איפה זה?!

McBlack

New member
...שלא קשורים בחבר, חשוב לציין ../images/Emo13.gif

המורה קבע טסט פנימי, וטסט, וזה גורם לי להילחץ שזה לא טוב כי אני לא מהנלחצות, אבל זה גם טוב כי זה צריך היה לקרות מתישהו. אל תשאלו מתי, ואל תחפרו לי על הנושא. בעצם, בואו נשכח ממנו לגמרי. אבל זה עדיין טוב.
.
העברה לחשבון, רררר
בית לבד! ננטשתי
בגלל שסופסוף יש לי בית לבד אני יכולה לסדר אותו
לזרוק כלמיני דברים שאנחנו שומרים בלי סיבה. אוי, אני כזאת יעילה, אותי לאומשלגפלץ וואי, האמת אני ממש לא זוכרת מה עוד קרה השבוע. היה חביב. בסדר כזה.

Heels

New member
לא נכשלים בטסט פנימי

זאת סתם דרך מהמורה להוציא ממך עוד כסף :) בטסט הפנימי שלי פישלתי בענק כי נלחצתי ותאמיני לי שלא עשיתי חוזר.. קחי נשימה עמוקה ותעשני משהו לפני (;

לילי123456

New member
בולשיט...

לא רוצה להלחיץ אבל יש כאלה שנכשלים בטסט פנימי... מכירה לפחות 4 כאלה שנכשלו

Heels

New member
אז..

2 אופציות - לוזרים לגמריי (מה שלא נראה לי) - המורה שלהם סתם מניאק שמנסה להוציא מהם כסף זה כ"כ שטויות והנפצות של מורי נהיגה יש גם את הקטע הדבילי הזה "שיעור פניות" איזה חארטות באמאשלי...

לילי123456

New member
הם לא לוזרים דווקא...

והמורה שלהם לא מניאק ברוב המקרים 2 מאלה שאני מכירה זה עם אותו מורה שלי, ואני כן עברתי פעם ראשונה... [ד"א זה לא קשור למורה אלא למנהל ביה"ס של הנהיגה...] הם פשוט עשו כנראה יותר מידי פאשלות... ועוד משהו, זה לא עוד דרך לקבל עוד כסף, כי משלמים רק על הטסט פנימי הראשון

מאורי6

New member
אז הנה עכשיו יש../images/Emo13.gif

- קניתי אתמול נזם ממש ממש ממש ממש יפה. - כמו תמיד, שיעור משחק ופיתוח קול ממש מוצלחים. - למדתי איך להתאפר ככה שבחיים לא יימרח [אתמול נרדמתי עם האיפור וקמתי והכל מושלם
] - אני באמצע ספר ממש טוב... מזמן לא קראתי ספר ממש טוב..

מאורי6

New member
..

אני בראשון כל יום שני... יש לי שיעור מ7 אז אם בא לך להיפגש לפני אני אשמח

Ray512

New member
השבוע נגמר כל כך מהר ../images/Emo3.gif

התחלתי לצייר לספר המחזור, וזה לא יוצא נורא מדי.
הרובוט לרובונר מתקדם! הוא עושה שמיניות ויש לו חיישנים! בערך.
סופסוף הייתי בטיפול לייזר! נרשמתי לפניי בערך שנה, וכל הזמן לא יצא לי להגיע.
נגמרו שיעורי הנהיגה עם המחליף המוזר של המורה שלי. חשבתי שזה לעולם לא יקרה כבר. נראה לי שזהו

לילי123456

New member
הטובים שלי...

- אתמול היה לי ממממש מצחיק
הייתי עם חברות בקומדי בר בהופעת סטנדאפ של 3 שעות... אחרי זה הלכנו לאכול במוזס, ואח"כ לקחנו מונית ספיישל הבייתה...התחלנו לשגע את הנהג שישחק אותה כאילו אנחנו במונית הכסף והוא באמת התחיל לשאול אותנו שאלות
- שלשום קניתי סופסוף ג'ינס חדש אחרי הרבה זמן שלא מצאתי...וגם חולצה ונעליים
- השגתי כרטיסים להופעה של רן דנקר ועיליי בוטנר ב20 שקל, אבל לא בטוח שאני אלך

Heels

New member
יום שלישי

6 שעות אבטחה לפתוח ולסגור שער כמו זונה עם 10 דקות ישיבה לפני/אחרי שעה עגולה. קיצר משהו זוועות עולם, אני עומדת לבד שאמורות להיות 2 בנות (ואז מתחלפות ועושות שעה-שעה). אחרי 4 שעות של לחתוך ורידים, הגיעה אוטובוס וחסם את השער והיה צרחות וצעקות קיצר, אקשן
ואז באו 3 שוטרים ממ.צ. דן שאחד מהם ידיד שלי
והיה אחד המצחיקים!!
לא הפסקנו לרדת אחד על השני וסתם לדבר וצחוק של שעות עבודה שכבר נמאס מהיום הזה ושטויות יוצאות לך מהפה. וכל מי שאומר שמ.צ. הם מניאקים שיסתום ת'פה וידגם את עצמו!!!
באמת שזה עשה לי חיוך לכמה שעות טובות
(למרות שכאב לי לראות מישהו מקבל דו"ח..
אבל ממש כאב לי..)

OgaliO

New member
../images/Emo47.gif

ממ, היום הייתי עם אבא במקסברנר
וגם קנינו קצת בגדים לשנינו.. והייתה שיחה טובה כזאת..
ממ אדידס חדשות
ממ.. דיברתי עם חברים מהטיול, והם אמרו שהם קופאיים מקור, כלכך שמחתי שנשארתי בבית חהחה..
סיימתי את כל העבודות להגשה
קלטתי שאיפור סגול פשוט מבליט לי את העיניים בטירוף.. זהו =\

אבא שלי עשה לי ביטוח לאוטו

אז עכשיו אני סוף סוף יכולה לנהוג לבד בלי מלווה [=

BaaaaaRi

New member
אממ

ביום רביעי נסעתי לבאולינג בחיפה עם חברות ודידידים היה ממש כיף:]
אתמול הייתי במסיבה ממש טובה..:))

ChemicalxX

New member
בלובלובלו ../images/Emo192.gif

יום שני יצאתי עם חברה שלי והיה ממש כיף
יום חמישי היה לאיזה אחד יום הולדת ושלחתי לו מזל"ט והוא שלח לי הודעה נחמדה בחזרה חח
וגם חבר שלי חזר לחמשו"ש ביום חמישי... ציירתי איזה שמלה אחרי שלא ציירתי דיי הרבה זמן...כי היה לי מזב רוח ומוזה
וזהו נראה לי...

למעלה