נאור, תודה רבה!

האדרים

New member
../images/Emo47.gif נאור, תודה רבה!

נאור, אתה מלך. לא רצינו להשתתף בוויכוח, אבל דעתנו היתה ברורה. פורום שגועש בנימה שלילית - עשה לנו לא טוב. בהחלטתך האמיצה, ומכתבך המצורף, הפגנת אומץ, והחזרת את השלווה. ישר כוח!!! המשיכו כולם 'לתחבב' [להנות מהתחביב, והשאירוהו תחביב] - לא לנו העימותים.

ssyוM

New member
הקדמתם אותי - כמה מילים ...

התכוונתי לפתוח שירשור, לכתוב כמה מילים לגבי הפרויקט הזה והכיוון שהוא תפס אבל נאור והאדרים הקדימו אותי וסיכמו באופן ממצה את הנושא . אני רוצה להודות לנעמי ונאור על המאמצים שהשקיעו בכדי שהפרויקט הזה ייצא לפועל , תודה על הכל
בואו נמשיך לפאזל בכיף כי כמו שנאור כתב
פאזלים עושים באהבה או לא עושים בכלל

123נעמי

New member
הייתי רוצה להודות גם

אבל ממש ממש אין לי למי כל הפרוייקט הזה נסגר בצורה הכי מכוערת והכי מגעילה שאפשר לעלות על הדעת. ציפיתי להרבה יותר מהאנשים הקבועים שיושבים כאן ובמיוחד משלושת האנשים שהתחילו בהובלת הפרויקט. היחס שלכם ללינץ שעשו נגדי ותגובות הסיום שלכם הם מהדברים המכוערים ביותר שראיתי בחיי. חשבתי שנצליח חשבתי שאנחנו מסוגלים להתמודד עם אתגרים ולתרום לזולת אבל טעיתי בגדול נשארתי עם הרבה טעם רע בפה מהפרוייקט הזה מהדרך שבה הוא התנהל מהדרך שהוא נגמר ובעיקר מצורת ההתנהגות של אנשי הפורום כמו קודמיי - שלושת "מובילי הפרוייקט" נאור האדרים ומיסי אני סוגרת את הפרוייקט הזה שיהיה לכולכם חג שמח והמשך הרכבת פאזלים (קטנים) נעים נעמי

ssyוM

New member
מכיוון שהחלטת לפתוח את זה בפורום

אני לא יכולה להמנע מלהגיב למה שכתבת . אני מסוגלת להבין את גודל האכזבה שלך, תאמיני לי שכולנו מאוד רצינו שהפרויקט הזה יצליח . אני לא חושבת שזו בושה להודות ולומר "זה גדול עלינו" במיוחד אם זה מגיע לאחר בירורים וחישוב סיכונים . כתבת דברים קשים באשר לדרך בה נסגר הפרויקט כמו גם על אנשים שהיו מעורבים בו באופן כזה או אחר , אני לא שופטת אותך ברגעים אלו קחי לך את הזמן לחשוב שוב על הכל ולהירגע, אני מקווה שאז תיראי את הדברים אחרת . מאוד
מצער אותי שמפרויקט שהיה אמור לאחד ולגבש יצא מישהו עם תחושות שכאלו
מה שמביא אותי לחשוב על ההשלכות שהיו יכולות להיות אם משהו בדרך היה משתבש בשלבים מתקדמים יותר ...ולמסקנה הבלתי נמנעת שטוב שכאן זה נעצר . אני חושבת שאני יכולה לומר גם בשם שאר חברי הפורום שהתרומה שלך לפורום אדירה, אני מקווה שתוכלי להשאיר את האכזבה וטעם הרע מאחור ,להמשיך הלאה ולהנות ממנו ובעיקר מהרכבת פאזלים קטנים כגדולים . שיהיה לכולנו חג שמח .

