רעיון חדש

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
אני מאוד כועסת!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

אבל בכדורגל אנגלי יש לי קצת מושג. אז ככה: "אני לא מאמין! ארסנל ניצחה את מנצ'סטר יונייטד!!"

יותר טוב../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif ולמאור...

מה לעזאזל הקשר ריבונו של עולם קדוש לילדותיות!!!!!!!!!!???????????

מאור 87

New member
כי רק ילד קטן מסוגל..

לצעוק על מישהי כי היא אמרה בדיחה מצחיקה, רק שבמקום להגיד "מכבי ניצחה" בבדיחה שלה היא אמרה "ביתר ניצחה". העובדה שהתחייסת לפרט השולי הזה במקום לקונטקסט של הבדיחה מצביעה על העובדה שאתה ילדותי. ועמך הסליחה.

זה בכלל לא מעניין אותי שהיא...

אמרה שמכבי הפסידה!!! שתפסיד מצידי 10 אפס לא אכפת לי אבל שלא תכתוב דברים שהיא לא מבינה בהם!!! ברור?!!!!!!!!!!!!! אז אני ילד קטן אבל לפחות אין לי קליטה איטית!!!

rds15

New member
ושוב, למה אתם מדברים על כדורגל

בפורום 24? ארתם רוצים לדבר על איזה קבוצה יותר טובה, מי ניצח את מי, ועוד כל מיני שטויות שקשורות למשחק הדבילי הזה לכו לפורום כדורגל או ספורט או מה שלא יהיה , ואני לא מתכוון לגרש אף אחד אבל תיצמדו לנושא של הפורום או לפחות תפתחו אוף טופיק או משהו

אמממ... צ'מע\י

הוא אמר שזה שבית"ר מנצחת את מכבי זה לא הגיוני, אז הראיתי לו שזה כן הגיוני! זה הכל!

rds15

New member
איך הגעתם לדבר על כדורגל?

מה הקשר לכל הרוחות בין כדורגל ל24? בבקשה תפסיקו לדבר על הנושא המפגר הזה שמתקשר למשחק המפגר הזה

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifתמונה נוספת

לפני שיתחילו גם עם אתרי פורנו לפאלמר, הנה עוד אחת: "עודד אמר לשים ידיים על הראש"

cj20

New member
../images/Emo41.gifתמונה נוספת../images/Emo41.gif

"נינה, מה את לא מבינה?! עשיתי צל של ציפור!"

rds15

New member
" נינה רק שתדעי, שכשאני מחזיק עשר

הצבעות אני מתכוון למספק עשר!" אני יודע שלא יצא לי מצחיק אבל לא נורא

למעלה