אמן השבוע

FiFis Bitch

New member
וואו! גליטר כל הכבוד../images/Emo2.gif

לא רק שלמדתי המון על מדונה גם הגדלתי את הסיכויים לקרינה בעין
(החלק האחרון לא ממש בריא)

קרנוק

New member
כל הכבוד../images/Emo24.gif

בד"ר אני לא נוהגת לכתוב בפורום זה אבל הייתי חייבת לקפוץ לכאן ולפרגן.. מסודר וערוך בצורה עניינית.אי אפשר היה לסכם את זה יותר טוב.קטעי הוידאו והאודיו בהחלט מוסיפים. ואם זה גורם לאנשים שלא יודעים הרבה על מדונה להעריך אותה-זה מראה שעשית היטב את העבודה.. רק לגבי פרט קטן אחד שכתבת-אבא של מדונה לא היכה אותה. הוא לא הפגין כלפיה יותר מדי חום,אסר עליה הרבה דברים וחינך אותה חינוך קתולי אדוק.אבל מעולם לא היכה אותה.הכעס שלה עליו היה על שלא נפתח אליה והיה קר ולא הפגין חום.למעשה כשהיא התפרסמה הוא לא היה מקבל ממנה מתנות גדולות כי הוא טען שהיא עשתה את הכסף הזאת בדרך שלא מקובלת עליו.היום הם ביחסים טובים. באמת

../images/Emo2.gif איזה השקעה!!

כל הכבוד!!
היה מעניין לקרוא דברים עלייה שלא ידעתי..

מושיק20

New member
ועוד כמה דברים שרציתי להוסיף....

פרט לכל הכבוד שבאמת מגיע לך על ההשקעה ועל הידע הרחב
נתת לנו תמונה מאוד חדה על מדונה ועל הקשיים שהיא עברה בדרך אל הצמרת. מאוד התרשמתי מכך שהיא פשוט זרקה ז** ועשתה הכל בדרך שלה, בלי לפחד, בלי לחשוב מה יקרה לקריירה שלה ומה המבקרים והקהל יגידו עליה. ולכן לדעתי היא זכתה להיות מודל והשראה למיליוני אנשים ובעיקר אומנים, והיא הצליחה להגיעה למעמד שהיא נמצאת בו היום. ושיחקת אותה עם נתוני המכירות

גם אני קופצת לביקור מפורום מדונה -

כדי להגיד לך כל הכבוד! באמת סיכום יפה של חייה של מדונה...! כל הכבוד!

shayosh

New member
אני גם קופץ ..

להגיד סחתיין.. מדונה היא מקור אנרגיה והשראה למיליוני אנשים ברחבי העולם כבר יותר משני עשורים.. עשית לכולם "שיעור" מאלף בתולדותיה.. הלינקים לאודיו ווידאו מוסיפים המון.. וזה רק מכין את כולם לקראת שובה עם סינגל חדש (בן יומיים..) ואלבום שיוצא ב-15 לחודש... אז כל הכבוד.. וכולם מזומנים לבקר בפורום מדונה

amazing mf

New member
באמת סיכום מדהים!

ממצה ומספק- "כל מה שרצית לדעת על מדונה ולא העזת לשאול"! כל הכבוד על ההשקעה! בכל מקרה, עכשיו סוכות וכולכם יותר ממוזמנים לבקר בפורום שלה פה- בתפוז!

WaitingGame

New member
WOW! ../images/Emo2.gif כל הכבוד על ההשקעה העצומה

גיליתי פה כל כך הרבה דברים שלא ידעתי עליה קודם.

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif תודה לכולם ../images/Emo9.gif

שמח שאהבתם ושנהנתם וכל זה

yanivm1

New member
מדהים!כל הכבוד על הסיכום !

ישבתי דבוק לצג וקראתי הכל !!! איזו השקעה!!!!

למעלה