123נעמי

New member
אני כל כך לא מסכימה עם מה שאת כותבת

וכן - אני חושבת שאני כן מעונינת לפתוח את הדיון הזה בפורום ולשמוע דעות של כל אלו שיושבים מאחורי המסך ושותקים. הבנתי שאנשים לא אוהבים לשמוע ויכוח ולא אוהבים פורום "גועש בנימה שלילית". תסלחו לי אנחנו לא ילדים קטנים וויכוחים ודיבורים לא עשו שום רע לאף אחד. ולדבר כל היום על מה קנינו מה הרכבנו ומה מסגרנו ובמקרה שלי מה פרקנו זה לא המקסימום שאנחנו יכולים להפיק מהפורום הזה. אני מאוכזבת - זה נכון אני כועסת זה גם נכון ואני מדברת מתוך כעס - זה נכון אני מאוד מאוכזבת מהאנשים כאן שדיברו יפה אבל בשטח לא עשו כלום לטובת הפרוייקט הזה. תסלחו לי : אף אחד מכם לא באמת רצה בהצלחת הפרוייקט אף אחד כאן לא הוזיז אצבע כדי לדחוף את הפרוייקט הזה קדימה. וכל מה שתגידו וכל הסיבות שהמצאתם ותמציאו והסיפורים שתספרו- לא ישנו את דעתי. אז אל תצפי ממני להודות ולשבח אנשים כאן אם הייתם באמת רוצים היינו מתגברים על הכול בצורה יפה ומכובדת. אני ממש ממש לא מאמינה ולרגע לא חושבת שזה גדול עלינו אני ממש לא מאמינה שאנחנו לא מסוגלים להרכיב כזה פאזל ואם כן - אז מצטערת כנראה טעיתי בערכתי את האנשים שיושבים כאן לא הייתי דוחפת את הפרוייקט הזה אם הייתי חושבת שאנחנו לא מסוגלים. אני לא מחפשת שבחים - באמת לא- לא עשיתי את זה בשבילי עשיתי את זה בשביל הפורום אין לי בעיה להודות ולומר שאני לא מסוגלת - ואני חושבת שהעלתי את הנקודה הזו כמה פעמים. אבל להרים ידים לפני שמנסים - לא מתאים לאנשים שחשבתי שיושבים כאן את נלחמת בפאזל פוזאומטיק שהוא פי שתיים קשה יותר ואת לא מרימה ידים כל כך מהר וכמוך ישנם כאן אנשים שלא מרימים ידים על שום פאזל חשבתי שסוג האנשים שיושבים כאן הם אנשים שאוהבית אתגרים - כנראה שלא אני לרגע לא עצמתי עיניים ואמרתי שהפאזל הזה הוא קל ולא יהיו לנו בעיות איתו להפך אמרתי והדגשתי שיהיו משברים אבל אני בטוחה שנתגבר על הכול בשילוב כוחות ובעזרה אחד לשני וזה בעצם היתה אחת המטרות בסיפור הזה - גיבוש החברה בפורום. ערב חג היום אני לא רוצה לריב ולא לקלקל את מצב הרוח של החג אני כועסת ומאוכזבת זה נכון אני כועסת על הרבה דברים ואני גם כנראה מדברת הרבה מתוך כעס אבל את דעתי על איך שהתנהל העסק כאן ואיך שהוא נגמר - אני לא אשנה ואני לא חושבת שלמישהו מכאן מגיע כתרים ושבחים - לאף אחד לא מגיע כולנו יצאנו קטנים מפסידים ומופסדים. ובעיקר בגלל מישהו שהגיע לרגע קטן לפורום ושבר את העסק. לא הגענו לסוף הטוב ואין שום סיבה להלל ולהכתיר אף אחד כאן לכן אין לי על מה להודות. אני יודעת שאני תוקפת והרבה אני מדברת מתוך כעס ואולי אני אומרת דברים קשים שלא ימצאו חן בעיני כמה מכאן ואני מקווה שתבינו אותי בתור ביקורת בונה ולא בתור ירידה על אנשים מפני שיושבים כאן אנשים על רמה וחבל לראות את הפורום הזה מתנהל בצורה ילדותי. עכשיו אתם מוזמנים להתנפל עלי
שיהיה לכולנו חג שמח

ssyוM

New member
זכותך המלאה לא להסכים ...

אין לי שום כוונות לשכנע אותך לחשוב/להרגיש אחרת, על אחת כמה וכמה כשאת מודה שאת שרויה בכעס ומכתבתך משתמע שגם בקיבעון מוחלט. תסלחי לי, אני לא מוצאת לנכון להמשיך ולדון בנושא ואני מבקשת ממך ומחברי הפורום לעצור את זה כאן . הגיע הזמן להניח לזה ולהתקדם הלאה. הערה נוספת... בניגוד לפורומים אחרים בתפוז לפורום הזה אין ולא היו כללי כתיבה מעולם. לא מצאתי לנכון לפרסם כאלו ואני ממש לא רוצה להתחיל עם זה עכשיו , אז בבקשה .

