מי אקס גיסתי ../images/Emo99.gif
את אוהבת אותי? אמממ לא. אני מטורפת עלייך כפרע!!!! את יודעת שאני אוהבת אותך? לא ידעתי!!!
נכון שרוברט שקסי? ביותר איך עבר יום כיפור? מעולה את תראי את פרקי ככה זה בסוכות? בוודאי את מתכוונת לעשות עוד פסים בלונדינים או לחזור לטבעי? חשבתי לחזור לטבעי. מה דעתך? את רוצה מפגש פורום? ברור ב-23 כולנו בעזריאלי. רציני!! את אוהבת את פינת הציטוט היומי שלי? מאוד. למרות שאני לא קוראת אותה כי זה באנגלית. חחח סתם אני קוראת שזה לא ארוך אחרת אני מתבלבלת... ואת הכסא הריק? בוודאי ואת הסיכום השבועי [רותם]? רותם
עדי
זה נכון שאת בפורום מיום הקמתו? כמעט.. אולי יומיים- שלוש אחרי איזה פרק אהבת בסידרה? אממממ שלילי גילתה שהיא נולדה ואז ההורים שלה התחתנו עם מי את רוצה להתחתן (בלי קשר לסידרה)? איתן (|אור22|), מורן למי את סוגדת? להרבה אנשים.. רשימה ארוכה
מה את אוהבת לאכול? אמממ פסטה לשתות? מיץ תפוחים את מי את הכי אוהבת בתשוקות (חוץ מקיי1 כי זה ברור)? טיסי הבהמה
ומרסי. אומנם היא לא שחקנית אבל היא מכירה יותר מדי את הסדרה
ובככה זה בחיים? שון
ובמכושפות? פייפר
רואה supernatural? [*שיעול*קומונה*שיעול*]? מבקרת בסתר בקומונה
את אוהבת קיץ או חורף? חורף
אביב או סתו? סתו
או
? תלוי למי... בד"כ זה
או
?
למרות שלאחרונה ליבי נשבר
או
? אליל יווני
או
?
השני נראה כמו בהמה LOL אוהבת את השאלונים הארוכים שדר עושה בתשוקות? אני אוהבת כל מה שדר עושה ואותי את אוהבת? שוב תשאלי? לא אני לא אוהבת אותך. חחח נו מה חשבת כפרע?
יופי אז תעשי לי בריטי שקסי... עושה בריטי שקסי.... |רוב||רוב2||רוב3||רוב4||רוב5||רוב6||רוב7||רוב8||רוב9|... פייי כמה... לא צריך יש לי כבר אם לא צריך, למה ביקשת?
חוצפה. תחזירי את מלאי הבריטים השקסים אליי! ועכשיו את עדיין אוהבת אותי? מאווווווווווווד