סטפניזם !

Guy K

New member
../images/Emo47.gif סטפניזם !

לכבוד יום הולדתה של סוזן פלנרי, ללא ספק השחקנית הכי מוכשרת בצוות סדרתנו היקרה.. הגיע הזמן לסקר קצרצר על סטפני, האישה ופועלה: 1) מה דעתך על סטפני? אישה חולת נפש וחסרת מעצורים או אמא חמה ואוהבת? 2) מה סטפני יותר - אוהבת את רידג' או שונאת את ברוק? 3) מה הדבר הנוראי ביותר שסטפני עשתה? 4) והדבר הכי מצחיק? 5) ומתי ממש, אבל ממש, לא יכלת לסבול אותה? 6) ומתי הכי אהבת אותה? 7) עם מי היית משדך את סטפני? 8) מי היית רוצה לראות שהופכ/ת להיות החבר/ה הכי טוב/ה של סטפני? 9) ועם מי היית רוצה לראות אותה מסתכסכת? 10 ולסיכום) איזו עלילה סטפני חייבת, פשוט מוכרחה, לקבל בשנה הקרובה?

Guy K

New member
ואני אתחיל...

1) סטפני? חולת נפש חסרת מעצורים, ללא ספק. בעיני היא אישה שלא תעצור בכלום בשביל להשיג מה שהיא רוצה, ואולי זה מה שעושה אותה דמות כל כך משכנעת.. 2) סטפני יותר שונאת את ברוק ולא יעזור לכם כלום! 3) ברשימת הדברים הכי מגעילים שהיא עשתה - ההפלה של מורגן, כשהיא התעמרה בברוק כל השנים על זה שהיא שוכבת עם כמה גברים במקביל בזמן שהיא עשתה בדיוק אותו דבר, והכי הכי - כשהיא זרקה את ברוק לפח. מה נסגר? 4) כשהיא זרקה את ברוק לפח. נכון, התעצבנתי מאוד. אבל זה היה מצחיק, אין מה לעשות! 5) אני כמעט תמיד לא סובל את סטפני, אבל בדרך משונה מאוד אני גם מאוד אוהב אותה. אני פשוט תמיד במתח לראות מה תהיה המזימה הבאה שלה! 6) כשהיא ניסתה לשדך בין ברוק לניק. סופסוף אני וסטפני הסכמנו במשהו
7) הגיע הזמן לשדך לה את ניק. מה רע בגבר צעיר וחמוד עבורה? 8) שאלה טובה (
גיא מחמיא לעצמו) אני שמח לראות אותה מתחברת לדרלה, ואני חושב שסטפני ודרלה יכולות להיות ממש צמד חמד. 9) שתסתכסך עם ג'קי! יאללה, לשלוף ציפורניים! הרבה זמן לא ראינו את סטפני הולכת מכות בבריכה! 10) שתתקרב לת'ורן, תעיף את רידג' לאלף עזאזל. שתזכר שיש לה עוד ילדים, ותפסיק לחטט להם בחיים כל הזמן. שתצא להשתכר פעם בשבוע עם ניק וסאלי ספקטרה ותחזור עם קעקוע של מלח על הישבן

Mighty Morphin

New member
אני ../images/Emo151.gif

1) האמת היא שהבחירה דיי קשה..
אבל אני מניח שהיא יותר אמא חמה ואוהבת, אף על פי שהיא גם בהחלט חסרת מעצורים לפעמים. 2) שונאת את ברוק
3) כשהיא הפילה את סאלי למים
4) כשהיא הפילה את סאלי למים
5) אבל אני תמיד יכול לסבול אותה
6) אממ....אי אפשר בדיוק להגדיר את זה "אהבה", אבל אני מניח שתמיד... 7) עם ג'יימס ווריק, הפסיכיאטר. 8) סאלי. 9) עם ברוק, אם זה אפשרי להיות יותר מסוכסכת ממה שהיא כבר עכשיו
10) שברוק תרגיז אותה נורא, והיא תקח אקדח ותהרוג אותה סופסוף
. (וסליחה מראש לכל אוהבי ברוק
).

