פרק 8- revelations ?? are you hearing music ? סיילו-ס סיילו-ן ????
D duron New member 21/6/09 #1 ../images/Emo47.gif פרק 8- revelations ?? ../images/Emo58.gif are you hearing music ? סיילו-ס סיילו-ן ????
../images/Emo47.gif פרק 8- revelations ?? ../images/Emo58.gif are you hearing music ? סיילו-ס סיילו-ן ????
M MIDNIGHT SKY New member 22/6/09 #3 The Sabbath Queen ../images/Emo58.gif מישהו עוד ראה את הפרק? יש לי רק דבר אחד להגיד: ג'ק וג'וזף !!! דיוויד ומישל ! סופסוף ! יש לי הרגשה שהתמונות שדיוויד צילם יתפרסמו איפשהו...
The Sabbath Queen ../images/Emo58.gif מישהו עוד ראה את הפרק? יש לי רק דבר אחד להגיד: ג'ק וג'וזף !!! דיוויד ומישל ! סופסוף ! יש לי הרגשה שהתמונות שדיוויד צילם יתפרסמו איפשהו...
T tsou New member 22/6/09 #4 פרק מפתיע למדי../images/Emo58.gif לא ציפיתי למרכיבים מהאגדות למרות שבמחשבה שניה הם מתקשרים לנסיכה כל ההבטחות למוות (לאל?) לא יקוימו. רעיון נחמד ההבטחה המיותרת שמאפשרת לשני הצדדים לרמות
פרק מפתיע למדי../images/Emo58.gif לא ציפיתי למרכיבים מהאגדות למרות שבמחשבה שניה הם מתקשרים לנסיכה כל ההבטחות למוות (לאל?) לא יקוימו. רעיון נחמד ההבטחה המיותרת שמאפשרת לשני הצדדים לרמות