מיליון דולר

../images/Emo47.gifמיליון דולר ../images/Emo47.gif

בית פרטי
עם בריכת שחיה ... מכונית ספורט
מדהימה... מטוס
פרטי... מפנקים את עצמכם? את המשפחה? אולי תורמים לנזקקים? אילו הייתם זוכים במיליון דולר, מה הייתם עושים עם הכסף?

מממ.. מה הייתי עושה עם מיליון דולר

קונה לי בית פרטי עם גינה ענקית במושב. מכונית קטנה וחדשה. ואם היה נשאר עוד כסף, כמובן הייתי מתכננת טיול יפה להורים ולאחי.

בלבי

New member
חלפה בי מחשבה מצמררת ....

אתם יודעים כמה שוקולד אפשר לקנות במיליון דולר ??
כמה שאלתי את עצמי את השאלה הזו... אם הייתי זוכה בלוטו, מה הייתי עושה עם הכסף ?? בקווים כלליים אלו המחשבות שחלפו בראשי: א. מכסה חובות (כמו משכנתא וכו') ב. "מסדרת" את המשפחה שלי ! ג. קונה את בית חלומותיי (כולל ספא בבית + חדר כושר פרטי + בריכה וג'קוזי וסאונה וכו') + מעסיקה צוות עובדים : טבח אישי, נהג פרטי, מטפלת לילדים (שיהיו!), מנקה, מלבישה אישית, ספר פרטי, מאפרת אישית, מאמן כושר פרטי, מסג'יסט אישי וכו' ... הבנתם ת'רעיון נכון ?! ד. יוצאת לטיול חלומות סביב העולם, עם כל הפינוקים ביקום ! ה. דואגת לאספקת שוקולד קבועה ניצחית על בסיס שבועי לבייתי, ישירות מבלגיה שווייץ וצרפת
!!! ו. פותחת את עסק החלומות שלי !! מממ ... סוד !
ז. ואחרי כל הפינוקים, את שאר הכסף שמה בתכנית חיסכון מעולה, וחיה כמו
מהריבית !! שומרת קצת ממון לילדים
הכל מתוכנן !! עכשיו רק ... איפה המיליון דולר שלי ??

s h i r k u s h

New member
מרגיעה את עצמי...

מפסיקה לצרוח
ונותנת קצת למשפחה, קצת תורמת לנזקקים, נותנת קצת לעצמי לפינוק והשאר בבנק להשקיע לעתיד.

אז ככה מיליון דולר אם היו לי.......

ראשית מחסלת את המשכנתא שיש לי בבית שנית קונה בית קרקע נושק לים וקונה לבעלי ג'יפ ועושה לשחף חדר צעצועים גדול משיש לה עכשיו אחכ נוסעת לארצות הברית לטיול מחוף לחוף שלא מוגבל בזמן קונה לבעלי יאכטה ולי קונה את כל הסרטים והמוזיקה שחסרים לי כבר עכשיו יש לי למעלה מ750 דיסקים של מוזיקה וקלטות מעל 1000 ומתפנקת מכל מיני עינוגים וחלק משאירה בבנק לזיקנה ומהריבית חיה. איך אני?

מליון דולר שאלת..

קונה הר שלמרגלותיו חוף ים .... בונה בתים לי ולכל המשפחה שלי באמצע בריכה ענקית משוטפת, עם בר מאובזר ומלתחות בונה בית מחסה לילדים נטושים במחשבה שניה אפשר להמיר את הדולר בליש"ט?

Mורני

New member
YYYYY

אני קודם כל תורמת חלק עוזרת למשפחה וקונה את מכונית החלומות שלי

ס22ית

New member
אני כבר יש לי תכנית מפורטת../images/Emo98.gif

עוזרת לאח ולאחות עם המשכנתא פותחת לכל אחיין תכנית חיסכון קטנה קונה להורים דירה/בית יפה במקום טוב שיועיל כשיהיו מבוגרים יותר קונה לי אוטו טוב..בית יפה..וכנראה שתורמת גם.. מקווה שלא יצאתי מהתקציב..

למעלה