../images/Emo46.gif
הבעיה היא שאין לי אפילו את מי להאשים בזה. אבל אני עוד אמצא. מחר (=בעוד כתשע שעות) אנני אמור להעביר רפרט בלימודים, אבל הבוקר הצלחתי, בלי הרבה נסיונות, לאבד את הדסק-און-קי שעליו הייתה (=נמצאת( כל המצגת שאני אמור להציג ושעבדתי עליה כל השבוע שעבר. כמובן שהעברתי את הבוקר (השעות שאחרי שהאובדן התגלה באוניברסיטה עצמה) ברונדלים באוניברסיטה בכל המקומות שאיכשהו עברתי בהם הבוקר, החל מעמדת הבדיקה הבטחונית וכלה בתאי השירותים שהייתי בהם, וזה כמובן דרך משרדים, מחשבים שעבדתי עלים (בשביל לגלוש באינטרנט, אפילו לא עבדתי על הדיסק-און-קי עצמו היום
) וכמובן שעברתי גם במוקד הביטחון ובכל המקומות שאליהם דברים אבודים יכולים להובא. אז אלו שתי אפשרוות יש לי במצב כזה? 1. לדפוק את הראש בקיר ולבטל את הרפרט 2. למחזר הכל מהזיכרון ומהרישומים שיש לי בכתב יד. אתם שואלים בטח על גיבוי - ניסיתי לעשות כזה, ולשלוח לעצמי בג'ימייל את הקובץ, אלא שהייתה תקלה במערכת של ג'ימייל (אין לי מושג מאיפה) ולא הצלחתי לשלוח משם אימיילים עם קבצים. המייל הזה לא רק שלא הגיע אלי, הוא אפילו לא נמצא בתיקיית המכתבים שנשלחו. במה בחרתי? באפשרות השניה. עכשיו גמרתי למחזר. האמת היא שאני זוכר פחות-או-יותר את החומר, אבל חסרות לי כ"כ הרבה שעות שינה שאין לי מושג אם זה יפריע לי לזכור את זה מחר בבוקר או יעזור. (אצליח אי אפשר לדעת בדברים האלה) אז עכשיו עומדות לרשותי כשש שעות שינה, נראה איך הן יעזרו לי מחר. מחר כשכל זה ייסתים אני מבטיח להתייחס לכל ההודעות בפורם שדורשות התייחסות, בינתיים - שיהיה לכולנו לילה שפוי
הבעיה היא שאין לי אפילו את מי להאשים בזה. אבל אני עוד אמצא. מחר (=בעוד כתשע שעות) אנני אמור להעביר רפרט בלימודים, אבל הבוקר הצלחתי, בלי הרבה נסיונות, לאבד את הדסק-און-קי שעליו הייתה (=נמצאת( כל המצגת שאני אמור להציג ושעבדתי עליה כל השבוע שעבר. כמובן שהעברתי את הבוקר (השעות שאחרי שהאובדן התגלה באוניברסיטה עצמה) ברונדלים באוניברסיטה בכל המקומות שאיכשהו עברתי בהם הבוקר, החל מעמדת הבדיקה הבטחונית וכלה בתאי השירותים שהייתי בהם, וזה כמובן דרך משרדים, מחשבים שעבדתי עלים (בשביל לגלוש באינטרנט, אפילו לא עבדתי על הדיסק-און-קי עצמו היום