הדס123

New member
תשובות:

1) מה דעתך על סטפני? אישה חולת נפש וחסרת מעצורים. 2) מה סטפני יותר - שונאת את ברוק. 3) מה הדבר הנוראי ביותר שסטפני עשתה? הסתירה מאריק שהוא לא אביו של רידג'. 4) והדבר הכי מצחיק? המריבות עם סאלי, כאשר סטפני זרקה אותה למים. 5) ומתי ממש, אבל ממש, לא יכלת לסבול אותה? הרבה פעמים במריבות ובהצקות לברוק. 6) ומתי הכי אהבת אותה? כאשר היא אבדה את הזיכרון והייתה הומלסית, היא הייתה ממש חמודה וחסרת אונים. 7) עם מי היית משדך את סטפני? ביל ספנסר מצא מין את מינו. 8) מי היית רוצה לראות שהופכ/ת להיות החבר/ה הכי טוב/ה של סטפני? ברוק- הגיע זמן לשים סוף למריבות ולשנאה. 9) ועם מי היית רוצה לראות אותה מסתכסכת?ג'קי- מריבה על גבר, נחמד לראות שתי נשים מבוגרות מתנהגות כמו ילדות... 10 ולסיכום) איזו עלילה סטפני חייבת, פשוט מוכרחה, לקבל בשנה הקרובה? לעזוב את אריק לטובת גבר צעיר (דיקן???) שיזרוק אותה בסוף. להפסיק להיות כביכול דיגמא למופת.

תתש

New member
היי אני חדש פה../images/Emo6.gif

ואני רוצה להגיד ש-B&B שולטת!!!
. ובקשר לסטפני: 1.יותר חולת נפש מאמא אוהבת אבל שניהם 2.שונאת יותר את ברוק 3.בגדה באריק עם מאסימו 4.כל ריב פיזי עם ברוק 5.שהיא שמחה כל פעם שברוק נדפקת 6.בשנים הראשונות לפני שהיא נהפכה למורמרת 7.ויקטור ניומן 8.סאלי 9.עם הזאתי מלפני כמה שנים שאריק בגד בה איתה 10.שהיא עוברת משבר אמצע החיים טסה להודו וחוזרת בקטע שהיא רוצה להשלים עם כולם ולתקן את הטעויות שלה

Traped In A Box

New member
גם לי יש היום יומהולדת! איזה כבוד

1. דעתי על סטפני: גם חולת נפש וגם אמא דואגת. 2. מה סטפני יותר - אוהבת את רידג' או שונאת את ברוק? ברור ששונאת את ברוק ) מה הדבר הנוראי ביותר שסטפני עשתה? יבש, אבל היותו של רידג' מארונה. 4) והדבר הכי מצחיק? לייק קומו עם סאלי! ) ומתי ממש, אבל ממש, לא יכלת לסבול אותה? אין לי בעיה איתה 6) ומתי הכי אהבת אותה? בעעעע... לא יודע.כשהיא מגנה על אמבר אולי? 7) עם מי היית משדך את סטפני? אה... עם ביל זה באמת נראה לי השידוך הכי מוצלח. 8) מי היית רוצה לראות שהופכ/ת להיות החבר/ה הכי טוב/ה של סטפני? שילה! 9) ועם מי היית רוצה לראות אותה מסתכסכת? הייתי אומר ברידג'ט (כמו כשברידג'ט הטיפשה "התאהבה" באח שלה.. אבל מצד שני עדיף שזה לא יהיה ושלא יראו את ברידג'ט בכלל). אז אני אומר שעם ... אוף לא יודע היא כבר מסוכסכת כמעט עם כולם!

Guy K

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אחלא בתזוג ליומולדת מצאת
!

NarihS

New member
אוקיי הנה שלי..

