הצביעו למיוז גם כאן. בינתיים הם מובילים ^_^
D distboy New member 4/12/04 #5 גם לי זה עשה בעיות....אחרי קצת זמן ניסיתי שוב וזה עבד....תנסי עוד מעט...
P positive energy New member 4/12/04 #6 ראיתי שהם מובילים בהרבה אז הרשתי לעצמי להצביע לyeah yeah yeah's
F Franz Ferdinand New member 4/12/04 #13 תתאר לך שכל מי שנכנס להצביע בעד מיוז רואה שהם מובילים בהפרש גדול. אז אף אחד לא יצביע בעדם וההפרש הזה יצטמצם יותר מהר ממה שאתה חושב. מסקנה: להצביע למיוז!
תתאר לך שכל מי שנכנס להצביע בעד מיוז רואה שהם מובילים בהפרש גדול. אז אף אחד לא יצביע בעדם וההפרש הזה יצטמצם יותר מהר ממה שאתה חושב. מסקנה: להצביע למיוז!
C C A R I S M A New member 4/12/04 #14 וואו אירנה את דרמתית..... בד"כ את נורא אדישה אבל אני רואה שאיכפת לך ממשהו סופסופ.... סתם..........
F Franz Ferdinand New member 4/12/04 #15 אני לא אדישה! די כבר!!! יש איזה ילד בכיתה שאומרת שאני מלכת האדישות (לא בדיוק בניסוח הזה אבל זה למה שהוא מתכוון) זה לא נכון! למה כולם חושבים שאני איזו דריה???
אני לא אדישה! די כבר!!! יש איזה ילד בכיתה שאומרת שאני מלכת האדישות (לא בדיוק בניסוח הזה אבל זה למה שהוא מתכוון) זה לא נכון! למה כולם חושבים שאני איזו דריה???
K Keenan RiP New member 4/12/04 #8 יאא הצבעתי:] go muse זה רק אני או שהצביעו רק לשני אומנים בסקר הזה?