ה-

eyalpolan

New member
איל רחמים

חלוץ הקבוצה, בן 21, הבקעה בינוני, 150 טס"י, עם 17 שערים העונה בדרך לזכייה בתואר מלך השערים. המקום השני עם 14 שערים אבל לפני שבוע הקבוצה שלו נסגרה. מקום 3 עם 13 אך גם הקבוצה שלו נסגרה. מקום רביעי שחקן שלי עם 10. בקיצור- אייל רחמים מלך השערים.

Gkrib

New member
שלי עם 19 מקום שני עם 17

אבל פצעתי לו את השחקן עם ה17 ביום שבת לשבועיים...

bobby6killer

New member
מאבק קשה ביותר פה

בין Jeffery geerts שלי למעוז וקסמן של הפועל פוסטמון. הבדל של 2 שערים ככה

וקסמן השם משפחה שלי ../images/Emo99.gif

בליגה שלי השחקן שלי מאה אחוז מלך השערים... למרות שמלך השערים כבר לא בהרכב

kalay

New member
יש סיכוי גדול....

לאחר חמישיה במשחק האחרון הוגו נבארו עולה לראש הטבלה עם 18 שערים. במקום השני, גם הוא שלי, מינגאליאס רקאסיוס עם 16 שערים והמקום השלישי רק עם 14. התחרות היא בין רקאסיוס לבין נבארו. הותיק נגד הילד

יפתחCr125

New member
אביב אפרת מוביל

עם 16 שערי ליגה אחריו יש אחד עם 15 ואחד עם 14 הבעיה היחידה היא שאביב נמכר היום .

oren3110

New member
בקיצור!!! הנה מלך השערים של הפורום!

Zohar Rosenstein (44353234) בן 24, בכושר משחק סביר, בריא. בחור נחמד, מאוזן והגון. בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות בינוני. לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 770 שכר: 2 900 NIS/לשבוע בעלים: Hapoel Empire Oren אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: מצוין שוער: איום קישור: עלוב מסירה: בינוני משחק אגפים: חלש הגנה: חלש הבקעה: סביר מצבים נייחים: טוב שערים בקריירה: 29 שלישיות בקריירה: 4 שערי ליגה העונה: 22 שערי גביע העונה: 2

oren3110

New member
וראוי לציין שאני בליגה בלי רובוטים

ויש לי ליגה 6 די קשה... ואני מקום שני...

אנרכיה1

New member
זה שרשור שלא תמצאו בו מאמני הגנה

להלן המצב אצלי בליגה. Player Team Goals 1. Peter-Gerard van den Berg kiryat-sharet 17 2. Rickie Osorio zoharde 12 3. Hadar Gefen maccabi Yaniv's team 12 4. Christian Dubois shush_stars 12 5. Liron Gefen shush_stars 11 6. Gottfried Schiller Swansea 01 10 7. Florencio Pretot kiryat-sharet 9 8. Joos Godefroy zoharde 8 9. Heiner Püchl maccabi Yaniv's team 7 10. Stig Pettersson zoharde 7

kalay

New member
למה?

אני עד לפני שבוע אימנתי הגנה. פשוט ההגנה של הקבוצות בליגה שלי לא משהו

ברור שאני לוקח!!!

טומי ריצ'ארדס עם 28 כיבושים שוב לא חוכמה גדולה ליגה של רובוטים

גריגורי בדרך לזכייה שנייה ברציפות,

ליגהVI.317 (42471) אבל צריך להיזהר ממליקסון, (הבית"רי המוסווה כשחקן בום) הוא פורמי. הוא בהחלט מסוגל לתת איזו שישייה במחזור האחרון, ואני עלול להיות בווק-אובר. נקווה שלא. גריגורי רק סביר, עם תוספת טכני. נקווה שלא יהיה ווק-אובר, ואם כן, שאושרי יסתפק בהאטריק ולא יותר. 1. Grigory Dudarev hpoel jerusalem 17 2. Oshri Melixon boom f.c 13 3. Shlomo Mor Maccabi Oranit F.C. 12 4. Roy Lichtenstein hpoel jerusalem 12

yossi alef

New member
יש סיכוי שלא ?

