חדדדדשה .....

../images/Emo47.gifחדדדדשה .....

אני חדשה פה :) קוראים לי לי ............. @ # אני חולה שרופה על אדםםםםםםםם הכוסוון הזה P; למה אני אוהבת אותו ? כי שחפוש כן כן היפה הזאת מהפורום השפיעה עלליי כפרה עליה :-* ווווו .. זההו חיחיחיחי אני ישמח להכיר פה אנשים שגם אוהבים את דומי D:

חח נישמתי ברוכית....

חח ברוכים הבאים מאמי.... איזה מושלם אדם אעע? פשוט שלמות קיצר מקווה שתישתלבי איזה מחשב מטומטם אל נותן לי להחליף כינוי למשהו שקשור לדמושון לא משנה חח קיצר חולה עליךך מואהההה =]]

../images/Emo47.gif ../images/Emo9.gifחחח תודה נשממה

תוודה נסיכה שלי ;-* וללא נורא יודעים כמה את אוהבת את דמושון P: דברי איתי כבר . תקשרי . אוהבת אותך . @

שאלוווווווםםםםםםםםם../images/Emo210.gif

רותםםם , 15 , חדרהההה
אוהבבתת אתת אושררררייי =] השתלבות נעימההההה

חח ברוכה הבאה נשמה../images/Emo70.gif

אני דילב! בשבילך?! ביחושית
15
קריית חיים
מאוהבת בביחושלמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השתלבות מהירה!\שחפוש?!?! אעאעא אוהבתותךךךךך! ביחושית לוי

חח קורעות דילבי תודה מאמי..

גמאני אוהבת אותך לילה ביחושי את יודעת איזה לילה את צריכה לאחל לי נכון?.. חח

../images/Emo47.gifלבייחוושית P;

שחפוש כבר סיפרה לי שאת תמיד אומרת את זה בלילה חחחחחח חמודה P; אז לילה ביחושי @ #$ . 3>

../images/Emo47.gif חחחח כן נסיכה ../images/Emo3.gif

סנדלללללללללר @ # . איכ שרון סנדלר - דומה לעכבר P; שרון סנדלר ב ו ז לראות אותך ביזבוז מצפון עד מערב אדדם יוסף שולט עכככשיו ~ @ # . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה עבר עלינו באותו לילה ? אוהבת אותךךךךךךךךךךךךך [=

../images/Emo47.gifחחחחח כן אאה ../images/Emo13.gif

מה את עושה מחחחר ? # $ P; רוצה ללכת לקניון יום ראשון ? . @ איזה כיפ שאני באה איתך ועם בן . מישהו בא איתתו ? =]

כה חח אבל לא יודעת מי..

הוא יבוא אם מישהו ומחר יום ראשון את מיתכוונת למחר?< בואי נשנה נושא לנושא שעוד בנות יצטרפו חח משהו על הבויז

אה טבו נדבר מחר..

כה באסה כי שילשום רשמו בפורום שהם לא יהיו והרשימה כבר ניסגרה יו מה אני יעשה שם.. אין מפורסמם אחד שאני אוהבת יו כל כך רציתי תגיים בויז תארי לך אלוהים היתי מתה שם היתי צריכה ליסחוב אותי מיתעלפת חח

למעלה