1. לדעתי סטפני היא גם וגם, למה? בגלל שהיא בהחלט אישה חולת נפש אם היא ניסתה להרוג פעמיים בנאדם, ושכחו מזה שאני אוהבת את ברוק, פשוט היא באמת ניסתה להרוג אותי ועל זה לא סולחים :). עכשיו היא גם אמא חמה ואוהבת בגלל שכל מה שהיא עושה, היא עושה בגלל האהבה והדאגה שלה לילדים שלה.. 2. סטפני יותר שונאת ברוק לדעתי.. אם היא הייתה יותר אוהבת את ריג' היא הייתה נותנת לו להיות שמח עם מי שהוא ירצה!. 3. הדבר הנוראי ביותר שסטפני עשתה לדעתי זה לנסות להרוג את ברוק חחח לי עולה לי משהו אחר לראש :). 4. אין לי מושג מה הדבר הכי מצחיק.. שהיא הפילה את סאלי, או כל השטויות שלה עם סאלי.. 5. פחח אני כל פעם לא סובלת אותה.. אבל נגיד אם להיות ספציפים.. כל הקטעים שלה עם ברוק שהיא מקללת אותה או כל מיני... 6. אף פעם לא אהבתי אותה.. היא בלתי נסבלת.. למרות שבפעמים שהיא כן יעני אהבה את ברוק אז סבלתי אותה פחות.. 7. הייתי משאירה את סטפני רק עם אריק.. 8. אין לי מושג.. 9. לא חשוב מי העיקר לא עם ברוק! 10. אין לי מושג, רק שלא יהיה קשור לברוק! למרות שזה תמיד כן..

girlontop

New member
המלכה סטפני../images/Emo47.gif

1) מה דעתך על סטפני? לסטפני בהחלט יש בעיות נפשיות, אבל בגדול היא די שפויה. אני רואה אותה כמעין לביאה שמגינה על גוריה מכל רע (ברוק
), רק חבל שהגור המועדף הוא רידג'...אומנם היחסים שלה עם פלישיה ועם קריסטן מעורערים, אבל אי אפשר להגיד שסטפני הייתה אמא ממש נוראית לילדיה האחרים: היא לקחה על עצמה את האשמה בירי של רידג' ועשתה הכל כדי שת'ורן לא יואשם ; היא נתנה את הנשמה לאנג'לה (המזויפת) ודאגה לה כל השנים (זה שהיא לא סיפרה לאריק עליה זה משהו אחר...). בשורה התחתונה: לא הייתי רוצה אותה כאמא או כאויבת. ברררר. 2) מה סטפני יותר - אוהבת את רידג' או שונאת את ברוק? לגמרי שונאת יותר את ברוק ואפילו יש הוכחות: כשאריק וברוק היו נשואים סטפני לא הפסיקה לדחוף את ברוק לזרועותיו של רידג' ובמקביל ניסתה להרחיק את טיילור מרידג'. מי היה מאמין! 3) מה הדבר הנוראי ביותר שסטפני עשתה? א. זייפה מכתב מאריק לברוק, בו אריק כביכול אומר לברוק שהוא יודע שהיא צריכה להיות עם רידג' וברגע שהוא יחזור ממסע העסקים שלו הם יתגרשו. ברוק ורידג' עשו חיים בביג-בר ומה רבה הייתה הפתעתם כשגילו שאריק מעולם לא כתב מכתב כזה... ב. ההפלה הראשונה של מורגן. ג. ההעדפה הברורה של רידג' על פני שאר ילדיה. 4) והדבר הכי מצחיק? כשהיא הפילה את סאלי למים בונציה
בכלל הסצינות של שתיהן תמיד אדירות. 5) ומתי ממש, אבל ממש, לא יכלת לסבול אותה? כשהיא לא הפסיקה להפריע לקרוליין להתגרש מת'ורן והשתמשה בסחטנות רגשית. 6) ומתי הכי אהבת אותה? רוב הזמן אני דווקא מאוד אוהבת את סטפני
7) עם מי היית משדך את סטפני? ביל ספנסר, ג'יימס ווריק (הם היו אחלה זוג!). 8) מי היית רוצה לראות שהופכ/ת להיות החבר/ה הכי טוב/ה של סטפני? ברוק
סתם...ג'קי כנראה. 9) ועם מי היית רוצה לראות אותה מסתכסכת? עם מאסימו. זאת תהיה מלחמת עולם. 10) איזו עלילה סטפני חייבת, פשוט מוכרחה, לקבל בשנה הקרובה? עלילה בה היא תצדד כמה שיותר בת'ורן, תתרחק מרידג' וברוק ובעיקר שבראדלי יחתים את סוזן לחוזה לעוד 20 שנה לפחות.

למעלה