1. Dor Malka fc kfar saba 21 2. Eran Luzon maccabi nimni tel aviv 10 3. Mikhail Kolmakov fc kfar saba 10 50 אלף אליי !

Ploral Reaction

New member
טכנית כבר זכיתי בו

עונה מטורפת של דניאלסון החלוץ שלי עם 13 שערי ליגה, מוביל בפער של 4-5 גולים את הליגה. דרך אגב, יש לי ברשימה עוד 2 שחקנים ועוד 3 שיכולים להיכנס אליה במחזור הבא בסופו של דבר. זה מה שקורה בכזאת עונה התקפית מטורפת, 52(!) גולים והיד עוד נטויה לקראת המחוזר האחרון. זה כמעט פי 2 מהממוצע שלי פעם.

super

New member
יש תקווה

החלוץ המצטיין שלנו מוביל בפער של שני שערים בפסגה, בעוד החלוץ שאחריו היה פצוע מזה 4 שבועות, ולא ברור אם יהיה כשיר למשחק בשבת. כל שאר החלוצים הרחק מאחור. יחד עם זאת, לעתים החלוץ שלי נקלע ליום חלש, בעוד שההוא מבקיע שלישיות לפעמים... נקווה לטוב.

Klinger

New member
מרקוס ברקה שלי, מלך V.58

עם 18 שערים, הרחקה מהמשחק הקרוב (אדום), והעובדה שלמקום השני יש 12 שערים - מרקוס ברקה מחזנס יזכה העונה במלכות שערי הליגה. מגיע לו.

יש לי אפשר לומר...

בעקרון יש אחד שעוקף אותי ב-5 שערים אבל הוא הבקיע 6 במשחק אז יש לי סיכוי כמו שהוא עשה הוא מקום 2 נגד מקום 3 אז לא צפוים אצלו הרבה שערים אני אעלה עם החלוץ המוביל שלי ועוד המאמן לידו כדי שהוא יהיה יותר דומיננטי... יש מצב =]

אגב

כל השערים אצלי מתחלקים כמעט שווה בשווה בין כולם חוץ מהחלוץ הזה יש עוד אחד עם שני שערים פחות ממנו... ככה שכל הקשרים ואפילו שחקני ההגנה עם 4-7 שערים!

oren3110

New member
אצלי זה הולך ככה:

Top league goals Zohar Rosenstein 22 חלוץ Klaus Schneider 8 חלוץ Christopher Coniad 5 מגן שבקושי שיחק העונה Mileta Pavičević 4 מגן Ehud Sevilia 4 ווינגר הגנתי Shalom Karo 3 חלוץ מחליף Julius Husa 3 קשר התקפי מחליף Sander Rijsdijk 2 קשר התקפי Patryk Wawrzak 2 מגן Johan Strøm 2 קשר הגנתי

jaguar Stype

New member
תחליטו בעצמכם..

Player Team Goals 1. Manuel Tarradellas lazio saar's 14 2. Mattias Bengtsson PHINK BARBY 11 3. Ali Yarkan SC BIALIK 11 4. Felix Düringer PHINK BARBY 10 5. Nedo Cobianchi lazio saar's 9 6. Christopher Clutterbuck lazio saar's 6 7. Jens Chanson h.m.t taybe 6 8. Idan Nagar Defensor Sporting 5 9. Raymon Olislagers bkl 5 10. Matt Skan f.c givataym 5 אני נגד מקום אחרון בליגה ואני מקווה לכבוש הרבה... השניים שמעלי משחקים אחד נגד השני ולא יהיו הרבה שערים במשחק..

למעלה