תשובה..
את גבוהה ממני בשמונה סנטימטרים. לגובהך את שוקלת בסדר גמור. אל תשכחי שמשקל הוא לא תמיד שומן, שהרי שרירים שוקלים יותר משומן. את באמת רזה, אבל אם את חשה שאת רוצה להוריד - בכיף. אבל לא לשלושים קילו!! זו כבר הגזמה קטנה.. בשיעור ספינינג ממוצע, אם את עובדת בדופק לא גבוה (את חישובי הדופק האופטימלי שלך עושים לפי הגיל ולפי מצב הדופק במנוחה, ואת זה תוכלי לשאול בכל מכון כושר..) את שורפת שומנים. אם תעבדי בדופק גבוה - תפתחי סיבולת לב ריאה ותשרפי פחות שומן. בשיעור ממוצע שורפים בין 400-800 קלוריות. זו פעילות נפלאה. גם כיף וגם שומר על כושר ושורף קלוריות. בלי קשר - אני גם נורא ממליצה על יוגה. התחלתי לא מזמן, וזה מדהים. א. זה מרגיע. ב. זה הופך אותך לגמישה בצורה מדהימה. ג. זה מחטב את הגוף. זה עושה זרועות חטובות ובטן שטוחה. אני מאחלת לך בהצלחה, ובאמת, אל תתייחסי אלי. אני קצת דפוקה לגבי איך שאני נראית. כולם אומרים לי שאני רזה, אבל בגלל שפעם הייתי ממש שמנמנה, נשארתי עם תסביכים של שמנמנה. בגלל זה אני שומרת על מודעות לגופי, ולתזונה שלי. כאן בפורום, התעניינתי בצורה כללית, כי גם אני לא יורדת. מה שענו לי במקום אחר הוא, שכנראה אני נמצאת במשקל האידאלי לגוף שלי, ולכן ההתקעות בירידה במשקל. מקווה שעזרתי לך. כל טוב.