשמונה אני מתעוררת ככה, הייתי צריכה לשירותים.)

noyy

New member
../images/Emo28.gifהולכת לעשות גיוסים

באיזה בי"ס יסודי לנוער העובד והלומד, אפסיד שעתיים אז אחלה ואח"כ אחזור לעוד שעתיים אנגלית בבי"ס ואז הבייתה.

Gadook

New member
יום החלמה ../images/Emo3.gif

אני אמורה לנוח מהחום והכל אבל אני בטח אלך עוד מעט לעשות גיוסים, אחר כך נוסעים לאבא לחגוג
ומחר מבריזים בשביל לחגוג עם אמא ואחות
.

mad artichoke

New member
היום שלי

אומנות- היה נחמד.. סיימתי סוף סוף את העבודה [פסיפס משונה] למרות שלא יצא טוב, לא כ"כ ברור מה ניסיתי לעשות. D: שעתיים היסטוריה- היה די משעמם, למדנו על רוטשילד והמשרד הארצישראלי. שעתיים מחשבים- היה מבחן [עם מחברת פתוחה
]. קל למדי ^^

בבית יותר מוקדם../images/Emo3.gif

התחלתי היום בתשע....ולמרות זאת ביקשתי מאמא שתיקח אותי יותר מוקדם....חחח כי ביומיים ההם שהתחלתי מאוחר הרגשתי על הפנים, משו פסיכולוגי כנראה...חח סתם. אבל בכל זאת, שאמרתי לה לקחת אותי מוקדם והיא לקחה אותי הכל היה בסדר. אז לפני הצלצול הסתובבתי עם חברה שחיכתה למישהו בשביל שהם ילכו לקפלן {המחוייבות} ואז היא נטשה אותי :( אז נשארתי לבד, והסתובבתי כמה דקות ואז נמאס לי אז הלכתי לשבת על איזה ספסל ליד התיכון והייתי צריכה לשירותים
אז נכנסתי פנימה ומתי שיצאתי אז ראיתי את אבי ובן, והלכתי אליהם...ישבנו איזה כמה דקות עד שהיה צלצול {השעה הזו עברה לי דווקא ממש מהר.} ונכנסנו לכיתה. שעה שניה- מחשבים. עברנו על עוד תרגילים מהבוחן ההוא שהיה מתי שאני לא הייתי. בסוף השעה הוא חילק את הבחנים ההם, ושאלתי אותו מה עם הבוחן, מתי אני עושה אותו והוא אמר לי שאני לא צריכה לעשות אותו....יש לנו עבודה אחת שהיא כאילו עבודת גיבוי, שאם יש לנו ציון אחד נמוך אז היא מחליפה את הציון, ואצלי היא פשוט תחליף את הציון של הבוחן שלא עשיתי. אז הציונים שלי בנתיים במחשבים הם פעמיים 100, ופעם אחת 95. לא רע....
שעה שלישית- מחשבים שוב. המשכנו את התרגילים ההם...אנחנו פשוט לא מתקדמים בחומר עד אחרי המבחן שיהיה עוד שבוע בדיוק. שעה רביעית- היסטוריה. המורה הלכה עם הכיתה שלה ליום חיילות, משו כזה, אז היא לא הייתה והייתה לנו בעצם שעה חלון, שבה לא עשינו שומדבר חוץ מלחכות לצלצול בשביל שהמורה ייתן לנו להיכנס למעבדה. שעות חמישית-שישית- מחשבים מעבדה. לא עשינו כלום, סתם הרצנו תוכניות ב-C, כי שוב- אנחנו לא עושים כלום עד המבחן. המורה שחרר אותנו יותר מוקדם כי לא היה לנו מה לעשות. והנה אני בבית
אני אתכונן טיפה למבחן בטכנולוגיה, כי אי אפשר לדעת- יכול להיות שהיא תעשה לי את המבחן מחר, הסתומה הזאת. בחמש יש לי מורה פרטית למתמטיקה, בגלל המבחן ביום שני. אני עוד צריכה להתקשר לרכזת של המחוייבות שלי, לדבר איתה בקשר למחוייבות
מה עוד?......נראה לי שזהו. נראה אולי יש לי שיעורים במשו שלא עשיתי, למרות שלא נראה לי. יום משעמם למדי.

scarlet moon

New member
המהמהמ

ספרות- היה חביב. מעגלי שייכות- ציירתי. ביולוגיה- איכ. מתמטיקה- מורה נאצית. תיאטרון- שעה ראשונה היה משעשע, שעה שניה היה מעשי, והיה פשוט מצחיקקקקקק. עוד מעט ארוח"צ, אח"כ לחרוש את החיים ללשון ולעזור לאחותי בשיעורים, אחרי זה יש עוד משהו, ואז אני חוזרת הביתה וממשיכה לחרוש את החיים ללשון.

MoonyAvFreak

New member
משעמם. מאוד

כרגיל כזה.... -מחשבים X2 והמורה התחילה לצעוק עליי איך אני יכולה להסתדר עם הסיידליפ וזה ושזה עושה לה צמרמורת ודברים כאלה. -מתמטיקה X2 סתם משעמם כזה וקיבלתי 94 במבחן :) -תנ"ך....כמעט נרדמתי -אומנות X3 היה הכי משעמם שיש עשיתי הרבה רעש. חחח

Double U

New member
|ןכ|היום שלי

מתמטיקה - גאומטריה בעיקר. חינוך - מישהי באה להסביר לנו על פרויקט הקולג'ים הבינלאומי בהונג קונג. באמת שזה נשמע נחמד אבל קשה לעזוב את הבית ולגור במדינה זרה (=שפה זרה) למשך כמה חודשים. אחר כך המחנכת נתנה לנו למלא שאלון שהיו בו סיטואציות ואנחנו היינו צריכים למלא לפי כל אחד, האם אכפת לי (או לא אכפת לי) ואיך אגיב (או שלא אגיב). פיסיקה - היה מבחן. די קל, אבל נפלתי על על שטויות...טמטום שלי. אני מתחיל מ88 אני חושב. תנ"ך - סיימנו ללמוד את החומר למבחן (שייערך ביום שני). ספורט - במקום זה כינסו את כל הכיתה והמורה לספורט דיבר איתנו על מקרי חירום בבית ספר, ומה עושים (רעידת אדמה, שריפה...).

חצילע

New member
יויפיפפילללהללהה.

הוהוהוה. שעתיים ראשונות-אמנות, היה נחמדולי, משעמם לאאאאאאאאאפנים. ^^ שעתיים מתמטיקה- היה משעמם טיליייייייייייייייים. אבל היה משעשע. מעיין היא יצור טמבל.
הא!!!111 100 במתמטיקה. :) היסטוריה- מיכאל הזה בקושי לימד, כמו תמיד, והוא הוריד לנו חומר מהמבחן. שעתיים מדעי החברה- קיבלתי 92 במבחן, והיה שיעור ממש מעניין,כמה שאני נשמעת טמבלית. ;;; הוא היה נחמד טילים.

היום שלי

אחד הימים המצחיקים! לא הפסקנו להתפרע היום... חוצמזה היו טון שיעורים חופשיים ומבחן בלשון ואנגלית

חצילע

New member
תגידי, מה שיש לך בחתימה,

זה שיר? מזה? זה ממש מוכר לי ואני לא מצליחה להזכר מאיפה.

למעלה