יום שני

sapirh19

New member
../images/Emo47.gifיום שני ../images/Emo47.gif

טוב אני רואה שאף אחד לא פותח אז אני אפתח.. אני מקווה שזה בסדר :]

koko123

New member
פרק מהמם!!!

ההתחלה הייתה מצחיקה עם הצ'יף ברק אדיסון מארק ושפרד שהם העירו לו על השיער..
כשאמרו להם שהם צריכים ללכת והם היו באמבולנס זה היה קטע ממש מותח, וכשהם הגיעו לשם איך שהם הסתכלו ולא ידעו מה לעשות
הילדה הקטנה הזאת שנדבקה למרדית' מפחידה אותי..
איך שהיא הסתכלה על מרדית' נופלת למים ולא עשתה כלום, בטח היא פחדה מסכנה הקטע עם האיש הזה שנתקע מתחת למכונית ואיזי ניסתה לעזור לו היה ממש מפחיד, איך שהיא סובבה לו ת'יד ואז העניים שלו הפכו ללבנות והוא התחיל לפרפר או משו.. מחכה לראות מה יהיה בפרק הבא!!!

וואי.גם אותי היא הפחידה. O::../images/Emo129.gif

כאילו היא כישפה אותה או משהו. '-' פרק ממש יפה. מחכה לשניים הבאים^^

4hilla4

New member
פרק טוב!!!!!!!!!!!

ממש אהבתי את הסצנה של המעלית היא הייתה כל כך מצחיקה.. במיוחד שהוא התחיל לצחוק ואז הוא השתעל... וראיתם את הבעת הפנים שלו אחרי שאדיסון קראה לו זנזון... אני הייתי כבר על הריצפה בזמן הזה!!! אני לא הפסקתי לצחוק בגלל מארק! וגם אחר כך שהוא דיבר עם הציף ואמר לו שהוא צריך גוונים אני התחלתי להתפקעעע!! השיחה של אדיסון והצף היתה ממש טובה! אהבתי..! כל הקטע עם הספינה היה מעולה וגם שמרדית טובעת... [ תאמת אם היא טטבע לו ממש יהיה לי אכפת..]

DevilGirl92

New member
פרק נחמד

אני לא מבינה למה כולם אומרים שהטרילוגייה גרועה
הקטע שברק לא נתן לכריסטינה להשתתף בניתוח פשוט לא הוגן
הוא צריך להשאיר את הבעיות שלהם מחוץ לחדר הניתוח. חוץ מזה, כריסטינה היא המתמחה הכי טובה שיש בביה"ח הזה! זה ממש מפגר לגרום לה לעשות תפרים
עוד פעם תקעו את הרופאה המפגרת הזאת? ועד שחשבנו שנפטרנו ממנה
החיוך שלה גורם לי לרצות להקיא
מארק קורע כרגיל
הצבע הזה באמת לא מתאים לצ'יף
ומרדית' טבעה
חבל שאין סיכוי שהיא באמת תמות

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif

יו כל מילה שיצאה למארק מהפרק פשוט הצחיקה
וההבעה על הפנים של ג'ורג' כשהוא נכנס לחדר ניתוח והבחורה שאלה מה עם הילד שלה גרמה לי לחשוב שהילד מת, אבל עצם זה שהוא לא ענה והפרק נגמר כנראה זה אומר שהוא רק פצוע וסתם משאירים אותנו במתח.. הבחורה שאלכס הציל - זה פשוט מפחיד!! וזה ברור שרצו להראות לנו שהוא לא ממש מקשיב לאף אחד - ביילי אמרה להם לא לקבוע ישר את רמת הפציעה כי זה יכול לגרום לחולה למות - והוא פשוט קבע שהיא מתה
מזל שהוא קלט שהיד שלה זזה!

oO nam nam Oo

New member
רוב אלה שאומרים שהיא גרועה,../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אומרים את זה בגלל הפרק השלישי
בכל מקרה, אני חושבת שהטרילוגיה טובה

snier1991

New member
לא אהבתי

לא הבנתי מה היה הקטע של כריסטינה שהיא לא סיפרה למרדית' סתם היה פיצוץ 700 חולים לא נתנו לנו להיקשר לחולים(אולי קצת לילדה) הדמויות הקבועות שיעממו עד כיד כאב לא הבנתי מה המרפאת באהבה נדחפה שוב פרק מאד סתמי

vand

New member
פרק נחמד

סה"כ אין שום התקדמות בעלילה אבל היה נחמד לגלות קצת על העבר של לקס ועל הקשר שלו עם אוליבר. הקטע עם ראיה בסוף גם היה מעניין.

vand

New member
אגב שכחתי לציין

כמה נחמד היה לשמוע אזכור לבאטמן, החבר של אוליבר הגיע מגוטהם סיטי. האם יתכן שנראה בקרוב את בטמן בסמולוויל?

snier1991

New member
באטמן וסופר מן אם אני לא טועה לא שייכים לאותו

אחד אני מנסה להיזכר אבל אני לא בטוח אני זוכר שספיידר מן באותה חברה עם אקס מן הענק דרדוויל וארבעת המופלאים ובאטמן ביחד עם וונדר וומן אבל אני לא זוכר אם סופרמן איתם בכל מקרה אם הוא באמת לא איתם אז אני לא חושב שהם יכוליםלהראות את באטמן

vand

New member
באטמן דווקא מאוד

שייך לעולם של סופרמן והרבה פעמים (מחוץ לסמולוויל) עשו קרוסאוברים בינהם

למעלה