30

shakira fan

New member
../images/Emo47.gif30../images/Emo47.gif

אני מתחילה ספיישל ליומולדת של שאקירה היום ומי שרוצה שיוסיף משהו, כדי שיהיה כבר מוכן עד יום שישי[אני לא אהיה פה בשישי שבת לעשות את זה
]... ההתחלה... לפני 30 שנה נולדה לוויליאם ונידיה תינוקת קטנה ויפיפיה... ההורים המאושרים ראו בילדה פוטנציאל אומנתי כבר מגיל צעיר ולימדו אותה לנגן על מפוחית, לרקוד ריקודי בטן ולנגן על גיטרה. הכל היה טוב ויפה עד שהגיעה שאקי לגיל 8 וקרה אסון, אחיה של שאקי למחצה[מצד האבא] נהרג בתאונת דרכים
... בעקבות מותו שקעה שאקי בדיכאון והחליטה להקדיש לו שיר על ההתמודדות של אביה עם מותו. כך התחילה דרכה...

shakira fan

New member
ההמשך...

בגיל 14 יצא הדיסק הראשון של שאקירה-מגיה- ורוב השירים בו נכתבו על ידיה. הדיסק מכר רק כ1000 עותקים ולא זכה להצלחה. לאחר שנתיים הוציאה שאקי עוד אלבום-פליגרו-שגם הוא נמכר במספר זהה של עותקים ואפילו לא קיבל קידום מכירות בהופעות. אך שאקירה שלנו לא נשברת ולא מאבדת תקוות, וממשיכה לכתוב. סיפור ההצלחה מתחיל עם הדיסק שיוצא ב1995 PIES DESCALZOS שבעצם מוציא אותה בתור זמרת רצינית לשוק הקולומביאני. לאחר עוד שנתיים יוצא האלבום איפה הגנבים ושאקירה פורצת בגדול, זוכה בהמון מעריצים ומתחילה ללמוד אנגלית.

shakira fan

New member
האהבה...

שאקירה כותבת להיט ענק שמצליח בגדול אצל המבקרים וקוראת לו SUERTE, לאחר שלמדה מספיק אנגלית גלוריה אסטפן מתרגמת לשאקי את השיר ומשנה לו את השיר לWHENEVER WHEREVER שאיתן שאקי פורצת בענק לMTV
במקביל לכתיבת הדיסק שרותי מכבסה שבו נמצא גם השיר שאקירה מוצאת אהבה אנטוניו וכמעט כל שירי הדיסק מבוססים עליו. הדיסק מצליח בענק ומוכר יותר מ13 מיליון עותקים ברחבי העולם. שאקירה מאושרת והחיים טובים

shakira fan

New member
עכשיו...

כיום שאקירה, אחרי 3 DVD'S ואלבום מצליח ביותר בעל 2 חלקים, בעיצומו של סיבוב הופעות, נערצת וניסגדת על ידי אינספור מעריצים, האישה בין הסקסיות בעולם והמלכה שלנו
ב2.2 תחגוג יומולדת 30 ואנחנו כבר בקושי מאמינים, נראית בקושי בת 25 מדהימה ומעלפת, עומדת להתחתן ולהשתתף בסרט הודי וההצעות עוד לא הפסיקו להגיע... שיהיה בהמון מזל טוב והמשך חיים מאושרים וברוכי ילדים
אוהבת אותך עד סוףהעולם

12ShakirA12

New member
איזה יופי! תודה רבה!../images/Emo24.gif

האמת אני ועומרי עובדים על איזה ספיישל משהו
מזל טוב לשאקי כפרעליה
!!!

pringles1

New member
תמונה יפה ../images/Emo99.gif

אגב... ממתי הם ביחד וכמה זמן?

shakira fan

New member
הם ביחד מקצת לפני שיצא הדיסק../images/Emo210.gif

LAUNDRY SERVICE ועד היום, אז תחשבי חח

pringles1

New member
עדיין זה לא אומר לי כלום...

אולי 5 שנים? או 6? לא יודעת...

shakira06

New member
גמאני לא יהיה ):

אל תעשו דברים מגניבים בלעדי! =) שאקי חולה עלייך יאפשליי!! מושלמת שכמותך!1 ואוו 30! נראית קטנה ב10 שנים!

12ShakirA12

New member
אשכרה צודקת!

דרך אגב.. מחר (זתומרת היום בצהריים
) אני אפתח תשרשור יומולדת, הולך להיות מגניב
באסה שלא תהיי
מתי תחזרי?

El Argentino

New member
../images/Emo77.gifלא יאמן איך הזמן טס לו...

כבר עברה לה שנה אהה? איך מהר! שאקירה שלנו היום מחליפה קידומת, כבר 30 בכלל לא נראה עליה, לא יאמן כל מה שהספיקה לעשות לפני 30... אז שיהיה לה Feliz Cumple מכל הלב והמון-
אושר ובריאות.

pringles1

New member
טוב אז זהו ה-יום של שאקירה../images/Emo70.gif

שיהיה לה המון מזל טוב ואני מאחלת לה את כל מה שהיא מאחלת לעצמה
והרבה... באמת נראית הרבה פחות מ-30 ושתהייה לה הרבה הצלחה בהמשך
ומשהו קטן בשבילנו- שנזכה לראותה בהופעה חייה (בשבילי נוספת- הלוואי
)
לא משנה איפה בעולםםם...

hilali1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

אני לא ממש מפה אבל אני מכירה קצת, ממש ממש קצת. (אבל זה גם משהו נכון
) שירים שלה בזכות רינת (perrinat
) אז באתי לברך גם
אז מזל טוב ומלא אושר בריאות ואהבה ושמחה וכמובן מוזיקה טובה

ירדן88

New member
feliz cumpleano!!../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ל-מושלמת בנשים!
שתזכה לעוד הרבה הרבה שנים של מוזיקה מ-ע-ו-ל-ה!
אושר,עושר,בריאות ללא כושר כי היא מושלמת ככה!!
ושפשוט תמשיך להיות כזו מוכשרת

למעלה