מוּסקט

New member
../images/Emo46.gif

אם עוד הקלטה אחת לתעמולת בחירות תטריד אותי בטלפון - אשקול לנתק! אני רותחת מהחוצפה.

אלי ו.

New member
לא הבנתי

למה את לא מנתקת בשניה הראשונה? למה רק "תשקלי לנתק"? את חוששת לפגוע ברגשות ההקלטה?!

מוּסקט

New member
ברור שאני מנתקת תוך שנייה!

אבל התקליט האדיוטי הזה עצר אותי ממה שעשיתי, חייב אותי לענות לטלפון ועוד להרגיש דבילית שאמרתי "הלו?" לתקליט! שימות מי שהמציא את זה!

מוּסקט

New member
כשאמרתי לנתק...

התכוונתי את הטלפון מהקיר לא את השיחה (עכשיו הבנתי למה זה לא היה ברור... סליחה)

איזיקו

New member
זו הטרדה זו?

אצלנו היה מקרה עוד יותר גרוע. בבית הסמוך לבית הוריי תלו שלט בחירות. במהלך 3 ימים התקשרו אנשים שהזדהו כעובדי הפיקוח של עיריית תל אביב ודרשו באיומים מהוריי להוריד את השלט, בטענה של עבירה על החוק. עוד הם טענו שהשכנים (הם נקבו בשמות) התלוננו על הוריי כי כפו עליהם לתלות את השלט. לא הועילו טענות הוריי שהשלט אצל השכנים כלל לא נתלה על דעתם וממילא לא כפו זאת עליהם, ואין זה כלל מעניינם. בכל זאת המשיכו אותם אנשים להתקשר, לאיים ולהציק תוך כדי שהם מסכסכים בין השכנים. נודע לנו שאותם חבר'ה הגדילו והתקשרו ל-2 שכנים של הוריי וסיפרו להם שהוריי הלשינו עליהם לעירייה. בקיצור אחרי מסכת לא נעימה של איומים והטרדות (ולאחר שאיימתי כי אפנה למשטרה), התקשרתי למחלקת הפיקוח של עיריית תל אביב והסתבר ששמות האנשים שנמסרו להוריי כלל לא עובדים במחלקת הפיקוח של עיריית תל אביב, ויותר מכך, נושא שלטי בחירות כלל לא בסמכותה של העירייה. מסקנה: המטרידים בטלפון היו מתחזים, פעילים של מפלגה מתחרה, שניסו בכל מחיר להוריד שלט של מפלגה יריבה, ובדרך נקטו באמצעים נבזיים שכמעט גרמו לסכסוך שכנים.

אמא שלי מתנצלת בטלפון

בכל פעם שמגיעה שיחה כזאת והיא עומדת לנתק. היא אפילו הגדילה עשות והכינה רשימת תירוצים ששוכנת אחר כבוד ליד מכשיר הטלפון. אתם יודעים, לא נעים להגיד בכל פעם את אותו משפט. אה, וברור שלא הצלחתי לשכנע אותה שלהודעה מוקלטת אין צורך להשיב.

בטח כבר ספרתי מתישהו

שמתישהו מזמן, טיפה לפני ראה"ש (לפני שנתים וחצי), היינו בהכנות לחתונה של חברים = חזרות על המערכון של תיקי דיין ואורי זהר יוכבד וזרובבל (אני בתפקיד יוכבד), כשלפתע מצלצל הטלפון. בצידו השני של הקו היה לא אחר מרב אורי זהר. ממש הצטערנו שזו היתה הקלטה (התעוררות לקראת השנה החדשה), כך שלא יכולנו לספר שבדיוק אנחנו בחזרות...

D o r o t h y

New member
אם זה מנחם אותך, גם לי לא

אבל אולי זה בגלל שאני בכלל לא בבית. טוב שהם לא מתקשרים לסלולרי

הייתי צריכה להתלונן על מיליון דולר

רק פתחתי את הפה הוירטואלי שלי, וכבר תיבת הדוא"ל שלי מוצפת בעשרות ספאמים מכל מיני מפלגות הזויות שרוצות שאצביע עבורן.

אוי - מצויין!

אם יתקשרו, אכפת לך לתת להם את הטלפון שלי? הקלפי ממש רחוק מאיפה שאני גרה. יש בכלל אוטובוסים ביום הזה?

אנחנו לא באותו אזור מגורים

ואוטובוסים יש ויש - ואפילו בחינם. אין לי פרטים מדוייקים - ממליץ לעקוב אחרי פרסומים בעיתונות.

אלי ו.

New member
חוקית את אולי צודקת

מעשית כמעט כל מפלגה מארגנת הסעות לקלפי. אני זוכר שכנער עבדתי במטה הבחירות של מפלגה מסוימת (עד היום הם חייבים לי כסף
). אחד התפקידים שלנו היה ללכת לבתים של מצביעים פוטנציאלים ולברר אם הם זקוקים לעזרה בהגעה לקלפי. אני מניח שהשירות הזה עדיין קיים.

למעלה