היום שלי.

Im Fuckin Sick ../images/Emo186.gif

היה לנו היום בבצפר יום כימיה במכון וויצמן היה כייף חוצמי הקטע שאחד חפרנו לנו על זכוכיות

Double U

New member
דני חפר לכם על זכוכיות?

גם אני הייתי עם הכיתה שלי שם (ליומיים) והיה ממש כיף, בעיקר ההרצאות של תומאס למי שמכיר
ההרצאה על הזכוכית דווקא הייתה פחות מעניינת (אולי בגלל ששמעתי אותה כבר ואפילו מפי אותו מרצה...)

B a m b o o k

New member
../images/Emo13.gif

שעתיים ראשונות למדנו תורה
שלישית רביעית- תקשורת חמישית- משנה
שישית- דינים
שביעית שמינית-אנגלית וקיבלתי 98 באנסין
ועכשיו לומדים ולומדים ולומדים למבחן מחר במתמטיקה שאני חייבת חייבת חייבת לקבל יותר מ90 כדי להראות למורה שאני לא צריכה אותה כדי ללמוד...

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gifתגידי

למה את לומדת בבצפר כזה אם את לא נהנית מהמקצועות הדתיים? עם כל הכבוד להם.

B a m b o o k

New member
כי המשפחה שלי דתית... וגם אני..

בערך
ואני מתה לעבור לבצפר חילוני.. אבל ההורים שלי לא מרשים... אז זה קצת בעיה..

R o n 2 5 6

New member
היום שלי

שעה ראשונה שנייה לשון-למדנו על בניין נפעל ובניין קל.המורה מאוד נחמדה,והשעתיים עברו מאוד מהר. שעה שלישית תנ"כ-הכיתה איכזבה את המורה בזה שלא הביאה את הדפים שהיא ביקשה(רק ילד אחד שמע אותה אומרת להביא משהו והביא,השאר לא שמעו),ולמדנו על אלישע ואליהו(מלכים ב' פרק ב') שעה רביעית היה לנו אנגלית-סתם שעת בזבוז שעבדנו בדקדוק. שעה חמישית שישית צרפתית-כל השעתיים דיברנו על המבחן שהיה.הציונים היו ברצפה,אבל זה בגלל המורה ולא בגללנו-היא הכניסה דברים שלא למדנו והמשקל שלהם בסה"כ היה משהו כמו 15 נקודות.מה הפלא שהציונים נמוכים?בהתחלה היא סיפרה לנו שהיא שכחה אותם בשדה תעופה,וחשבנו שנקבל כולם 100.בסוף יוצא שהממוצע הוא 70 ומשהו שקרוב ל-80.
מחר יש מבחן בפיזיקה והיום חרשתי כמה שעות טובות,יהיה בסדר.. אחרי המבחן בפיזיקה יש לנו איזה שבוע-שבוע וחצי בלי מבחנים :)

Phoebe D best

New member
היום שלי..../images/Emo13.gif

היה לי יום ממש ממש טוב.. קמתי ב-9 והתחלתי ללמוד רק קצת לפני 10 כי היו לי שעתיים ראשונות כימיה והמורה התקשרה להודיע עוד אתמול שהיא חולה.. קיצר שעה שלישית היה לי מתמטיקה.. למדנו חומר חדש וממש קל.. שעה רביעית וחמישית לשון (איכס
) לפחות היה מצחיק.. כאילו בכל שיעור של כל הכתה ביחד מצחיק (יש לי כתה ממש טובה
) ואחר כך ב-12 וחצי כבר נגמר היום והלכתי הביתה..
בצהריים סתם נחתי והתחלתי ללמוד להיסטוריה... ובאיזה 6 הלכתי למד"צים ועזרתי להדריך כתות ט' בהפנינג תחילת שנה היה ממש מגניב..

למעלה