סיכום השבוע!

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo47.gifסיכום השבוע!

לא ראיתי שעשו,אז אם כן עשו אני מתנצלת! הפרק של השבוע: הציטוט של השבוע: הדמות ששיחקה אותה השבוע: הדמות שריגשה השבוע: הדמות שדרשה בוקס השבוע: האומלל השבועי: הדמות שעשתה את השואו של השבוע: הדבר שדפק ת'שבוע: דמות ששמחת לראות: דמות שריירת עליה השבוע: הפרק שהיית מוותר עליו: אהבת את הפרקים השבועיים? תצפה בשידור החוזר?

Seas Girl

New member
עונה ../images/Emo192.gif

הפרק של השבוע: פרק 110
הציטוט של השבוע: "ניני...אני חיה" מאת איה
הדמות ששיחקה אותה השבוע: ניני
ולמה השבוע?! תמיד... הדמות שריגשה השבוע: אדית חצור
הדמות שדרשה בוקס השבוע: דורי... למרות שאני אוהבת אותו הוא עצבן. האומלל השבועי: אדם... למרות שאולי זה מגיע לו
הדמות שעשתה את השואו של השבוע: דדי
שיחקת אותה
הדבר שדפק ת'שבוע: שסקורפיו חטפו את דדי...
דמות ששמחת לראות: ניצן...
דמות שריירת עליה השבוע: מה??
הפרק שהיית מוותר עליו:איך אפשר לוותר על פרק
אהבת את הפרקים השבועיים? יאפ
תצפה בשידור החוזר? לא

oMORo

New member
אניP:עונה..

הפרק של השבוע:110
הציטוט של השבוע:"ניני...אני חייה" הדמות ששיחקה אותה השבוע:איה<תמיד> הדמות שריגשה השבוע:איהP: הדמות שדרשה בוקס השבוע:דניאל:\\בלעכס.. האומלל השבועי:דדי.. הדמות שעשתה את השואו של השבוע:דדי הדבר שדפק ת'שבוע:חטפו את דדי:\ דמות ששמחת לראות:נמ..ניצן דמות שריירת עליה השבוע:אה?מה זה.? הפרק שהיית מוותר עליו:למה לוותר על פרק?P: אהבת את הפרקים השבועיים?ברור.. תצפה בשידור החוזר?לא..אולי אם יהיה זמן..

chen010189

New member
יאגו שליטה...

הפרק של השבוע:110 הציטוט של השבוע:"סקורפיו, סקורפיו, אינפיניטיו!" הדמות ששיחקה אותה השבוע:מולי הדמות שריגשה השבוע:דדי הדמות שדרשה בוקס השבוע:דניאל, למה הוא הופיע?! האומלל השבועי:דדי, אחרי מה שעשו לו בפרק 109 הדמות שעשתה את השואו של השבוע:איה הדבר שדפק ת'שבוע:דניאל חזר דמות ששמחת לראות:לילי דמות שריירת עליה השבוע:הזקן
הפרק שהיית מוותר עליו:לא הייתי מוותרת על אף פרק אהבת את הפרקים השבועיים?מאוד תצפה בשידור החוזר?לא

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo9.gifעונה...../images/Emo13.gif

למה אתם לא עונים?! אתם מתעסקים עם סקורפיו,עם המסכה הרביעית! סתם...סתם... הפרק של השבוע: האחרון של השבוע היה מדהים!!! יחיסית לפרקים של העונה השנייה של משהו...
הציטוט של השבוע: יש כמה... -וכך חולפת לה תהילת עולם. עד לפני יומיים ראש הממשלה עבד בשבילנו, והיום הוא גמור, ואתה פושע נמלט. ואם אני לא הייתי פה, אז גם הניסוי היה הולך לעזאזל. -עם כל הכבוד לך ילדונצ`יק.. כשאתה ישבת לך פה רגל על רגל, אני הייתי צריכה לרוץ ממחבוא למחבוא כדי לא לסכן את סקורפיו. אתה חושב שנהניתי מזה? הדמות ששיחקה אותה השבוע: לילי אשתי המיליון ושתיים עשרה
הדמות שריגשה השבוע: מולי,אז מה?! ריגש אותי! הדמות שדרשה בוקס השבוע: דורי! האומלל השבועי: איהל'יה,דגנית... הדמות שעשתה את השואו של השבוע: ניני,בסצנה אחת קטנה ואחרונה הצליח לשחק אותה
הדבר שדפק ת'שבוע: שדחפו את דניאל,מה הוא קשור?! נראה כמו חתולה עם העיניים הירוקות,סקורפיו היו אמורים לשלוח אותי בכלל! דמות ששמחת לראות: אבנר
בעלי השני מיליון וחמש
קרע אותי בסנצה עם דגנית! אהובי!!!
דמות שריירת עליה השבוע: אבנר... הפרק שהיית מוותר עליו: מי זוכר?! אבל יש אחד... אהבת את הפרקים השבועיים? סביר...יותר טוב מכלום! תצפה בשידור החוזר? כן!!!

