המלצות

girl happy man

New member
מזל טוב לשיר-Whated I Say ../images/Emo6.gif

ביום ה-30.8 1963 אלבים הקליט את השיר לסרט "ויוה לאס וגאס"

קיד גלהאד

יום ה' 2.9.2004 בערוץ MGM בלווין 13:00 קיד גלהאד (אלביס פרסלי) עם אלביס פרסלי,דרמה מוסיקלית.מתאגרף מתחיל מתמודד כנגד כל הסיכויים מול יריב חזק במיוחד ומסרב לשתף פעולה עם נוכלים המעוניינים להרוויח מתבוסתו.עם: אלביס פרסלי,צ`רלס ברונסון.במאי:פיל קרלסון.ארה`ב 1962. לא להחמיץ

girl happy man

New member
היי...המלצת היום שלי...

היי בוקר טוב חברות\ים 3 השירים המומלצים להאזנה (כמובן מי שלא מכיר ומעוניין להכיר יותר משירי המלך) Its Easy For You 1976 (זה השיר האחרון בתקליט האחרון שאלביס הוציא בחייו...מאד מיוחד, מאד מרגש.... Memories אלביס במיטבו!!! שיא הרגש והרבה "זכרונות"1968 (מה"קאמבאק ספיישל") Echoes Of Love שיר קטיפתי בקול ובמנגינה 1963 (The Lost Album ) בברכת יום שקט.... ליאור

R O C K O

New member
המלצה

ממליץ ביותר להאזין לאלבום AN AFTERNOON IN THE GARDEN אלבום הופעה מ-1972 אומרים שזאת אחת ההופעות הכי טובות שנתן המלך שווה בהחלט

בילביס

New member
אם כבר המלצות

אני ממליצה על האלבום של אלביס שנקרא: "THE HISTORIC COLLECTION ELVIS PRESLEY" זה עוסק בשירים שלו וקטעי דיבור שלו ועוד דברים שאנשים מדברים עליו. אני לא יודעת אם ניתן להשיג את זה בישראל. בילביס

girl happy man

New member
עוד המלצה...הפעם סרט!!!../images/Emo98.gif

שוב שלום לכם\ן חברות וחברים!!! המלצה חמה הסרט\קטעים מהופעות : THE LOST PERFORMENSES מקבץ נפלא של שירים וחזרות מ- 1970 ו-1972 ...נהדר!!! עם להיטים כמו :DONT CRY DADDY , IN THE GHETTO , WALK A MILE IN MY SHOES , ועוד... תהנו ביי...ליאור

"זה קרה ביריד העולמי"

20:15 בערוץ TCM בלווין היום 2/9/04 זה קרה ביריד העולמי (עם אלביס פרסלי וגארי לוקווד) : טייס מתאהב במהלך היריד העולמי בסיאטל, באחות המטפלת בילד. עם: אלביס פרסלי, ג`ואן או`בריין, גארי לוקווד, ויקי טיו ואדית` טוואטר. במאי: נורמן טאורוג. 1963. למרות שאני בטוח שראיתם את רוב הסרטים של אלביס (וישנם גם כאלה שראו את כולם) ולא מעט פעמים,אני אשתדל ליידע כאן בפורום על כל מה שקשור לסרטים שבהם השתתף אלביס ושמתוכננים ליהיות בטלויזיה,אם זה בסדר איתכם אנשים. תהנו

המלצה על שיר

אני ממליץ על השיר "SO CLOSE YET SO FAR" מתוך הסרט "הרמון הנשים" (harum scarum),לדעתי הוא אחד השירים היותר יפים,מומלץ בחום ובכלל בל השירים בסרט הזה הם פגזיים בלי יוצא מן הכלל. שיהיה לכם סופשבוע נעים

girl happy man

New member
אני בהחלט מסכים../images/Emo8.gif

הרבה חושבים שפסקול הסרט-"חופשה בהרמון" לא מוצלח.... אני אישית לא חושב כך ....השירים באמת יפים ומיוחדים לצערי הם לא הושמעו ברדיו במהלך כל השנים....וחבל... אני בהחלט ממליץ על האלבום הנ"ל שימו לב והאזינו לשיר החותם את התקליט:WISDOM OF THE AGES (חכמת הדורות) ביי....
ליאור

למעלה