הכיסא הריק

דרררררר ../images/Emo99.gif

איילוביו! אילוביו מור!!! דו יו לאב מי? מור דאן אוור טי.סי שקסי. אכן נכון? מאוד שקסי כפרעליו מהו הצבע האהוב עלייך? אמממ סגול מהו השיר האהוב עלייך? could not ask for more מהי הסדרה האהובה עלייך? passions מהו הסרט האהוב עלייך? אין אחד כזה.. מי הוא האמן האהוב עלייך? אמממ לא יודעת
אמ זהו נגמרה לי המוזה לא נורא היא תבוא, יש לך בשפע

axnholic

New member
>>>

את אוכלת ארוחת בוקר בבוקר? היה/יש לך גשר/טבעות? צמחונית? טבעונית? בשרית? מה את אומרת על ההחלטה המביישת של קסטרו להחזיר את הפרוות לקולקציה שלהם? יש לך HOT/YES/רגיל/כלום? מה המהירות חיבור שלך? רוקנרול או בלוז? עיפרון מעץ או מכני? יש לך תמונה שלך על השולחן? מה את שומעת עכשיו? האם יש מצב שנראה אותך במפגש [כלשהו]?

נמ נמ נמ... שחר!! ../images/Emo9.gif

את אוכלת ארוחת בוקר בבוקר? לפעמים היה/יש לך גשר/טבעות? לא צמחונית? טבעונית? בשרית? בשרית מה את אומרת על ההחלטה המביישת של קסטרו להחזיר את הפרוות לקולקציה שלהם? בושה וחרפה? יש לך HOT/YES/רגיל/כלום? HOT ורגיל בחדר מה המהירות חיבור שלך? 1.5 רוקנרול או בלוז? לא משנה עיפרון מעץ או מכני? עץ יש לך תמונה שלך על השולחן? כן מה את שומעת עכשיו? אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית האם יש מצב שנראה אותך במפגש [כלשהו]? ב-23 לחודש אם תבוא..

darklighter

New member
אורטיייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif

את אוהבת אותי? את יודעת שאני אוהבת אותך? נכון שרוברט שקסי? איך עבר יום כיפור? את תראי את פרקי ככה זה בסוכות? את מתכוונת לעשות עוד פסים בלונדינים או לחזור לטבעי? את רוצה מפגש פורום? את אוהבת את פינת הציטוט היומי שלי? ואת הכסא הריק? ואת הסיכום השבועי [רותם
]? זה נכון שאת בפורום מיום הקמתו? איזה פרק אהבת בסידרה? עם מי את רוצה להתחתן (בלי קשר לסידרה)? למי את סוגדת? מה את אוהבת לאכול? לשתות? את מי את הכי אוהבת בתשוקות (חוץ מקיי1 כי זה ברור)? ובככה זה בחיים? ובמכושפות? רואה supernatural? [*שיעול*קומונה*שיעול*]? את אוהבת קיץ או חורף? אביב או סתו?
או
?
או
?
או
?
או
? אוהבת את השאלונים הארוכים שדר עושה בתשוקות? ואותי את אוהבת? יופי אז תעשי לי בריטי שקסי... לא צריך יש לי כבר
ועכשיו את עדיין אוהבת אותי?

מי אקס גיסתי ../images/Emo99.gif

את אוהבת אותי? אמממ לא. אני מטורפת עלייך כפרע!!!! את יודעת שאני אוהבת אותך? לא ידעתי!!!
נכון שרוברט שקסי? ביותר איך עבר יום כיפור? מעולה את תראי את פרקי ככה זה בסוכות? בוודאי את מתכוונת לעשות עוד פסים בלונדינים או לחזור לטבעי? חשבתי לחזור לטבעי. מה דעתך? את רוצה מפגש פורום? ברור ב-23 כולנו בעזריאלי. רציני!! את אוהבת את פינת הציטוט היומי שלי? מאוד. למרות שאני לא קוראת אותה כי זה באנגלית. חחח סתם אני קוראת שזה לא ארוך אחרת אני מתבלבלת... ואת הכסא הריק? בוודאי ואת הסיכום השבועי [רותם]? רותם
עדי
זה נכון שאת בפורום מיום הקמתו? כמעט.. אולי יומיים- שלוש אחרי איזה פרק אהבת בסידרה? אממממ שלילי גילתה שהיא נולדה ואז ההורים שלה התחתנו עם מי את רוצה להתחתן (בלי קשר לסידרה)? איתן (|אור22|), מורן למי את סוגדת? להרבה אנשים.. רשימה ארוכה
מה את אוהבת לאכול? אמממ פסטה לשתות? מיץ תפוחים את מי את הכי אוהבת בתשוקות (חוץ מקיי1 כי זה ברור)? טיסי הבהמה
ומרסי. אומנם היא לא שחקנית אבל היא מכירה יותר מדי את הסדרה
ובככה זה בחיים? שון
ובמכושפות? פייפר
רואה supernatural? [*שיעול*קומונה*שיעול*]? מבקרת בסתר בקומונה
את אוהבת קיץ או חורף? חורף
אביב או סתו? סתו
או
? תלוי למי... בד"כ זה
או
?
למרות שלאחרונה ליבי נשבר
או
? אליל יווני
או
?
השני נראה כמו בהמה LOL אוהבת את השאלונים הארוכים שדר עושה בתשוקות? אני אוהבת כל מה שדר עושה ואותי את אוהבת? שוב תשאלי? לא אני לא אוהבת אותך. חחח נו מה חשבת כפרע?
יופי אז תעשי לי בריטי שקסי... עושה בריטי שקסי.... |רוב||רוב2||רוב3||רוב4||רוב5||רוב6||רוב7||רוב8||רוב9|... פייי כמה... לא צריך יש לי כבר אם לא צריך, למה ביקשת?
חוצפה. תחזירי את מלאי הבריטים השקסים אליי! ועכשיו את עדיין אוהבת אותי? מאווווווווווווד

darklighter

New member
מלאי הבריטים השקסיים לא יוחזר../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

+
הוא כרגע בשימוש ההנהלה
כפרעליך
[פאק התערסתי
]

RoRiL

New member
אורטי בובי../images/Emo134.gif

נכון שהתאכזבת שלא כתבתי עד עכשיו?
איפה לעזעזל את משרתת?
יודעת שאני מתה עלייך? (כמה מאוס) קומונה אהובה: פורום אהוב: שאלה שהיית רוצה שאני אשאל, תשאלי ותעני
אתר הבית שלך: יש לך יוזרים נוספים? אדם אהוב בעולם כולו

רותם ../images/Emo47.gif

נכון שהתאכזבת שלא כתבתי עד עכשיו? באמת תהיתי למה לא כתבת לי איפה לעזעזל את משרתת? ברמלה RAMLA יודעת שאני מתה עלייך? (כמה מאוס) ברור. שזה מאוס. סתם חחחח
קומונה אהובה: תרד
וכל אלו של עדי ואיתן
פורום אהוב: 880, 1213 שאלה שהיית רוצה שאני אשאל, תשאלי ותעני למה את כזאת יפה? אתר הבית שלך: משהו של גופ.. יש לך יוזרים נוספים? כן. יוזר כמו זה... Kay Bennet the 1st ה-1 וה-ST מחוברים בשני ובזה לא... אדם אהוב בעולם כולו.. אממממ יש הרבה כאלה... אבל את בטח מנחשת מי

למעלה