מממאיה35

New member
נעמי ../images/Emo24.gif

רציתי רק להודות לך על הניסיון. ישבתי מהצד פשוט כי ידעתי שאני לא יכולה לקחת על עצמי 6K, לא מיקום ולא נסיון, ועקבתי אחרי הנחישות שלך והמוטיבציה שלך. אני מצטערת שככה זה נגמר, מקווה בשבילך שמתישהו תוכלי להרכיב את הפאזל הזה ולחוש את הסיפוק שהניע אותך להרים את הפרויקט הזה. אני מקוה שתמשיכי לתרום לפורום הזה כמו שהיה עד עכשיו. ואפשר עדיין ליזום פרויקטים, כמו למשל זה שאפחד מאיתנו לא הגיב אליו. אולי נוכל להוציא את זה לפועל? ושוב
רבה!

מממאיה35

New member
ואגב

נכנסתי היום קצת יותר לפאזל של דיסני, באמת לא פשוט. סיימתי את המילים הכתובות, והרגשתי שאני צריכה לנוח. איך את מתקדמת עם שלך?

jocie1

New member
איך את מתקדמת עם המיקי מאוס?

מגדל בבל נח קצת בצד. עובדת עליו לסירוגין עם פאזל אחר של 1000 חלקים עם הילדים בין שמיים לארץ מסדרת פנטסיה של קלמנטוני

123נעמי

New member
הפאזל הזה...

תקוע אצלי באותה נקודה כמו אצלך הכיתוב מורכב והיתר נח

fireman

New member
זכותך לכעוס

ואני מרשה לך לכעוס אפילו עליי באופן אישי. קודם כל אני חייב לציין שאני מאוד מסכים עם המשפט שכתבת: "ולשמוע דעות של כל אלו שיושבים מאחורי המסך ושותקים". כולם כאן שותקים, לזה אני שמתי לב מזמן, בין אם לחיוב ובין אם לשלילה, הרוב המוחלט מעדיף להיות בעל הקול הנמנע. הפרוייקט הזה נכשל עוד לפני שהתחיל וזה היה יותר ברור מברור כשזה נתקע רק בשלב הדיבורים, זה נטחן שוב ושוב ושוב ושוב אבל שום דבר בפועל לא יצא מזה וזה היה המסר הנסתר שלדעתי חברי הפורום ניסו להעביר אבל היו מי שלא הבינו. צר לי שאני הייתי זה שדחף את הפיל לתוך חנות הקריסטלים, מישהו היה צריך להוציא את העניין הזה החוצה ולגרום לכולם לדבר ולכתוב את מה שהם באמת חושבים גם אם הם לא ממש רוצים וגם אם לא ממש נעים להם. אני מבטיח לך שאני האחרון שירצה לבאס כאן מישהו או להוציא למישהו את הרוח מהמפרשים או חלילה לפגוע בו אבל אני עשיתי את הדבר שהיה בלתי נמנע לעשות גם אם זה נעשה בצורה קצת תקיפה עליה כבר הקדמתי להתנצל (ואני אתנצל שוב אם צריך). אני היום סטודנט להנדסת בניין, בעוד הרבה שנים (קיבינימט) אני אוכל לחתום על תוכנית לבניית בניין בגובה 80 קומות אבל עד שאני אקבל את הזכות הזו אני אצטרך לעבוד במשך 3 שנים בלי זכות לחתום על מודל של חמור מעץ. מה אני בא להגיד כאן? שאי אפשר לצפות להצליח ולדעת לבנות גורד שחקים של 80 קומות לפני שיודעים לבנות וילה של קומה אחת....זה מה שאת רצית לעשות ועם כל הצער זה לא היה עובד. חשוב שתביני שהכעס שהיה לי הוא לא על האתגר או הניסיון אלא על העניין הכלכלי. את רואה בזה ניסיון שעלה 300 ש"ח שאולי יכשל מבחינתך אבל אני רואה בזה 2000 ש"ח של חברי הפורום שהולכים לאבדון בגלל להט לעשות משהו שלא בטוח שאפשר לעשות. עצם העובדה שאת רוצה לנסות לא מקנה לך את הזכות "לשחק" בכספם של שאר חברי הפורום. כשהולכים ליוזמה משותפת הולכים על משהו שהוא "על בטוח" אני לא אארגן כאן נופש חלומי לכל חברי הפורום במונקו במחיר של 100$ לשבוע אם אין לי את האפשרות להשיג את המחירים הללו, את ניסית להשיג את הבלתי ניתן להשגה וחבל שבמקום למצוא את ההגיון ולהבין את מה שאני אומר (ולא רק אני) את בוחרת להיעלב. מדובר כאן על הוצאה של אלפי שקלים שאת לא יכולה לצפות מאנשים לשלוף מהכיס שלהם כל כך בקלות מבלי לבדוק טוב טוב את כל ההיבטים שבדבר. התגובה שלך רק מחזקת את מה שטענתי, הרעיון הזה התפתח מהגירוד בידים של כמה חברים בפורום להזמין פאזל של 24 אלף חלקים ולפתוח את הקופסא, לא שום דבר מעבר. אז במקום להתקפל ולברוח עם הזנב בין הרגלים נסי להרים פרוייקט דומה עם פאזל קטן יותר.... אבל משהו אומר לי שזה לא יקרה....כי אין לזה את הפרסטיז' של פאזל 24 אלף חלקים ואת יודעת שאני צודק למרות שאת לא ממש רוצה להסכים.

