חידונינט

../images/Emo47.gifחידונינט../images/Emo47.gif

חידון מספר 2
נא לקרוא את ההוראות
ברוכים הבאים לחידונינט (חידון+נינט)
בכל חידון,אני אשאל שאלה אחת. השאלות מתחילות מקלות,ואז הופכות לשאלות קשות יותר.
את התשובות יש לשלוח במסרים בלבד
בחידון אין פרסים
הראשון ששולח את התשובה הנכונה במסר הוא יהיה המנצח
שתי השולחים שישלחו אחריו הם יהיו המקום השני והשלישי. החידון ייערך בימי:ראשון,שלישי,חמישי ושבת,בשעה 13:00.(לפי החלטת הפורום) בזמן בית הספר-הוא ייערך באותם ימים,בשעה 17:00,כך שיהיה לכולנו נוח יותר. בסוף כל החידונים שיהיו- מי שיהיה לו את מספר הנקודות הגבוה ביותר הוא יהיה המנצח
את המסרים יש לשלוח עד השעה 17:00. אין לרשום בפורום/בשרשור הזה את הודעה ה"שלחתי"...אני יודעת ששלחתם..מן הסתם אני מקבלת מסרים.
אז שיהיה לכולכם בהצלחה
שלכם, ספיר

../images/Emo47.gifאני מזכירה שוב-../images/Emo47.gif

לא לרשום את ההודעה "שלחתי". תודה רבה ובהצלחה

../images/Emo47.gifשאלה מספר 2 ../images/Emo47.gif

באיזה חודש נינט הוציאה את הסינגל הראשון שלה(כמו ששיר נוגע)
אני מזכירה-
את התשובות יש לשלוח במסרים בלבד
אין לרשום בפורום את ההודעה"שלחתי".
את התשובות יש לשלוח עד השעה 17:00. בהצלחה

LeRanch

New member
מה לא מובן?

באיזה חודש נינט הוציאה את הסינגל הראשון שלה(כמו ששיר נוגע)?

כל מי ששלח/שולח/ישלח---->

כדי שתהיו בטוחים שקיבלתי את המסר אני אכתוב "קיבלתי"

נצל"ש: קלטו את רענן שקד :

"נרשם אפילו פאן פה ושם, בעיקר כששירי מימון שוב הוכיחה מי כאן הנינט האמיתית, ונינט שוב הוכיחה כי לעולם לא מוקדם מדי ליום זיכרון." אני שונא אותו !!!!!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135030,00.html

ג ב ש ו ש

New member
הוא רוצה מכות../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

אני יתלונן עליוו
שונא שמדברים ככה אוךךךך..

לא צריך להתרגש הרבה מאמי.../images/Emo13.gif

לבן אדם קנאי שכזה, צריך פשוט לחייך מול הפרצוף. (או במקרה שלנו - לא להגיב לדבריו) זה רק מרגיז אותו יותר. ארם מגיבים כמו שהגבתם לכתבה שלו, הוא בעצם השיג את שהוא רצה להשיג מההתחלה. קנאים תמיד היו,ישנם, והם עוד יהיו. ככה זה כשיש כישרון ויופי ברמה כמו שיש לנינה.
אנחנו יודעים מה היא שווה וכמה שהיא מדהימה, ואני בטוחה שגם נינה יודעת את זה. אני בטוחה שנינה יודעת כבר להתמודד עם סוג כזה של תגובות. לא פעם היא כתבה על זה בפורום שלה. היא חזקה, וכבר פיתחה לעצמה סוג של שיטה לקחת את הטוב ולהשתפר מביקורת שבאה לעזור - ולהתעלם מכתבות וביקורות מיותרות כמו של האדון הזה כאן. שישתה גזוז וירגע.

למעלה