../images/Emo58.gifאין ספק תסריטאים מאד עקביים
סיימתי לראות את הפרק המשעשע הזה ויש לי כמה תובנות: 1. ברוק תמיד היתה, ועדיין נותרה, מלכת היקום 2. הכתיבה של טיילור צצשיכה להיות מאד עקבית - היא עדיין
רוצחת שקרנית וכמו תמיד
פסי(כית)ולוגית גרועה. קודם כל, האונקופסיכית אבחנה את ברוק כנרקסיסיטית שקופצת למיטה עם כל מה שזז. פחחחח תרשו לי לצחוק על אשה שגאלה מבתוליו את המרצה שלה ונתנה משמעות חדשה לביטוי בתול בן 40, שכבה עם אח של ברוק, עם אבא של ברוק, עם רידג', עם אחיו, עם אחיו למחצה, עם איזה מרוקאי אחד, ורק חסר עכשיו שתשכב עם ריק. כמו כן, איזה השקרנית הזאת ממשיכה "אתה יודע שאני לא אשהב חסרת בטחון מטבעי"....
אוי כמה שנקרעתי מזה. הכימיה היחידה שיש לה זה התרכובת שהזריקו לה לשפתיים. אני מציע שבמקום שתעבוד על ניק שהרחם החבוט שלה עובד, שתנסה לברר מה קורה עם הילדים שלה ואולי גם לעזור ליתומה שאת אמא שלה היא רצחה. אשלי... לא יעזור, היתה בעברה גבר עם הקול זה. לי היא דווקא נראית זיווג מתאים ביותר לרידג', שיחנקו יחד. היא גם לא ממש תשים על סטפניכס הקרצייה ואז בכלל יהיה שמח. וכמובן ריקי ופיכסבי. לא היו בפרק הזה, וחסרונם לא הורגש. יאללה, לשלוח מיד לפורסטר אירופה, רק יופיעו השניים האלו עם השיער הזה בפריז, ומיד יסקלו אותם למוות.