ssyוM

New member
תצטרך להשלים את העובדה

שפורום פאזלים הוא לא פורום סטנדרטי בניגוד לפורומים אחרים בתפוז שאתה ואני מכירים . כשמנהלת הפורום מבקשת לעצור את הדיון הזה שבאופן ברור לא מוביל למקומות טובים אנשים כאן מכבדים את זה . אני יכולה לומר לך בוודאות שלאנשים כאן יש המון מה לומר בנושא ומבחירה מעדיפים לא לעשות זאת מתוך רצון כנה ואמיתי לשמור על שלווה ורוח טובה ואני לא רואה פסול בלבחור להיות "הקול הנמנע", זה מבחינתי עדיף מלשים פס על בקשות של אחרים או להעביר ביקורת באופן בוטה ומעליב על גולש בפורום רק בגלל שדעתו שונה משלך . בכל מיקרה היסוסים והמחשבות אודות מעשיות הביצוע התגבשו עוד בשלבים שהתנדבת/לקחת על עצמך לתרום למיסגור הפאזל ( "הפרויקט הזה נכשל לפני שהתחיל" אמרת ? ) כך שעם כל הכבוד לא על סמך דעתך התקבלה ההחלטה לסגת. מכיוון שכבר סיכמתי את הנושא, רק אוסיף ואומר שלהבא דיעה בוטה ומעליבה כלפיי מי מהגולשים בפורום לא תתקבל .

fireman

New member
על אופן התגובה כבר כתבנו

הפנמתי והתנצלתי....לא פעם אלא פעמיים. (צריך גם שלישית?) אגב, תגובותיה של נעמי לא היו פחות גרועות וכללו הכפשות ושקרים ועדיין לא ראיתי אותך מותחת ביקורת על דבריה. הפרוייקט הזה נכשל, זאת עובדה. הפרוייקט עד לא התחיל, גם זאת עובדה. איפה טעיתי? לא על סמך דעתי התקבלה ההחלטה והיא גם לא צריכה להתקבל על סמך דעתי בלבד, אני לא אמרתי לאף אחד להוריד את השאלטר. הבעתי את דעתי המאוד לגיטימית, הבאתי בפני המעורבים עוד היבט של הפרוייקט הזה והצגתי גם את הצד ה"לא כל כך ורוד" שכולם בחרו להתעלם ממנו ואם החליטו כולם (בעיקר נעמי ונאור שהם הקטרים של הרעיון הזה) לשלוף את השקע של הפרוייקט הזה כנראה שצדקתי בדבריי, לא רק במאת האחוזים אלא יותר. נעמי מבחינתי יכולה לנסות בכל זאת להרים את הפרוייקט, אני לא הבוס שלה ולא בעל הבית שלה וגם לא משלם לה משכורת, אני עדיין אתרום את חלקי בכיוון לו התחייבתי והתנדבתי מראש, לתת לה או לגולשים אחרים בפורום לשחק בכסף שלי ב"כן יורכב הפאזל או לא יורכב" אני באופן אישי לא מוכן, שכלל חברי הפורום האחרים יעשו בכספם ככל העולה על רוחם, אני איימתי על מישהו? אסרתי על מישהו להשתתף בפרוייקט? בנוגע לענייני הפורום אני כבר אשלח לך מסר אישי.

למעלה