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo80.gif

הפרק של השבוע: האחרון ללא ספק! הציטוט של השבוע: לא ממש זוכרת
הדמות ששיחקה אותה השבוע: לילי הדמות שריגשה השבוע: דגנית וניני הדמות שדרשה בוקס השבוע: דניאל
האומלל השבועי: דגנית כמו תמיד
הדמות שעשתה את השואו של השבוע: מממ... לילי הדבר שדפק ת'שבוע: לא זוכרת
דמות ששמחת לראות: לילי אוף קורס, ודגנית כמובן
דמות שריירת עליה השבוע: אף אחת
הפרק שהיית מוותר עליו: לא זוכרת אהבת את הפרקים השבועיים? מאד תצפה בשידור החוזר? לא..

KiShKooSh

New member
גם אני תות יפנית../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

הפרק של השבוע:110 הציטוט של השבוע:"הוא שלח לי יונת דואר?" וכל מה שלילי אמרה בכלל
הדמות ששיחקה אותה השבוע:ברור שלילי, היא הייתה ממש חסרה הדמות שריגשה השבוע:לילי
הדמות שדרשה בוקס השבוע:זה לא רק השבוע, שניאל מההתחלה האומלל השבועי:דניאל, תודו הוא פאטתי עם כל הנרקסיזם הזה הדמות שעשתה את השואו של השבוע:דגנית הדבר שדפק ת'שבוע:לא היה. אבל 109 היה בינוני לכל הדעות דמות ששמחת לראות:לילי דמות שריירת עליה השבוע:ריירתי? ברור שכל מי שלבש מסכה(לפני שהורידו אותה), עכשיו כולם בחדר הסקרופיו, פינת המקדש בסט התחלף, תחזירו את המסכות! הפרק שהיית מוותר עליו:לא יודעת אהבת את הפרקים השבועיים?כן תצפה בשידור החוזר?לא

DoRiNuS sMiNiA

New member
את מריירת עליי!../images/Emo6.gif

אני בסקורפיו,אני המסכה הרביעית!
ועכשיו הזקן הולך לתקוע לי עקרב בפרצוף על זה שסיפרתי... אבל ככה זה,אני נמצאת בכל מקום שמתעללים בו בדדי ושלילי
אהובתי ואשתי המיליון ואחת עשרה עובדת...
איך שאני אוהבת לחיות באשליות...

Lee Asulin

New member
עונהה..

הפרק של השבוע:110 הציטוט של השבוע:"ניני. ניני זאת אני, אני חיה. ניני זאת אני אני צריכה שתבוא לקחת אותי מפה. ניני אתה שומע אותי אני יודעת שאתה שומע תיקח אותי מפה. ניני אתה שומע אותי?.."[שמתי את זה גם בחתימה
] הדמות ששיחקה אותה השבוע:לילי הדמות שריגשה השבוע:איה וניני הדמות שדרשה בוקס השבוע:דורי האומלל השבועי:דורי הדמות שעשתה את השואו של השבוע:לילי הדבר שדפק ת'שבוע:שאלי ואילן עזבו דמות ששמחת לראות:לא יודעת.. דמות שריירת עליה השבוע:הא? הפרק שהיית מוותר עליו:לא הייתי מוותרת על כלום=] אהבת את הפרקים השבועיים?מאודד במיוחד את 110 תצפה בשידור החוזר?בטח..כבר ראיתי 3 פעמים את 110

DoRiNuS sMiNiA

New member
חחח...בגל זה הרגשתי רטובה...

מישהי ריירה עליי! (או שזה הגשם
) תודה לך ביקי!!! (ובתוך הלב אני שומעת זעקה "צאי מהאשליה!")

שלי +סופ"ש מעולה!

