../images/Emo47.gif../images/Emo192.gifנער השער!../images/Emo99.gif
בגלל שהרבה זמן לא היה פה משחק וספיישל אז חשבתי על מיני ספיישל של השערים שעפר הופיע בהם (אני מאמינה שהיו עוד כמה אבל אלה מה שמצאתי) אז הפעם לא יהיה חפירה! (אתם יכולים לנשום לרווחה חחח) אבל זה הולך ככה- זה מתחלק לשלושה חלקים: כמה פרטים על השערים , אחר כך תצוגה של כל השערים (זה התחלק לשערים של עפר לבד ושערים של עפר עם עוד אנשים) המשחק הוא שמתחת לכל תמונת שער אתם תצביעו בהתאם לכמה אהבתם את השער כאשר
לא אהבתם,
בסדר ,
מאוד אהבתם ארבעה השערים של עפר לבד שיזכו להכי הרבה כוכבים (בספירה כוללת) ועוד ארבעה שערים של עפר עם שותפים שיזכו להכי הרבה כוכבים ( בספירה כוללת ) יתחרו שוב עד שיבחרו שלושת השערים המובילים. יש להצביע רק אחרי שאני אשים את כל ה-24 שערים , אם משהו לא ברור במשחק תשאלו שאלות... החלק האחרון של המיני ספיישל הוא שאלון קצר על השערים... אשמח אם תשתתפו ותגיבו.
בגלל שהרבה זמן לא היה פה משחק וספיישל אז חשבתי על מיני ספיישל של השערים שעפר הופיע בהם (אני מאמינה שהיו עוד כמה אבל אלה מה שמצאתי) אז הפעם לא יהיה חפירה! (אתם יכולים לנשום לרווחה חחח) אבל זה הולך ככה- זה מתחלק לשלושה חלקים: כמה פרטים על השערים , אחר כך תצוגה של כל השערים (זה התחלק לשערים של עפר לבד ושערים של עפר עם עוד אנשים) המשחק הוא שמתחת לכל תמונת שער אתם תצביעו בהתאם לכמה אהבתם את השער כאשר