PrInCeS LiAh

New member
../images/Emo46.gif

בזה הרגע שברתי את פעמון הבית שלנו עם פטיש! כן כן עם פטיש מחר אני גם אנתק אותו מהחשמל. כולי עצבים! יש לנו שכן מעפן שנוהג לצלצל לנו בפעמון בלופים וזה כזה מרגיז! לא משנה כמה נדבר איתו הוא ימשיך זה ממש מגרה אותו. שבת בבוקר 8 בבוקר אני דופקת שינה שפתאום המטומטם הזה מצלצל בלופ ומעיר אותי בן זונה! אני מאוד מקווה שפתרתי את העניין אחת ולתמיד.

ebi83

New member
זו הדרך...

רק בפעם הבאה תעשי את זה שהוא שם, ואם אפשר אז גם עליו

y e t i

New member
הענשת את עצמך בגלל טיפשות של אחרים.

למה לא להגיש תלונה במשטרה ?

PrInCeS LiAh

New member
לא הענשתי את עצמי...

עד עכשיו אף אחד לא צלצל בפעמון כי יודעים תמיד שמתי שאנחנו בבית אז אנחנו פותחים גם שדופקים בדלת להיפך! בגלל שאני יודעת שזה הוא שמצלצל כמו מטורף אז פעם אחת דוד שלי בא וצילצל ולא קמתי מהמיטה כי ידעתי שזה השכן האידיוט! הוא ואחותו כל היום הטרידו אותנו עם הצלצולים , עכשיו הם ילמדו לדפוק בדלת.

PrInCeS LiAh

New member
ולגבי התלונה...

אימא שלי ביחסים טובים איתו , ובגלל שאימא שלי טובה מידי אז זה גורם לה לדפיקות בראש והיא לא מסוגלת להגיד לו להפסיק בצורה אסרטיבית. גם יש לו אחות מוגבלת שכל הזמן עולה וגם מצלצלת בדלת ומבקשת אוכל , היום שלא היו לי מלפפונים לתת לה כי נגמר היא שאלה למה אנחנו לא עושים קניות ברוב חוצפתה, אז אמרתי לה שתעוף לי מהעיניים ושלהתעלק על אנשים זה לא הגיוני ושתלך ותיקנה לעצמה מלפפונים ,היא אומנם עם פיגור שיכלי אבל היא אחת הערמומיות , אימא שלי פשוט הרגילה אותה לטוב.

PrInCeS LiAh

New member
החלטתי ללכת על...

להעיף קיבינימט את הפעמון מחר אני אחתוך אותו מהשורש!

EdisonGirl

New member
למה, אין לה חיים?!

חוצמיזה, איכשהו יש לי הרגשה שלו זה יפריע פחות (אם בכלל).

למעלה