הפרק של השבוע: "טוויסט" כמובןןןןןןןן!!!!! הציטוט של השבוע: "ניתן לאכול את כל מה שאתם רואים בחדר הזה. אפילו אני אכיל, אבל לזה קוראים קניבליזם, ילדים יקרים. והאמת היא שיש כמה תרבויות שאוסרות על כך." ("צארלי וממלכת השוקולד")
סתאאאאם, הנה: "ניני... ניני, זאת אני, אני חיה... ניני, זאת אני... אני צריכה שתבוא לקחת אותי מפה... ניני.. אתה שומע אותי.. אני יודעת שאתה שומע.. תיקח אותי מפה.. ניני.." (איה) הדמות ששיחקה אותה השבוע: לילי ללא ספק! הדמות שריגשה השבוע: נממממ נראה לי שגם לילי... וגם איה ועמוס\ דדי. הדמות שדרשה בוקס השבוע: מולי
, דורי
אררררררררררגגגגג!!!!!! האומלל השבועי: אדם וניצן, איה. הדמות שעשתה את השואו של השבוע: לילי!!!!!
הדבר שדפק ת'שבוע: סקורפיו (בכלליות יו נו...) דמות ששמחת לראות: לילי!!!!!!
דמות שריירת עליה השבוע: מה...? מה זה ריירת...? הפרק שהיית מוותר עליו: אין כזה. אהבת את הפרקים השבועיים? תצפה בשידור חוזר?: אהבתי!!! בעיקר את "טוויסט" שצפיתי בו הרבה יותר מפעם אחת...!!!

KiShKooSh

New member
אנשים!פירוש ל"ריירת"!../images/Emo26.gif

לרייר זאת אומרת להזיל על מישהו ריר. על מי הסתכלתם השבוע בשמיניה והזלתם ריר(במובן המאטפורי כמובן, אני לא ממש מעונינת לדעת עם באמת הזלתם ריר..
)

mickeyc19

New member
עונה

הפרק של השבוע:110 הציטוט של השבוע:אב מה, בה פגור? היום עופים מחדש את הניפוי? אדם (בפה מלא) - אז מה, זה סגור? היום עושים מחדש את הניסוי? הדמות ששיחקה אותה השבוע:לילי הדמות שריגשה השבוע:רוני, אלי ואילן בשדה התעופה וניני, כי הוא תמיד מרגש הדמות שדרשה בוקס השבוע:דורי האומלל השבועי:דדי ודגנית כי היא לא יכולה לבטוח באף אחד ולספר מה עובר עליה הדמות שעשתה את השואו של השבוע:לילי הדבר שדפק ת'שבוע:שתפסו את דדי דמות ששמחת לראות:לילי דמות שריירת עליה השבוע:באמת צריך לשאול? ברור שאדם הפרק שהיית מוותר עליו:אין דבר כזה אהבת את הפרקים השבועיים? מאוד תצפה בשידור החוזר? צפיתי

../images/Emo55.gif../images/Emo210.gifעונה../images/Emo210.gif../images/Emo55.gif

הפרק של השבוע:110 בהחלט
הציטוט של השבוע:"הוא שלח לי יונת דואר" חח
הדמות ששיחקה אותה השבוע:לילי
הדמות שריגשה השבוע:איה, דדי, לילי..
הדמות שדרשה בוקס השבוע:דניאל ומוליי
האומלל השבועי:דדי ואיה
הדמות שעשתה את השואו של השבוע:לילי
הדבר שדפק ת'שבוע:שגילו את דדי חיי..
דמות ששמחת לראות:לילי
דמות שריירת עליה השבוע:?
הפרק שהיית מוותר עליו:אפחד
אהבת את הפרקים השבועיים?מאוד
תצפה בשידור החוזר?אולי.

LoLi PoP 7

New member
עונה

הפרק של השבוע:110 הציטוט של השבוע:"ניני... זאת אני.... אני חיה... הדמות ששיחקה אותה השבוע: לילי
הדמות שריגשה השבוע: לילי...
... גם דדי הדמות שדרשה בוקס השבוע: דניאל!! האומלל השבועי: דדי... מסכן-אבל מה זה לעומת לראות את בתו שוב...
הדמות שעשתה את השואו של השבוע: איה! הדבר שדפק ת'שבוע:אדם. אדם. אדם. אדם. אדם. ניצן. אדם. ואדם. דמות ששמחת לראות: לילי..שוב-
דמות שריירת עליה השבוע: ניני... הפרק שהיית מוותר עליו:הכל חוץ מ110 אהבת את הפרקים השבועיים? ממש לא!! בכלל כל הפרקים של העונה השנייה מלבד האחרון-110... תצפה בשידור החוזר?

LoLi PoP 7

New member
תיקון...

אהבת את הפרקים השבועיים? ממש לא!! בכלל כל הפרקים של העונה השנייה מלבד האחרון-110... הכוונה היא שלא אהבתי שום פרק מהעונה... רק את 110 בינתיים (וגם 71...
)

למעלה