פילפולה

New member
../images/Emo46.gif

אין לי כח לכל הlove is in the air שיש ברקע. למרות שדוקא השנה יש לי בן זוג. בפעם הראשונה בחיי יש מישהו שאני אוהבת והוא אותי. יש לי בן זוג,חבר. ועדיין. אין לי מושג מתי הולנטיין אבל אני כבר מרגישה את זה בחנויות,אתרים,אנשים.. לא רוצה. למרות שבמשך שנים ציפיתי לזה שסוף סוף גם לי יהיה מישהו. מצטערת. לא בא לי. אני אפילו לא יודעת אם אני אהיה עם החבר באותו הזמן או אמשיך את המסורת ואפגש עם החברה הכי טובה לערב של אוכל. ובכל מקרה.. דוקא עכשיו מתחילה לי תחושה שאולי זהו. שאולי נגמר לי. ולא בא לי. אולי פרידה..? מצד שני כבר אמרתי את זה כל כך הרבה ולא הצלחתי... אולי הפעם אני רוצה את זה מספיק? פיל
[ששונאת את הולנטיין]

drnaji

New member
אוי הרגשה מגעילה ../images/Emo10.gif

מכיר את ההרגשה הזאת. אני דווקא די אוהב את הולנטיין,לא יודע,אני אוהב את כל החגים,האווירה הטובה. אם אתה לא אוהב את זה אז אל תבלי ביום רביעי. תתיחסי לזה כיום רגיל. בקשר של להפרד ולהרגשה של in ביום אחד OUT ביום אחר,אני אחרון שידבר על זה כי בעצמי נמצא במצב הזה,אבל אני יכול להמליץ לך על זה: לשבת עם עצמך,לנסות להסגר על כל הדברים ולהחליט אם אתה מעוניינת להמשיך או לא. חשוב שההחלטה שלך תהיה אוביקטיבית ולא לפי מצבי הרוח שלך. חבל לסחוב את זה כי ככל שיעבור הזמן ככל שהפרידה במידה ותהיה תהיה יותר קשה. אם תצליחי לפתור את זה תגידי לי איך אולי זה גם אני אצליח. שיהיה לך המון המון המון

פילפולה

New member
תודה..../images/Emo203.gif

אבל בקשר לפרידה.. מאוד קשה לי להפרד ממנו-באיזשהו מקום הוא מאוד מאוד חשוב לי. הבעיה היא שאני לא יודעת אם אני מאוהבת בו. קשורה-כן. אוהבת כאדם-מאוד. אבל מעבר..? בחודש הראשון יחד היו לי המון התחבטויות עם עצמי ואז אמרתי שאני מחליטה להתעלם מהחברה ולזרום עם זה. כיום... כנראה שזה סתם היה מצב רוח. פיל

למעלה