היום שלי.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gifהיום שלי.

אני חולה. ב14:45 יש לי שיעור מתמטיקה, מחר מבחן. ב18:00 גיטרה ואני מקווה שבערב אני אהיה מספיק בריאה לקיקבוקסינג ופילאטיס. מה אתכם?

P i x i e s

New member
נו באמת.

כולם יודעים שחוק חינוך חובה הוא סיבה משנית לעומת הטיולים השנתיים!!!! NOT.

P i x i e s

New member
זה כמו במתמטיקה..

הסימן הזה באי שוויונים "X שווה", שזה כולל. (מישהי התכוננה יותר מדי
)

Under the GUN

New member
ענית לעצמך

חוק חינוך חובה עד כיתה י' ז"א שעד כיתה י' חובה, ומשם כבר לא יש 10 שנות לימוד, מגן חובה עד כיתה ט' קפיש?

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gifאתה לא תתן לי את הקרדיט, אה?

אם כבר תרשום "כולל י', כמו שנאמר מעליי ע"י המוכשרת, הגאון, המלכה הבלתי מעורערת..."

זונע

New member
...

חינוך-סתם פעילות על מחויבות אישית. זיוני שכל כמובן. חלון-אוכל בעיקר...לצערי אני נדפק בחלון הזה עם חבורת בנות משעממות שרוצות לחפור לי בשכל, וזה משגע אותי! ביולוגיה-התחלנו ללמוד על הלב. וואו, כיף חיים. שעתיים לשון-חזרה לבוחן מחר(דבילי לגמרי, נראה אם אני אתכונן או לא), ובניין נפעל. שוב, כיף חיים. חינוך גופני-המורה המציא משחק חדש...מתחלקים לזוגות וכל זוג שומר על הקונוס שלו. יש שני כדורים שנמצאים בתנועה כל הזמן וצריך פשוט להפיל קונוסים אחרים. זה היה כזה כיף באמאשלי. זהו. כואב לי הראש כבר כמעט שבועיים ונמאס לי מזה.

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

שיעור ראשון-שני: כימיה-מעבדה. עשינו שעה אחת מהמעבדה ואז המורה ראתה שאנחנו פשוט חייבים להתכונן למבחן בביולוגיה שיהיה בהמשך, אז היא נתנה לנו שעה אחת להתכונן. נחמדה מצידה
. שיעור שלישי: אנגלית. למדנו על איך כותבים מכתב לא רשמי (כאילו שלא ידענו לפני זה). שיעור רביעי-חמישי: ביולוגיה. מבחן! כמובן שכל סוף השבוע קראתי בספר ולמדתי את כל תהליך העיכול. היה שווה את זה כנראה כי המבחן באמת שהיה די קל. היו דברים שהייתי צריך לענות עליהם מהבנה ומידע קודם, אבל באמת שזה לא היה מסובך ויצאתי עם הרגשה טובה. מקווה שההרגשה הטובה תהיה מוצדקת! שיעור שישי-שביעי: הסטוריה. המורה דיבר איתנו על המבחן שהיה ביום שלישי ושהוא קצת מאוכזב מהציונים ודיבר איתנו על טעויות שכיחות שהיו במבחנים. שאלנו אותו מה הממוצע הכיתתי והוא ענה 82. זה גרוע בשבילו?
כמה אני קיבלתי בסוף? 93!!!!!!!!!!!!!!!!! שמח מאוד! שיעור שמיני: פיסיקה. שעת פיסיקה שבה למדנו סינוס, קוסינוס וטנגס (ככה כותבים?). וזהו
אחלה יום. מתכנן לראות השמינייה ב6 וחצי. נ.ב. - הצביעו לפורום השמינייה (1299) בתפוח הזהב!!!!!!!!!!!

noyy

New member
../images/Emo28.gifמתישהו יש יום הולדת לחברה

אולי זה היום בערב, אולי מחר, מאיפה לי. קיבלתי את ה100 במתמטיקה
ועוד כמה ציונים פחות טובים..

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהנמנמ

אנשים הבריזו ליף קיבלתי 55 במטמטיקה והתלהבתי מהמטריה שלי ואפילו לא ירד גשם!

נמ.

בבוקר בכלל הרגשתי רע, וכשנכנסתי לאוטו התחרטתי על זה שהחלטתי כן ללכת לבית ספר אחרי שבוע אשפוז. בסופו של דבר כל היום לא הרגשתי משו, לפעמים רק היו לי רגעים של הרגשה טובה. התחלתי בעשר, שעתיים מחשבים, קיבלתי 100 בעבודה וגם בבוחן
בשיעור עצמו פתרנו חלק מהתרגילים בבוחן שקיבלתי בו 100. אח"כ שעתיים מתמטיקה, אני צריכה לדבר עם המורה מחר בקשר למבחן. היה היום גיאומטריה, וטרי ישבה לידי....נחמד לפתור איתה תרגילים. במיוחד כששחר יושב לפני, והוא כל הזמן "פתרת? תסבירי לי"
מלאמלא שיעורים. בעעע שעה היסטוריה, שכרגיל כתבנו ממש ממש ממש הרבה. איזה דף ומשו. טוב שלא המשכנו כי נגמר הזמן...חחח המורה הרשתה לי לצאת לשירותים!!! היא לא מרשה לאף אחד לצאת לשירותים אפעם. אולי זה בגלל האישור שיש לי....חחח טוב, לא אולי, בטוח. תכלס היה יום נחמד חוץ מההרגשה הרעה, היה כיף לראות את כולם במסגרת הרגילה, וכולם ממש שמחו לראות אותי, וזה תמיד כיף שזה קורה
רק גל הדפוק הזה כל הזמן "מה את אוכלת אבנים?!" XD ובשיעור היסטוריה המורה עושה לו "גל אולי תהיה בשקט כבר?!" והוא כזה עושה "המורה יש לי אבנים ברוק" והוא עושה רעש כזה כאילו הוא נחנק. טמבל {עם קמץ בט'}. עוד מעט אני הולכת לרופא. {מה זה עוד מעט? שעה ומשו בערך
} לא הלכתי היום לפעילות. אני שוקלת לצאת מהמדצים. אני פשוט לא יכולה...זה יותר מדי לחץ, ואי אפשר להעביר את היום של הפעילות. נראה כבר. מחר אני מתחילה ב-9 ובאה ישר לספורט....אני אבקש אישור מהרופא עכשיו בשביל לא להשתתף, כי זה מבחן של כפיפות בטן, ואם אני אעשה אז יכול להיות מצב שיכאב לי נורא. למרות שאני די טובה בזה, וקיבלתי בזה 100 שלוש שנים רצוף, אבל....חחח דקל שאל אותי אם אני צריכה את כל החומר מהימים האחרונים, מה שאנחנו לומדים ביחד, ואמרתי לו שכן אז הוא יבוא אלי מחר בשביל שאני אסרוק את זה, והוא יצא ממש חמוד פה. זה מעניין מישהו בכלל כל מה שאני כותבת פה?! חחחחחXD אם מישהו קרא את זה שיגיד משו.

למעלה