יום שני...

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo47.gifיום שני...../images/Emo47.gif

לא שיתפתם פעולה כל כך בשבוע שעבר אבל ננסה שוב במתכונת קצת אחרת, תרגישו חופשי להוסיף עוד דברים. שיר השבוע שלכם: הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: סתם תמונה\ כתבה או משהו חביב...

SHTRUDIDI

New member
שלי...

שיר השבוע שלכם:Me&u-Cassie הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: Losing my religion-Ryan Star הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע:Clocks-Magni איידול\רוקסטאר השבוע שלכם:כריס וריאן.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שלי :]

שיר השבוע שלכם:וואי..לא יודע.. הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע:Dilana-Mother Mother הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע:כנ"ל איידול\רוקסטאר השבוע שלכם:אליוט

Fairywitch

New member
משתפת פעולה../images/Emo8.gif

שיר השבוע שלכם: Rebel Yell, אהבתי
הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: את הפרקים הקודמים ברוקסטאר. הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: SOTR של קתרין. איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: טובי מרוקסטאר- היה מצויין השבוע. סתם תמונה\ כתבה או משהו חביב... אני בעבודה, אין לי פה כלום, חוץ מתמונה שזכיתי איתה בתחרות בפורום אחר... אז אני מצרפת אותה

SHTRUDIDI

New member
תמונה מהממת...!

אהבתי גם את ההופעה של טובי, השיר הזה לא יצא לי מהראש שלושה ימים אחרי שהוא שר אותו. אבל לא נראה לי שאי פעם שמעתי את הגרסה המקורית של בילי איידול לשיר הזה...

עונה...

שיר השבוע שלכם: Live - I Alone הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: Dilana - Zombie הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: Ryan Star - Losing My Religion איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: מאגני... הא כזה חמודדד

קפיטו

New member
Ok :)

שיר השבוע שלכם: Rebel Yell.בחיי שהתמכרתי. הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: Zombie של דילאנה. הופעה שלא מפסיקה להלהיב אותי. הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: Inside Your Heaven של קארי. לדעתי ללא ספק הסינגל הכי טוב שיצא מכל האיידולס למיניהם. איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: מיס סטורם לארררררררררג'. אווה אווילה- בעוד שבועיים האיידול הקנדית החדשה!!!

darklighter

New member
שלי../images/Emo190.gif

שיר השבוע שלכם: Coldplay- The Hardest Part הופעת איידול או\ו רוקסטאר שראיתם השבוע: Dilana- Mother Mother הופעת איידול או\ו רוקסטאר שמעתם השבוע: MP3 של כריס
כמובן אם היה לי גם של דילנה ומאגני הייתי שומעת... איידול\רוקסטאר השבוע שלכם: כריס דילנה ומאגני
סתם תמונה\ כתבה או משהו חביב...

למעלה