חיפה על המפה

MiamiD

New member
../images/Emo47.gifחיפה על המפה

זה מהש נכתב במקומון חיפאי.

Yo-man

New member
מעולה

רק בקשה לכל מי שבא במגע עם כתבים, עיתונאים, אנשי טלוויזיה או כל איש תקשרות אחר: חשוב לנו מאוד לציין 2 דברים. 1. שכל אחד יכול להצטרף לליגה אם הוא מעל גיל 16 2. דרך להגיע אלינו. מספר טלפון, איזכור הפורום (לא חייבים כתובת ממש, רק להגיד פורום פוטבול אמריקאי בתפוז) או אתר הליגה. להגיע למודעות הציבור ולראות את השמות שלנו בעיתונים היא מטרה טובה, אבל להביא להתעניינות והצטרפות דרך החשיפות האלה נראית לי מטרה חשובה יותר כרגע. ובאמת כתבה טובה. צבעונית. כתובה בצורה קולחת... כן ירבו.

modz0r

New member
ממש כבוד הכתבה הזאת!

רק כל פעם משעשע אותי שכותבים את זה בצורה אחרת.. יזראבול יזראלבול יזראליבול(?)

AntiUltras

New member
מי שהפוטבול יקר לליבו ומעויין לקדמו

לא צ"ל מרוצה מהכתבה הזו בעיקר כי הכותב נראה כמלגלג ומפחית מערך המשחק אם אני אוהד ספורט חיפני ממוצע(ולא מזמן גם הייתי) וקורא את הכתבה לא הייתי מתפתה לנסות ללכת לצפות בדבר ההזוי הזה(וזה בדיוק המסר שעולה מהכתבה שהעוסקים בו הזויים וקצת אפילו מנותקים מהמציאות של "הדבר האמיתי" (קרי
) הכתבה הקלאסית שעשויה לגרום לאוהד הספורט החיפני הממוצע(או הישראלי בכלל) להתחיל לעקוב אחרי פוטבול היא כתבה בה יתואר הפוטבול במלוא הדרו ודבר כזה אפשר להתחיל עם סיפור אישי(למשל הסיפור של רג'י וייט שחקן ההגנה האגדי של GB שלימים הפך לכומר ונפטר ממחלה קשה בגיל 42 וכשבערוב ימיו הקדיש את זמנו ללימוד המקורות העבריים של התנ"ך למי שמכיר) או לנסות להחדיר מורשת NFL או מכללות דרך סדרת כתבות או סיפורים אישיים(ברט פארב למשל) גם סקירה של ההכנה של קבוצות ה-NFL לעונה הבאה עשויה לעורר יותר עניין תיכף תגידו שגם חשיפה שלילית עדיפה מכלום ויש בזה משו כי ברגע שיכתבו גם על מיקרי הפלילים(ובייחוד אונס לדאבוני) של שחקני פוטבול אמריקאים(בעיקר במכללות) זה עשוי לעורר עניין

Yo-man

New member
אם רק היה לנו עיתון בתפוצה לאומית

לצערינו אנחנו לא שולטים התקשורת, רק מבקשים שיבואו לסקר את הליגה והמשחקים. ואתה מציע שאנחנו נכתיב את תוכן הכתבה או שנבקש סדרת כתבות? אתה חי בעולם מתוק אך דמיוני... לדעתי הכותב לא מלגלג על המשחק, הוא רק משתמש בשפה קלילה וציורית, בשונה מהעיתונים המרכזיים במדינה שלא יכולים להרשות לעצמם להתבטא כמו עיתונים שמתפרסמים דרך האינטרנט. אם יש לך דרך לעזור לנו לקבל כתבות אוהדות או סדרת כתבות, או תוכניות טלוויזיה - נודה לך מאוד.

AntiUltras

New member
זה בדיוק מה שאני חושב עליכם אגב

שאתם חיים בעולם מתוק ודמיוני ובעיקר תפישת שוק מוטעית(אם אכן היעד שלכם הוא להוות אלטרנטיבה הולמת למה שמכונה בארץ "כדורגל") אם אתם מצפים שמישו יעקוב בעניין אחרי ה-IFL אתם צריכים לעורר עניין בדבר האמיתי המשוחק באופן מסורתי כבר 120 שנה בערך במעצמה הגדולה בתבל כך שבמקום לבקש כתבה איזוטרית על חבורת הוזים מנוכרים כפי שהכתב עצמו מתאר אותכם (וככה זה גם נתפש למי שקרא ת'כתבה במקרה)בהחלט עדיף שיכין כתבת רקע על מה המשחק הזה מהווה עבור חובב הספורט האמריקאי הממוצע וזו הדרך היחידה להביא לפופולריות של המשחק אי פעם בארץ ואתה צודק שהתקשורת היא נדבך הכרחי להפצת הפוטבול אבל צר לי לבשר לך שעם כתבה מהסוג הנ"ל לא תגיעו רחוק וזה אולי המקום להדגיש שגם אני מודע לכך שדרך ה-
המסורתי לא נגיע רחוק(אולי רק כדי לארח קבוצות אירופיות שמסרבות לשחק בארץ בתקופת מלחמה) ואני תומך נלהב באמריקניזציה של הספורט בארץ ולכן יהא זה אך חכם להתוות לילדים והנוער אלטרנטיבה נוספת והקמת קבוצת NFL אירופה בארץ שתשחק באחד מאצטדיוני הכדורגל המוכרים תהווה צעד ענק בכיוון

למעלה