שני ארה"ב

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif שני ארה"ב ../images/Emo58.gif

"I.... LOVE.... YOU" איזה איי לאב יו מחרמן אמרה ברוק לניק. איזה חתולה פראית היא היתה הפרק הזה. הו הו.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif ובסצינה האחרונה של רידג'

כשאשלי אמרה לו ש"יהיה בסדר" כבר ראיתי איך העיניים שלו נפערות וחושבות "הנה מצאתי לי בשר טרי חדש"... בעעע יש לי הרגשה שמתישהו בהחלט יהיה קטע בין רידג' לאשלי (מזל שזו לא אשלי בגילומה של שארי שאטוק, שפעם היתה אשתו וכיום הם גרושים
)

Mikel20

New member
GO NICK! ../images/Emo58.gif

אני יודע שאני אתחרט על זה אבל ניק היה נהדר..לא נתן לברוק למרוח אותו עם השטויות שלה... "כתוב לי טיפש על המצח???!!!"
ברוק פתטית! פתטית!פתטית! תמותי כבר !

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo58.gifלך לעזאזל ניק!

יא כסיל עם חזה שרירי, איפה אתה חושב שאתה נמצא? זו הפאקינג תוכנית של ברוק! ומה שהיא רוצה יקרה! ברור לך עכשיו קח את הגיטרה ותתחיל לשיר את גוינג בק אגיין! אני מודה שהכתיבה של ניק שעשעה אותי. אפילו הרגשתי את התסריטאים זועקים: "מכריחים אותנו למחזר את העלילות שוב ושוב!", אבל רבאק, זרוק את האונקולוגית וקח את ברוק. זה כל מה שרצית מאז ומתמיד. גם ככה תאבד את טיילור בסוויפס הבא כששילה תחזור לחיים ותהרוג אותה. ולמה טיילור ישבה בחלוק מול ג'קי (שעשתה צבע מאמם בשיער)? ואתם שמים לב שכל הפרקים המעניינים קורים כשפריק לא נמצאים בהם?

Mikel20

New member
רק תיקון קטן

הפרקים המעניינים קורים כשברוק לא נמצאת שם.....וליתר דיוק, כשהיא לא נמרחת על הגבר התורן.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gifאין ספק תסריטאים מאד עקביים

סיימתי לראות את הפרק המשעשע הזה ויש לי כמה תובנות: 1. ברוק תמיד היתה, ועדיין נותרה, מלכת היקום 2. הכתיבה של טיילור צצשיכה להיות מאד עקבית - היא עדיין רוצחת שקרנית וכמו תמיד פסי(כית)ולוגית גרועה. קודם כל, האונקופסיכית אבחנה את ברוק כנרקסיסיטית שקופצת למיטה עם כל מה שזז. פחחחח תרשו לי לצחוק על אשה שגאלה מבתוליו את המרצה שלה ונתנה משמעות חדשה לביטוי בתול בן 40, שכבה עם אח של ברוק, עם אבא של ברוק, עם רידג', עם אחיו, עם אחיו למחצה, עם איזה מרוקאי אחד, ורק חסר עכשיו שתשכב עם ריק. כמו כן, איזה השקרנית הזאת ממשיכה "אתה יודע שאני לא אשהב חסרת בטחון מטבעי"....
אוי כמה שנקרעתי מזה. הכימיה היחידה שיש לה זה התרכובת שהזריקו לה לשפתיים. אני מציע שבמקום שתעבוד על ניק שהרחם החבוט שלה עובד, שתנסה לברר מה קורה עם הילדים שלה ואולי גם לעזור ליתומה שאת אמא שלה היא רצחה. אשלי... לא יעזור, היתה בעברה גבר עם הקול זה. לי היא דווקא נראית זיווג מתאים ביותר לרידג', שיחנקו יחד. היא גם לא ממש תשים על סטפניכס הקרצייה ואז בכלל יהיה שמח. וכמובן ריקי ופיכסבי. לא היו בפרק הזה, וחסרונם לא הורגש. יאללה, לשלוח מיד לפורסטר אירופה, רק יופיעו השניים האלו עם השיער הזה בפריז, ומיד יסקלו אותם למוות.

Shiri from the block

Active member
וואי וואי, מי אתה??../images/Emo58.gif "1. ברוק תמיד היתה, ועדיין נותרה, מלכת היקום" I like you already! *משתחווה* מתי טיילור שכבה עם אח של ברוק?../images/Emo12.gif

Yaki J

New member
אוווו לפני המון המון שנים

טיילור, מלכת טוהר הלב, הצניעות, ההליכות והפסיכולוגית המבינה, לא רק שעשתה את זה איתו בבקתה בביג בר שאחותו המדהימה השאילה לו, אלא היתה אפילו מאורסת לסטורם. אלא שברגע שרידג' עפעף בריסיו לעברה, היא זרקה אותו בשניה ורצה אליו מבלי אפילו לחשוב עליו פעמיים. או לחשוב על העובדה שכבעל של מטופלת שלה לשעבר מדובר בחוסר אתיקה שיכולה לשלול את הרשיון שלה... כמובן שמדובר היה בתקופה שביל בל ז"ל עוד היה חי, אז ברוק לא נאלצה לסבול את השתיקה התסריטאית שבראדלי כופה עליה, ו"נכנסה" בה על שפגעה באח שלה.

Yaki J

New member
אה, ועוד הוכחה שבראדלי לא ממש שם לב

לעבר. כשסטורם פגש את טיילור הייז, הוא זיהה אותה כטיילור אשפורד (ולא המילטון כמו שבראדלי המציא אחר כך), חברת ילדות שלו מהתיכון, שנהגה לשחק איתו כדורסל אחרי בית ספר :- D מה שכמובן הופך אותה ליותר מבוגרת מברוק.... אולי בגלל זה כל הניתוחים הפלסטיים. והנה אני חשבתי שהיא לא אשה חסרת ביטחון מטבעה...

למעלה