סקר חדש

OrlyNL

New member
../images/Emo47.gif סקר חדש ../images/Emo47.gif

יש סקר חדש!! רוצו לענות!! (ותודה לרמי על הרעיון לסקר ;-P) אם יש לכם עוד רעיונות לסקרים אני אשמח מאוד לשמוע...

avi 88

New member
קשה לי לבחור...../images/Emo2.gif

אבל אני חושב שאני מעדיף לדבב את הגיבור..כי בדר"כ דמות הגיבור היא הכי עגולה.. אבל אני לא אתנגד לשום דמות..
Avi

chen010189

New member
עניתי...

בחרתי ברשע גם בתחום המשחק, אני ממש רוצה לגלם דמות רעה, זה נראה לי מעניין.

אני בחרתי באחר >>

אני אוהב לגלם את הדמויות המצחיקות - דגש על המצחיקות ולא אלה עם הקול המצחיק אלה דמויות שיש בכל סדרה וסרט אתן כמה דוגמאות ג'יני - אלדין מושו - מולאן פומבה - מלך האריות גאי סנסאי - נארוטו אלה דמויות שגורמות לך להתפקע מצחוק גם אם הקול שלהן רגיל לחלוטין העניין הוא הטקסט שלהן ואיך הן אומרות אותו.

Bar391

New member
../images/Emo8.gif

בחרתי בדמויות שהקול שלהם מצחיק .... כי זה כייף לעשות קולות מצחיקים כאלה ומשוגעים !!! למרות שהתלבטתי בין זה לבין הגיבור......

אני מתלבט...

בין הדמות של הרשע לבין דמותו של הגיבור. טוב, בסוף החלטתי להתפשר על הדמות של הרשע. אין ספק שדמות של רשע נוטה לעיתים להיות מטורפת ומשוגעת בהרבה יותר משאר הדמויות, והמדבב צריך להשתולל איתה עם אנרגיות מטורפות. וזה נראה כזה כיף לשחק דמות של רשע... אז בחרתי ברשע P: למרות שגם הגיבור לא היה מזיק ;] אגב, בהזדמנות מיוחדת זו אני אציין שסופסוף הצלחתי לעדכן את הפרטים האישיים שלי. אז לכל מי שתהה - לא, אני לא בן 26, ואני לא מזל גדי. אני בן 18, מזל אריה ועדיין לומד חחח... פשוט שעד היום לא ממש ידעתי איך מעדכנים את מה שכתוב וכשנרשמתי סתם לחצתי על דברים מבלי לדעת שזה יוצר את הגיל והמזל שלי ושאר פרטים חחחח... בכל אופן, הכל מעודכן עכשיו! :) אורליייי, את יודעת במקרה אם התחילו לעבוד על "פוקימון קרוניקלס"? P:

yotam2233

New member
אמ....

וואו האמת היא שאני אוהב לדבב את הקול זה כיף לעשות קולות מצחיקים אבל בד בבד לשחק דמות מאוד רצינית... אני אוהב דמויות עם יותר מה לעבוד...... אבל בטכלס הכל ^_^ אמ..... למשל ג'וקר מבאטמן זו דמות רעה אבל שכל כך כיף לדבבכי יש לה כל כך הרבה מגוון של רגשות ופשוט מאוד כיף...^~^

מאיוש33

New member
אני בחרתי ב..

דמות מצחיקה! למרות שאני רוצה לדובב דמות של שוויצרית כזאת שדוחפת את כולם בדרך לתהילה שלה (או משו כזה..)

mikeys barking

New member
בחרתי ברשע D:

כי זה מזכיר את ג'פאר ^______^ (גם את מאסטר ספלינטר, למרות שהוא לא רשע
)

Hawkgirl

New member
אחר O:

אוי לדבב את הדמויות הביישניות זה הכי שולט, כמו סטסונה צ'אן השולטת ^______^ *תמונה בצד* אבל לא ביישניות בצורה מעצבנת אלא בצורה חמודה O: נמנמ.. חוץ מזה לדבב דמויות עם אופי מטורף שתמיד עושות צחוקים גם יכול להיות נחמדD:

למעלה