היום שלי + סופ"ש.

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif היום שלי + סופ"ש.

שכחתי
. אז.. איך היה היום? מה אתם מתכננים לסופ"ש? קיבלתי 82 באנגלית
ואני לא יודעת מה בתכנון.

R o n 2 5 6

New member
היום+סופ"ש שלי..

היה לנו טקס רבין מ-8:30-9:30 אז רבע שעה ראשונה של השיעור הראשון ורבע שעה אחרונה של השיעור השני המורה נתנה לנו לעשות חזרה למבחן בתנ"כ שהיה לנו היום(נחמד מצדה O:) שעה שלישית היה לנו היסטוריה.היה קצת משעמם,אבל לא נורא. שעה רביעית-חמישית היה לנו מבחן בתנ"כ.היה לי ממש קל,וסיימתי 10 דקות לפני הזמן,אז הלכתי הבייתה :) אני מקווה שהיום בערב אני אפגש עם חברים,כי לא תכננו כלום. מחר אני אלך לשחות. סוף שבוע נעים :)

noyy

New member
../images/Emo28.gifיש טונה ש"ב

שדחיתי בכל השבוע לסופ"ש אז אשב על זה מעט ואתכונן למבחן בהיסטוריה... ואני מתכוונת לחרוש על אמא של משחק מחשב כלשהו

noyy

New member
../images/Emo28.gifהא והיום היה טקס פתיחה באונ'

אני שונאת אירועים חברתיים כאלו שברור מאליו שאין להם מטרה

P i x i e s

New member
אוניברסיטה?

רגע, עברת את נוער שוחר מדע? בגיל כזה מוקדם? איך? הבחינות היו מתישות. אם אתם רוצים שאני אספר, תגידו. אני אוהבת לחפור על זה.

B a m b o o k

New member
אממ היום היה בסדר.

המורה קרעה לנו את הצורה בספורט. ואולי מחר בערב ת"א לעצרת רבין.

Under the GUN

New member
חהחהחה

אני לא לומד בשישי! התוכניות לסופ"ש? מתנחלים אצלי ורואים 4 עונות של ג'קאס

זונע

New member
יום שוק

שעתיים ראשונות טקס רבין, כמה שזה נשמע דפוק היה אחד הדברים המצחיקים. איזה מישהי שעמדה על הגג עם שלט כזה עם סיסמה על רבין, באמצע הטקס פשוט הפילה אותו וזה היה אדיר. תנ"ך: שוק נו מבחן בהיסטוריה: עבר בסדר...שאלות מציקות כאלה. נראלי יש לי באיזור ה80-85. צרפתית: אחרי מבחן...=שוק תנ"ך: איזה שוק!! יותר מתמיד. כל הכיתה במלחמות מים, רינגטונים ואפילו קולות של עיזים. איזה ילד אחד שהמורה העיפה אותו מהכיתה, חזר לכיתה עם ורד(!!!!) ביד וביקש ממנה סליחה. צחוקים אחושרמוטה.

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

התחלתי ב8 וסיימתי ב12 וחצי. שיעור ראשון-שני: אנגלית. הייתה שעה אחת של דקדוק שזה בסדר ושעה אחת שהיא הסבירה לנו על שתי עבודות שאנחנו צריכים להגיש בשבועות הקרובים. אחר כך היא החזירה את הBook Report וקיבלתי 85, שזה אחלה אבל על אילו טעויות נפלתי:/ דברים שאני פשוט לא לומד וכל פעם טועה. מקרה אבוד. שיעור שלישי-רביעי: ביולוגיה. שיעור חזרה לפני המבחן שביום ראשון. המורה מלמדת במרץ את כל מה שהיא לא הספיקה ללמד. אני אישית חושב שהמבחן הזה צריך להידחות, מפני שהמון הרצאות, טיולים וכל החופשות נפלו על הימים המועטים שבהם יש לנו ביולוגיה ורק היום למדנו את עיקרי המבחן. זה פשוט לא הגיוני. שיעור חמישי: לשון. המשכנו ללמוד הטעמות וקצת תחביר אבל לא משהו חדש. מה מתכנן? לא יודע. אולי להיפגש עם חברים

עדיין לא למדתי..><

היה לי מבחן ביום רביעי על הלב[הלך בנזונה! אם אתה תצטרך סיכומים, יש לי פאקינג 8 דפים על הלב+פגיעות חום]..
בהצלחה.

טל קארי

New member
היום שלי..חחח כדאי להיכנס ../images/Emo214.gif

התחלתי שעה ראשונה וסיימתי שישית...:-\ עזבו את כל השיעורים-היה משעמם אבל שיעור אחרוןןן חחחחח המורה לתנ"ך דיבר איתנו לא פחות ולא יותר על......סקס כן, והוא טוען שמערכת החינוך בישראל כושלת..חה! הוא ניתח מה זה באמת קיום יחסי מין בין בן לבת, והדגיש, שיום שישי הוא יום של סקס! ספונג'ה קניות וסידורים מבחיל ביותר 8-(

Phoebe D best

New member
היום שלי+ הסופשבוע..

למדתי רק 4 שעות שזה כבר טוב..
שעתיים היסטוריה (המחנכת היא המורה להיסטוריה ובגלל המבחן שיש לנו שבוע הבא היא ביטלה את השעת חינוך.. גם ככה אי אפשר לחנך אותנו.. חחח
) ואחר כך היו לי שעתיים של אנגלית... סתם שיעורים מצחיקים לאללה... ישבתי ליד ילד ממש חמוד ומצחיק! וסתם כל השיעור צחקנו
ולהיום בערב אני מתכננת ללכת למקס ברנר עם חברות ומחר קאנטרי ולישון..

למעלה