ראיתם את הטופ10??????

חן זוהר

New member
../images/Emo47.gifראיתם את הטופ10??????

וואיי איך נהנתי!!=]=]=]
באסה שלא היה פסטיבל סונג
אני לבד בבית...ושרתי כמו משוגעת בסלון חחחח הם כאלה טוביייייםםםם!!!!!! אהה והשם שלי היה כתוב שם! חח =] (למטה כתוב ע"י מי זה נבחר...) מי שפספס...אז יש גם ב11 בלילה...

אני גם ראיתי!!../images/Emo176.gif

יואוו היו שם שירים ששנים לא ראיתי באמטיוי. נהנתי מכל רגעP:

פיספסתי../images/Emo10.gif

מזל שאני לא לומדת מחר,אני אוכל לראות שידור חוזר
תודה.

גיא בכר1

New member
שיטטטט

יואו כמה חיכיתי לזה עשיתי תיזכורות בפלאפון ומה לא ובסוף פיספסתי!!! ואני לא מוצא את זה ב11 חיפשתי בכל בערוצים של MTV אוף!! יש למישהו עדיף מיס באיזה ערוץ זה בכל זאת?

SainTonix

New member
כן בMTV הרגיל..

אם תכנס להוט, וללוח שידורים --> "השידורים השבוע"--> "היום"--> תראה ככל השעה עולה, תגיע ל11 ותראה שיש טופ 10. וכנראה זה זה חח

SainTonix

New member
../images/Emo30.gif עדכון סוף מאי

עכשיו באתר ניתן להתעדכן בכל החדשות מהזמן האחרון שנכנסו לפורום ולא לאתר, אז למי שאין זמן לדפדף כאן אחורה - מוזמן להכנס ולהתעדכן . למי שיש כבר לוגואים לאתר - מוזמן להעלות אותם לפורום.

noy flat

New member
פיספסתי...

אני לומדת מחר.. אבל לא נורא... אני אראה בכל זאת...

EleVaTioN

New member
הגיוני...הם כבר הרבה זמן ביחד!../images/Emo129.gif

איזה בית יפה יש בתמונה ההיא!

יואוו איך הבהלת אותי

אני כמה שבועות טובים מחכה לזה ופתאום ההודעה שלך!! עד שקלטתי שזה מ-11 בבוקר חחח אני אראה.. יאיי עוד שעה..

חן זוהר

New member
מממ הטופ10 של הבוקר לא היה בדיוק אותו הדבר

כמו הטופ10 של הלילה...
בבוקר המקום ה9 היה the chronicles of life and death ובלילה זה היה The antham חח=S

RiMiK

New member
אני ראיתי!!!

היה מעולה! וגמאני הייתי לבד בבית.. ב11 בערב ושרתי כמו משוגעת! איזה כיף היה לראות אותם צעירים! בימי השיער הורוד! חחח והקוצים הענקיים שם בנג'י! צריכים לעשות וויקנד רק של גוד שרלוטטטט

noar66

New member
לא ראיתיי]];

פאק!! אני לא מאמינה!! כ"כ רציתי לראות את זה!! כל היום לא הייתי בבית ואז שחזרתי ברבע ל12 בלילה ראיתי שחברה שלחה לי הודעה על זה... כ"כ התרגשתי!D: ואז פתחתי אמטיוי וזה היה בדיוק בשניה האחרונה של דה ריוור שהיה מקום ראשון]; כ"כ חיכיתי לזה): אין יותר שידור חוזר נכון..?

o DaNiEl o

New member
הכרתי משם שיר חדש../images/Emo3.gif

HOLD ON, שדי שיפר לי את המצברוח כל היום
. היה סה"כ בחירות טובות. זה נחמד לראות 10 קליפים שלהם בבת אחת
ושמתי לב בבקליפ של WE BELIEVE שלא ראיתי אותו לפני הטופ 10, יש תמונה בעברית של ילד עם שלט שכתוב: "אנחנו מאמינים"
בטח שמתם לב כבר קודם וסתם יצאתי סתומה

למעלה